(喜訊)太子無人失蹤,無人死!!!

645 回覆
1530 Like 363 Dislike
無cctv 都信住831有死人
我都想知,但公海洗版式推post令大家轉移晒視線
咪就係,打段長遍大講嘅嘢就話無死人
佢有cctv 片,見返當日昏迷嘅人咪知係咪真囉
生要見人,一日無證據都唔會盡信
樓主講得好detail,唔駛理上面叫你唔好打咁長個啲,你組織得幾好
不過都要屌你標題黨
大家留意下呢個post好多屌柒樓主嘅P牌仔個user name同用字都好撚可疑
有人死
有人被強姦

啲殺人犯想反駁就提出證據!
血海之仇不共戴天!
你無睇唔代表其他人無睇
樓主又唔係一舊舊 又有用point form
好清晰 係師兄懶姐
宜家個個分析post都咁長架啦
如果得一句總結
但無前因後果去分析 你又信咩

不過宜家都未fc到 都係樓主推論
信唔信大家自己諗
又一個可疑user
呢堆全部都要關注,但沉曬底
醫護記者都搵緊,你地不停洗走哂啲有用post究竟係幫緊件事定因為一件唔知真唔真嘅事犧牲哂啲肯定真嘅post?
俾人酷刑無cctv都叫喜訊??
唔好俾琴晚spin到
我其實標題用返公海模式有死人的陰謀論標題,只有咁樣先突顯公海個推post誇張
我都想可以推到post
一日未有cctv一日都唔信
完全唔見你有比咩證據出黎, 用反證法呀?冇CCTV點證明?
警暴每一晚都係度發生
大家唔應該只係係度鬧
反之係要企出黎表態
對抗白色恐怖
罷工你唔敢
跳閘又驚犯法
黑衫又話唔夠衫
戴番個口罩你又肯唔肯?

記住,一切由生活做起,會變成習慣。

不自由,毋寧死
戴口罩,直至贏

口罩,係自由,係權利。

credit: 8.18文宣努力

由聽日起,全民戴口罩
https://lih.kg/1534721
幫幫手推
[English Speakers] Prince Edward station on 903
https://lih.kg/1536881
要作野都專業少少啦,你阿頭無教你咩叫bite size咩?咁撚長你以為呢到wechat呀?定係你個行大陸仔post段字收錢呀?
無論信唔信都好 已成事實 可以做既野就係繼續支持 出心出力出聲
咁係咪變左同佢地一樣
我地之所以唔同
係會更加審慎
正確
咪撚再推D冇用POST
有cctv 先會信
唔推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞