(喜訊)太子無人失蹤,無人死!!!

645 回覆
1530 Like 363 Dislike
標題黨block得
我只信我對眼
交出cctv

Fuck u click bait
I only believe what i see and witness
Mtr give out CCTV footage
冇fc證明有人死所以冇人死
on99
已知有一個手足比人禁到個樣都呆哂
連依個都follow唔到?
喜毛毛訊
831 太子站白衫比速龍打情侶家姐update
https://lih.kg/1530416

幫推哩個ok?
一定要拎到太子站cctv
件事係真既
再用暗黑兵法
用真混合假擾亂人
唯有
交cctv解決一切爭端
Tldr
不過提防fake news係認同
我睇晒
標題黨block得
我只信我對眼
交出cctv

Fuck u click bait
I only believe what i see and witness
Mtr give out CCTV footage

件事係真既
再用暗黑兵法
用真混合假擾亂人
唯有
交cctv解決一切爭端

咁短都話長
唔舉證加論述點說服到人?
長文又唔睇 傳來傳去嗰幾張cap圖又唔識去懷疑
同睇香港G報果啲藍絲有咩分別
831 太子站白衫比速龍打情侶家姐update
https://lih.kg/1530416

幫推哩個ok?
一定要拎到cctv
乜撚嘢cctv可以做假,比出黎冇cut,睇撚倒哂咪完囉 屌佢有前有後對撚埋新聞片假乜鳩
你做撚倒條假到同真冇分別既cctv我咪當你贏囉
其實我都諗緊對面想造成大規模車禍
要毀屍滅跡都唔洗三日咁耐
但講咁大段廢話咪又係無證據證明個啲係假FC

搵個cctv出黎最實際
係黑警醫院監控的手捉,係無機會接觸外界,而呢個手足都未醒
冇人死都要傳懷疑有人死 連仔唔該del左呢個post
睇呢個post已經知點樣玩死你地班人
求9其放啲fake news引你哋走去無目標浪費時間咁fact check,同時屌走一班理性分析嘅同路人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞