(喜訊)太子無人失蹤,無人死!!!

645 回覆
1530 Like 363 Dislike
Anti fake news ah dai ga!!!!!
“連cctv都未出就話有死人

不如話 咩事都發生左”

其實同樣句子,反過來一樣有意義
班警賊拎指模影相做乜鳩,做證據告鳩自己人?咪玩啦,到左依個時候仲信班仆街當程序係一回事?
我覺得呢排少左核心活動
連登就不斷有人舉個謠言出黎求fact check
(例如新屋嶺輪姦同太子死人呢D一般人fact check唔到既野)
無限推演完又變左一堆人無限自己嚇自己咁
你話係就係?
所以一日咩都無一日講咩都得

但一直都今日d消失封鎖得好緊 風都唔入
係,黑警濫捕,血腥鎮壓令人髮指,所以831係呢個方向攞CCTV
我竟然睇哂!!
都係等醫管局或者主診醫公開向記者交待,最可信。

希望其他死人post 都炒哂車
希望真
你知唔知自己講乜
我話覺得無死人只係有人傳假消息
你就話我覺得政府殺人為轉移視線
exactly
佢地班仆街要作故仔,洗撚將d證據齊齊整整呈上法庭,佢地鐘意老作到天花龍鳳,一d證據都冇都可以告得入,唔好再以為香港法治系統仲有任何獨立性
講咁多,咁即係有無人死姐?
咩都唔知就係要港鐵交CCTV啦
我有睇晒,多過2分鐘
不過排版次序可以改善下

可以試下先畀分析同結論,
再論證
咁讀者可以重中精神讀咗重點先

加油
藍屍理得你係咪真,見到你地疑似有傷亡都慶祝定先,根本唔會理有無人回應
態度正確,一日冇證據,一日都要assume the worst,咁樣先有查落去既動機,冇人話查依單野就可以做其他野,三罷照做,案香港人照查
其實睇CCTV同搵到家屬好重要
如果連家屬都搵唔到成件事就好可疑
連登仔起底咁勁要搵個傷者既家屬完全冇難度
搵唔到係因為有人唔比你搵到
支持認同CLS, 比人spin走晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞