『薪火post』BNO續期資訊(56) 如不能提供副署證明文件或填寫表格時有錯誤請寫信解釋

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
你可以用app打
好多巴絲用Skype
我用TalkU

如果你用電話打長途咁當然要俾錢
我27號delivered都係未轉
有無巴打一樣
多謝解答
👍英雄
唔關係,你申請完,有封電郵叫你副署,到時揀paper form,就可以下載或印出嚟,同你報lost無關,而且你有舊bno在手,寄返去成個程序仲快啲,起碼少咗搵你舊file出嚟!
寫過期bno資料,兩本都要寄返去。
正常交正本/核證副本!俾錢係可以解決問題。無錢就只好交副本先,佢可以再追你正本,當然寫埋信去解釋點解交副本就仲好啦。咁你咪爬幾個post,睇下幾多案例係副本而過到嘅,可能增減信心囉。

總之風險自決豐儉由人。
想問問副簽嗰個人本BNO冇續期,佢仲可唔可以副簽?Thanks
有機會彈
唉 又要搵其他人
尼個有啲伏喎

We will need a lot of effort to house them and bad for the British reputations to the International community then.

叫人幫手,但要住你的
23 Aug Joined processing queue 如無意外係咪呢兩日會approve?我見好多巴打都係六七日就得心急人上
我知我煩,但我唔想手足聽日就留晒遺書覺殺呀!

推上去比多d人知!

「警世」劇本聽日大追捕 然後九月完事
https://lih.kg/1519834
要睇CASE
兩日到兩個月都有
我12年續咗, 依家一路用緊.
見近期新system 又要問老豆老母阿爺阿嫲資料.
想問吓如果我只係比到阿媽過唔過到?
係佢地長時間冇續先會問
寄咗過去 個邊收到後原本send sms叫我寄返副簽
過咗大約一個鐘就send多過話收到文件
有咩需要會再通知 咁我到底洗唔洗補寄
上佢webs check咗冇叫我補 姐係過到骨?
一樣
不過幾麻煩都抵
去外國有咩事起碼有個好啲嘅保障

(已課金,其實都唔係好煩㗎咋)
lm
WEBCHAT
想問副署朋友職業唔係專業人仕個list入面 (一個做酒店業,一個做保安經理) 照申請嘅話係咪一定會唔批 咁錢係唔係冇得退返真係有啲難搵
睇POST名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞