『薪火post』BNO續期資訊(56) 如不能提供副署證明文件或填寫表格時有錯誤請寫信解釋

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
岩岩到香港
唉 係得我自己果張點整都唔得
影大半身,俾多啲位佢cut!
我知咩事
d 頭髮gel 高左
禁返低少少就過到
我喺第一次打完俾HM之後,
冇打第二個電話,都等咗成個月HM先有人打返嚟
當時HM passport office冇俾ref no.我,
Email俾條link我,叫我自己禁入去申請replacement

唔知係咪改咗做法?
你肯定你有BNO
係太多人做唔曬
我係93香港出世,身份證大法唔work , 老豆老母係個大仆街97前renew 左,但冇加我名嘅可憐蟲

想問下,如果今日我叫我老豆老母renew 多次,咁有冇可能加番我個名落佢本BNO ?

求巴打幫下手,我唔想擁抱大灣區呀
支持bno平權,到時叫兩老傳比你啦
我一直諗住唔打都cancel 到 (12/8 report lost)
之後佢琴晚打俾我我miss左call(29/8)
隔左十零分鐘打返去,等左幾分鐘就有真人聽
報完資料就又隔十零分鐘就收到ref number
佢叫我交
full colour copy (every page including blank pages) of any current or expired passports from other countries that haven’t been cancelled
係咪即係要由頭到末影印哂成本特區護照
Send左subject access request email 十日,
連hmpo收唔收到都未知,
正常大約要幾耐先有通知...?
我係
有舊BNO
齊文件,未搵人準備副署。
爬過DOC,是否需要準備埋父母身份証、出世紙、結婚証書等文件副本?
我用身份證大法,其實收到ref number 係咪已經確定到你有過bno
有ref no係一定有bno
冇bno資格唔會有
求巴打幫副簽身邊啲fd全部都冇bno/bc/commonwealth passport

https://t.me/wsan123
想問用空郵風險大唔大,佢send email黎催我交文件有冇推介寄件方式
要識兩年以上呀有冇睇doc㗎
dhl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞