An 狗點解咁憎iphone

479 回覆
483 Like 210 Dislike
有d game綁定左google account 仲要an iOS 轉換唔到 洗左好多錢 我都想轉機呀
以前用i 狂爆mon
跌親都實爆
唔敢再用
唔知而家啲i易唔易爆mon
不過一定用唔慣
無謂辛苦自己
唔好再講an機用一年就有問題,一係就俾人笑你問你坐咗幾多年,一係俾人笑你死窮撚買埋啲低階機
我部Nokia8.1用未夠一年就開始多左死app
咁點計先

Android我都用左兩年幾,係我詐訓定你夢遊緊
邊個話憎?但你標題已經有立場咁去仇恨人,仲有咩好講
我部i8plus一年多d就lag到仆街又點計,唔洗機都唔撚得
當2號機用, AN機就用SD 卡去BT.
肯定係用家問題,iphone就算好舊嘅iphone4用到依家都唔會有lag。
你唔識用唔好立亂買iphone。影衰哂iphone。

p.s.用緊android啲頂級機覆你。
So? iPhone點樣會影響Android一年有冇問題?
真係當我聽得唔夠多臭蟲論
曲直難分喎

利申:雙os黨,現役8+、xs、s10+、xz1
淨係冇open source code已經搞到佢少android一大堆功能,好多custom-made app,function想用都唔得
順啲係真嘅,但ios順唔係因為佢啲code寫得好,係因為佢係closed system
完美示範買低階機之後厭3厭4
iphone 7 一出用到而家,想換機都冇籍口
我幾時有話an機會影響到iPhone?

咁你話你手頭上部an機一年幾開始死app多啊嘛,咁我講我手頭上部iphone一年幾有問題有乜問題?踩親你條尾?定你中文閱讀能力有問題?
何必太認真。iphone我都有用過,唔係特別好。android到依家都重用緊,亦都唔係咁差啫。拗赢咗我又唔係有得分。
Agger
感覺上iOS係Cut功能換穩定性
針無兩頭利 iOS日常用無乜問題
真 駁唔到
但人家又會嚴啲app唔安全呢。
咁我都冇同你拗真係好客觀講,乜機都會有問題,人人用Windows,就算spec一樣,但都會有唔同問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞