(喜訊)太子無人失蹤,無人死!!!

645 回覆
1530 Like 363 Dislike
I don’t agree with you
其實fake news不乜都多,一隻手掌就拍唔響你講到連登一大埋fake ac咁,但啲正負評數好明顯反映根本成個壇都比啲fake news帶風向
呢個好可悲,其他user的正常post 沉曬底
第一日上黎咩...
有冇諗過,公開cctv咪一天都光晒囉
唔公開,咪身有屎囉
721無血跡,唔使清?721後黨鐵都無撚封站啦⋯⋯831要封兩日,想做維穩行遠d~
香港人唔撚係傻架
真相混入假新聞都是對家會用的招數,之後就樂見有人出來話這些全部是fake news,講多幾次愈來愈少人要求真相就幫佢拆左這粒核彈
唔好9開post推走focus是真,但不可以放低這粒核彈,因為死了人唔係爆眼重傷的level

09:15-11:30
//有女士聲稱831太子站(打死了6個人)有死者佢認識,死者年老父母要求警方要回女兒屍體,警方拒絕,現在與該夫婦失聯。//
https://www.facebook.com/702816928/posts/10157842529781929/?app=fbl
揾到這位女士就有線索fc
冇CCTV, 你冇FC
但如果呢個女士既想爆點解唔去蘋果立場記者度
而係唔識講英文偏偏要搵英文媒體
真係要搵佢講多啲
907機場壓測
908美領見
915民陣大遊行

光復香港 時代革命

香港國歌《願榮光歸香港》
七 二一
看她表達是教育程度不高的人,似是唔識揾媒體/組織幫手,咁啱撞到係英文媒體,就好情急想同記者講
希望快啲揾到她啦
所以我有少少懷疑
因為藍絲戲子最常見就係呢種款
唔知當時訪問佢個記者有無再follow up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞