(喜訊)太子無人失蹤,無人死!!!

645 回覆
1530 Like 363 Dislike
閱讀理解能力有無咁差呀要心PRESENT得好少少
有心去理解件事都唔會介意花一至五分鐘去睇晒啦
人地打文打得咁辛苦
你唔鐘意睇咪撚睇囉
有鏡頭都想殺人咁
封站兩日啊發生咗幾多更可怕嘅嘢冇人知啊
咪當開多條戰線 行動post同太子一齊推
一日冇cctv 一日都唔會相信嗰日冇死人
咁荔枝角個站有cctv啦呱 啲出入口有人爆門走會冇人知冇記錄?
呢排極多訊息污染去spread fake news.
同勁多攬炒屎橋, eg 自己-99%敵人-1%果D
Not exactly, but u get the idea.
分析make sense,大家唔好嫌長畀少少耐性睇埋佢先

同埋我有個疑問
如果三個手足係失咗聯,就算你話家人被禁錮,會唔會一個frd都無搵過佢,全部滅聲?

點都好,831嗰晚啲狗點濫暴有眼見,唔係話呢單嘢存疑就可以唔理831
花小小時間睇好難?
所以要cctv
無記時分絕對唔容許
push
因為黑警仆街,任由市民傷害加劇,事件太多

24小時最大機會係做case, 做靚故仔入大家罪
Up
紙包唔住火
真相慢慢就會出黎 不過我地要咗個CCTV先 越快越好
根本用少少邏輯都feel到成件事好鬼
如果啲消息係藍絲傳出黎反而仲合理
但依家全部都係「同路人」傳出黎,呢個「同路人」收到呢啲「消息」理應係最接近真相果個
例如佢話收到風去咗殮房,咁點解佢唔再繼續向上追查呢個消息嘅第一二手消息,而係出黎開post叫人fact check
正如好似你玩以訛傳訛咁,你做第二個接收消息嘅人,你想知道原句你都唔會走去問最後果位啦
同埋佢永遠只係一開始出現然後就消失咗,結果一班最遠離真相嘅人就自己不斷無方向咁搵真相
睇曬 唔會完全認同有人死 但都唔會否定無人死
依家未有全部義士出黎講嘢 所有嘢都有保留
有冇死人都要攞 cctv
請用不推 post回覆
樓主標題黨
一日未揾到真相
一日未有cctrv
一日未有醫護出黎FC
你都唔可以肯定手足冇事呀
所以你唔好大大隻字寫住無人死
Agree
懶就咪賴人啦
睇晒 分析多數都涉及好多理據同長篇大論 就好似學術論文咁 好難三言兩語概括晒 好難野野幾張圖搞掂架ching
見到頭幾個有留言話too long no read所以想講講 唔好比一句已fact check ko
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞