(喜訊)太子無人失蹤,無人死!!!

645 回覆
1530 Like 363 Dislike
大家都好擔心
但未fc到嘅時候 唔好俾有冇手足犧牲轉移焦點 雖然一定要炒車 但冇唔代表可以唔記得黑警啲惡行!!
停兩個站佢賺少左錢都唔影響大?

東涌爛到咁都第二日開返站啦

唔好咁天真
做港共爪牙
push
我淨係想知琴日太子頸斷個男仔依加點

係,六四都無死人
一日無cctv 無傷者出黎講返當日情況 都當死左人
打一大篇陰謀論文加標題黨 想帶風向個個係你?
西貢一女子被人殺死
講多無謂
CCTV
無一句係正式指出左無人死,只係講出應該唔係有人死,你個標題做乜?
一句講哂城寨奪命loudzonre劉細良和陶君行的分析結論。
【教學】將Facebook/Youtube 影片文宣轉換成Twitter 文宣
https://lih.kg/1537277

1. 註冊Twitter 帳號。
2. 找到要post 上Twitter 的影片。
3. 複制facebook影片連結貼上到以下網頁 (需要登入及縛定Twitter 帳戶, facebook影片分享必需是公開)。

https://transferring-videos.com

4. 等待轉換時輸入英文標題,及加上 #chinazi 等 hash tag。
5. 選擇發佈至 Twitter。

6. 【重要】我諗大家嘅Twitter應該都冇乜人follow, 記得copy自己Twitter post 嘅link, 然後貼上到名人的Twitter post 上!

我做咗幾日已經多咗好多外國人睇,甚至開始有支那打手過黎留言。
幫你推
完全認同
一日冇cctv都講咩都冇用
真係好撚煩,燒山尻up 就玩幾十頁,劉細良明居正就算吳志森啲有用分析完全冇人理,個個比人帶風亂推冇用post
太子月台入面係一大堆血案,要搜證,掃手指模,第二日封站做靚單case

東涌只係型事毀壞,影幾張相就夠

黨鐵高層係黑警,配合黑警調查停站都唔係第一日的事,港共政權會介意兩日搭車收入?其他周邊站無封,財政收入影響有幾大?

憤怒唔代表唔需要認真思考
獻花,WhatsApp對話同埋醫護(有卡)我係有保留。
但係唔可以排除有手足畀班狗打死,好老實講見到尋晚太子15歲手足就知班狗係無醫護常識,佢地係極有可能打死人而不自知,仲心諗手足係咪扮/覺得唔嚴重。
認同要暫緩搞狗屋,宜家射laser都重兵部署,成件事極唔make sense。快閃嘅目的係唔畀人捉,但我地成日講得興起就唔肯走,佢地下下捉幾個手足坐48其實我方真係好傷。
樓主講既野不無道理
由好耐之前都已經講緊未fc既野唔好傳
唔明點解今次又傳得咁勁
明白大家都係擔心手足
但啲po既數量係咪真係多得濟
有道理,有d位的確唔合理
都話連登有大量水軍帶風向

正經post 維園開槍既 全部推唔上
咁啱有盲點,咁啱個盲點影唔到班狗打人,咁啱個個傷者無事
有冇人死係佢地去證明
Cctv係一定要有
你講到cctv完全無撚用,唔需要cctv
咩居心?
我同意樓主
加上呢個post大量P牌即時屌柒樓主
令我更加相信係假消息
睇住成班人浪鳩費哂啲時間去做啲所謂嘅factcheck洗走哂其他消息真係痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞