(喜訊)太子無人失蹤,無人死!!!

645 回覆
1530 Like 363 Dislike
有冇死人暫時好難check
但國際戰線同埋我哋手頭有大量核彈可以利用
大家唔好比單單一個太子站有冇死人就搶晒fo 呀
睇晒
咪就係你呢啲字多少少就唔睇嘅人 見到咩post都唔消化
明顯係有人想我地炒車啦
香港死左人邊可以咁隨便消失
班人有咩居心想下就明
仲喜訊
完全無證明『無人死』呢件事,你只證明到『有人死的資訊』係假。
邊撚度係喜訊?
假新聞既第一個作用唔係帶風向, 係分化

因為每一個消息無論真假, 都一定有人信, 有人唔信, 長期用粉飾假新聞到一個你無辦法分真假既地步, 就可以長期咁分化一批信同一批唔信既手足.

唔想講個人意見, 只想提醒大家小心
pish
上咩庭呢?

難道要PC狗告速聾???
你咁講721元朗做乜唔封站2日???

咁多血
點解唔搜證就楂架車去接下一轉客呢?
告當場被捕人士
老實講,同意你唔係法庭攞片理由呢個講法,但質疑係應該做,唔係做黎同法庭申請,係要攞大眾關注,咁搞法真係會死人,作為市民真係應該驚,提出關注有無死人係好應該做,所以你去介定番呢個係一個好嚴厲嘅質疑而唔應該講到事實咁亦正確

但你個標題真心fail左, 浪費左你嘅文容分析,令成個分析武斷左,唔洗因為質疑嘅文章用咁嘅標題手法而去相反咁做,因為你要達到嘅係題供分析嘅效果,而佢地係要提出質疑,唔一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞