(喜訊)太子無人失蹤,無人死!!!

645 回覆
1530 Like 363 Dislike
又一個P牌唔識分rumor同news
又係無證據下講fake
一係你當時係太子現場
一係你睇咗唯一證據CCTV

否則唔好講係fake
而且係rumor 唔係news
黑警上黎洗底 小心
樓主幾成功幫佢地洗底
係無唯一證據CCTV 都可以話係fake
而且係rumor 唔係news

樓主洗底真係幾成功 打一大段錯嘅野都咁多正評
係呀, 我前排見到你條女同班黑狗玩 5P 呀
一邊玩 5P 一邊笑鳩你賓周好細又軟
係呀 傳言嚟架咋 你唔係唔信呀 ?

我朋友個 frd 個老母個家姐 係幫你老母接生架
佢話你係隔離床既智障老母生架, 有人唔小心調轉左啫
FCED
亂傳死訊,假新聞可以攪散成場運動
https://lih.kg/1530100

已經唔止一個post
FCED
FCED

我同事個老母個frd 都係咁講

傻仔P 真係有得睇
你唔信對你地有壞嘅傳言係幫你地洗緊底

正如唔信上面你講嘅傳言係幫我洗底
信傳言就抺黑緊我
信傳言亦都抺黑緊你地 即係差佬

P牌毅進差佬出現
你睇下樓上隻P牌蠢到咁
你條智障繼續 9UP 啦柒頭

你走去幫手散播 啲 fake news 仲講到自己無問題

真係佩撚服你

FCED 呀, 有兩個人都話你當年被調包呀
快啲去驗血啦
FCED 呀, 有兩個人都話你當年被調包呀
快啲去驗血啦
我覺得 有道理 係要冷靜思考下 推
你要幾多張對話圖呀 ? 你依啲柒頭要造畀你先信架啦

想要 whatsapp 定 we7 呀 ?
我就睇晒既, 都覺得有文有路
但唔係個個都會睇晒, 試下加個總結, 或者main point 大字或者改顏色

希望你講既同事實係一樣
唔覺得樓主係洗白
同獨立調查會一樣 交CCTV出黎一睇便知龍與鳳

我見到既係有一班人將所有fact同新聞不論緣由就定論係同太子有關
變左地平說咁
證明到死左人既消息一律信
證明冇死人既消息一律係造假
相信樓主

69前posts都係一致好齊心,所以有超過1,100,000人

慢慢有居心個post開始多

攻擊同路人、甚麼陳雲編丶批評泛民等

細心留意真係有問題

唔知啲三毛丶五毛係咪香港人,如果係而又有良知,有冇一刻慚愧?
推咗先
Push
救護現場指揮官話有十個,接走七個,係鐵一般事實。
黑警唔交代個三個去向,就係代表可能有人死左。
當時1130救護做triage,但兩個小時後先有人送院,會唔會有人因為delay treatment而死係絕對有機會!
深藍真係會
調返轉諗死一隻狗我地都肯肯家會
十個係傷者係由救護triage左既
比得救護睇就一定已經比狗制服左
你同我講佢地會唔去醫院自己搞掂?
上面話樓主洗底嘅好大機會就係想靠fake news洗走其他重要事件嘅五毛
而家樓主已經清楚list out 左好多fake news, 大把人信緊, rumor 係整件事, fake news 係每個假FC, 唔好懶係正字數P 牌
狼來了?到真係發生時大家已不再相信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞