An 狗點解咁憎iphone

479 回覆
483 Like 210 Dislike
新驚退款潮就無法
正正常常穩定,唔洗搞呢呢搞路
咁你係咪用緊 linux ?
呢個例子比較唔到 ios 同 android
因為佢地都係靠用windows成長,好多概念係咁培養出黎,咩自由,咩性價比,安全性低係用家責任,呢堆概念一進入蘋果嘅世界係好唔同,但正常人好少可主動買mac機用,後來出咗iPhone咁入屋嘅嘢,佢地見識得到,親身感受過,好唔慣,咪批評呢啲附加嘅價值觀
兩部都有點睇
Android嗰啲面容解鎖用相已經破解到 你同我講Face ID gimmick?
唔洗用戶有任何動作都解到鎖嘅ambient biometrics 係手機biometric嘅最終目標 Face ID係向呢個方向行緊 都俾你講到又過時又gimmick 果然haters gonna hate

Apple可能會整屏下指紋 但依家嘅技術is not good enough for apple, Apple想要嘅solution會同依家android嘅好唔同
ios咩都set曬比你 腦殘人士專用
咁係,sj呢條柒頭係腦殘
人地整比腦殘用 你識整咩?
sj有得揀點用 你有得揀咩?
咁你係奧巴馬定李嘉誠
你有冇佢咁多野做
我真係唔知個腦殘個腦念咩整個咁腦殘嘅垃圾ios出黎
Btw, trump trump 係腦殘

淨係你句design一樣柒,已經負皮
冇款揀VS有得揀
樓主講嘅野又再一次應驗
毒汁四射
真心一問, 有無An機可以用到4-5年都仲係好順?
利申: IT9, iPhone 6s 開心使用中
因為an 狗多數都係毒撚怨婦
2部都有 各有各好
launcher gesture呢啲例子係想講呢啲基本嘢iOS想用都冇得用
乜嘢都話冇人長用咁唔洗討論啦,個問題係你根本連選擇用/唔用嘅權利都冇
舉多個簡單例子,swipe keyboard係你用iPad 3嗰陣an記已經享受緊,今時今日iOS 13先有quickpath, 你又諗吓落後咗幾耐,又睇吓quickpath有幾多人會長用
PS: 用過tasker同context awareness冇可能唔長用

至於食電同食RAM, 你拎部裝晒app嘅Android唔同原廠iPhone比,得啖笑
點解藍絲咁憎黃絲一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞