『薪火post』BNO續期資訊(56) 如不能提供副署證明文件或填寫表格時有錯誤請寫信解釋

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
咁奇怪?
佢叫我寄去個地址已經有埋PEX
你睇睇有冇

HM Passport Office
INT-E-LS
PEX xxx xxxx xxxx
101 Old Hall Street
Liverpool
L3 9BP
UK
我幾年前揸廁板喺日本飛去美國
北京轉機
無入境都要查回鄉證
所以帶定好啲
離咗婚
were they married唔係應該yes咩
離咗婚
Marital Status 係 Divorced
唔一定
攞BNO佢印係機票上面
但係問題係were唔係are🤔
有個格比你解釋
我send左speedpost去HMPO speedpost個邊tracking上星期話delivered 今日HMPO send auto email話仲未收到我既doc 有冇人有HMPO 唔係auto個email比我contact佢..?我search極都係得+44 contact no.
話冇回鄉卡就得 咪又死死地氣睇BNO 機票打印
WEBCHAT
Sor呀 介唔介意detail少少我係佢個網乜都搵唔到 我認我垃圾
唔該晒
睇#3
一同感謝
我都等左好耐,明明 speedpost status 話 delivered,但英國果邊又冇通知有冇收到....
佢要我寄OLD PASSPORT係咪比副本佢都OK?
佢要注銷你本舊護照呀,咁點可能俾副本呢?
唔搵唔知揸外國護照朋友多

大部分上嚟話搵唔到嘅,最終都搵到,而且係估唔到嘅人!揸開bno或 bc嘅,其實大部分唔會介意去幫手嘅!
我問左身邊好多人問左就黎成個星期都冇人岩資格
所以諗住跟希魔講個做法寫解釋再拿拿聲寄左出去試下先算
新張副署表未攞過上手睇
有冇圖 BUR個人資料
position or standing in the community = 職業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞