An 狗點解咁憎iphone

479 回覆
483 Like 210 Dislike
Google photo 好好用喎
一句講晒
ios中共, FBI都破解唔到
傻閪毒撚先用AN
以色列破晒啦wo
4年前嘅旗艦android邊部上到最新version? 冇留意開真係唔知
人地自己吹你就信?
上黎咁耐仲未知咩叫FC
兩個系統
各有各好

雙修啦

2019年啦
唔好同我講買唔起兩部機呀
講真賣forensic工具嗰啲hacking公司一直都有儲啲軟件漏洞㗎啦
好多政府同埋警察部門都會同佢地買工具 有iPhone漏洞亦都好正常

不過iOS相對其他平台安全好多係真 iOS hack嘅難度高過其他平台先 就算hack到 iOS可以extract到嘅data亦都比較有限 所以整體黎講係難exploit啲
有還有但實際係咪真係有萬用tools未必
之前都聽過唔少點知唔少最後都係brute force六位數字
呢種我絕對唔會當係破真解,佢只係破左block重試個method
ios 淨係security 都贏哂
行申:it公司 有8成人用iphone
以前用開samsung
早2年想試下iphone
到而家都仲係鐘意samsung
好方便 想del乜垃圾文件又得
聽歌又可以youtube to mp3 唔撚洗連電腦咁煩
又放到sd卡 唔洗買icloud
好似依家啲漏洞全部都係用brute force
brute force嗰啲勁在佢繞過咗iPhone嘅安全機制 原本iPhone限10嘗試佢繞過咗 原本限曬時間可能要30分鐘先可以next attempt佢可以一秒一個attempt

如果用四個數字嘅密碼用呢啲tool破會好容易 要用英文加數字嘅組合先真係防到 但大部分用戶都唔會 所以呢啲tool先有價值
所以我唔當佢一回事
真係會考慮安全既點可能用固定6位數字

你自己都唔考慮安全整個咁既密碼又要求部機幫你保護
呢d係咪叫玩野
你個topic一開始已經叫人地做an狗,仲好意思問點解
典型手機癲佬
我唔識用itune jer
參考中國人同香港人就明
其實真係賺到錢果班engineer真係100%用iPhone/Samsung,其他An機真係送都唔會要
原因好簡單:人生很重要 無咁多時間tune部手機

利申:老細en展head, 年薪600萬
講句笑話比你聽呀 itune
一係冇時間
一係對得多根本唔想屋企再對
呢d肯定係多數

到底係玩電話定比電話玩

不過三叔d垃圾process咁多唔搞一輪會死
係咪真係賤人喜愛我好保留
邊個仲用iTunes

呢個先係笑話
因為我有好多data要出出入入電腦 唔用itunes 可以用咩? 有無推介
以前iTools
而家就iMazing,不過可惜唔係完全免費
你開心版我就唔理啦....

我自己因為真係成日用所以怒買左,一勞永逸

有冇其他免費就唔知啦
但睇怕都幾難有佢咁好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞