(喜訊)太子無人失蹤,無人死!!!

645 回覆
1530 Like 363 Dislike
佢屌人post假新聞但自己又一樣實牙實齒話無人死
我㩒入嚟以為有手足情況update
咪一樣無fact check無confirm係唔係所有手足出返哂嚟
依家件事係可疑大家就討論架啦
5毛你拜寧左勿右,

我地就信寧有勿漏囉仆街!!!
這個 post 才是假
直對對外宣傳,話831當晚太子站,有義士懷疑被黑警打死,再引用尋晚受重傷位巴打,有晒 cam 情況下,被打至臨死邊緣做例子。

最後加句,同8964當晚,死幾多人一樣係個迷,做結尾就得。

要反證係港共責任。我哋將所有懷疑嘢,同所有外國人講就得,等佢地考慮以後嚟唔見嚟香港。
呼應返公海個堆寫到有人死的手法

如果大家認為呢種標題誇張,其實同步得出公海的標題一樣誇張

我打成段,正正就係公海陰謀論的反向,從而以正視聽公海的post同樣陰謀論的推論
推論合理

但還是想知道真相
無錯,好多有意義的post無人理,無人關注
一句講哂,我地要cctv。情況係點,有無死人我地自己睇完cctv自己識判斷,政府都有責任解決市民疑慮。至於佢入面係咪有cctv或者盲點,簡簡單單,攞唔到cctv出黎既位唔該比埋證明個個位原本就無cctv。再講番,我地要cctv係要求證,唔係造謠帶風向,因為cctv的確好重要。
幫你推
睇下呢個p牌 睇埋個名 睇埋佢打字方式
好撚可疑

請大家唔好嫌多字
畀D耐性睇晒佢
(喜訊)天安門無人失蹤,無人死! ! !
Exact7ly
無錯,維園開實彈竟然炒唔起
重點係佢無分別
呢隻post都係佢自己個人分析
無fact check

大家推post係想有人fact check
有當晚在場手足/市民講返記者離開後發生咩事
有道理 幫推
我睇晒
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞