[We Did It] 巴塞隆拿球迷討論區 (182)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
髮線咁撚高都型過人

your face your fate
屌奶星拉b著番套西裝同gel返頭即刻型撚到

本身幾驚佢冬天走 好彩

係咪安蛇走佢就肯留

唔好諗咁多呢啲

跟據報紙佬 安蛇唔走=全隊主力走
上大陸討論區見到有人提議搵AG打3313個1, 推返美斯上右邊
解放AG進攻潛力
上大陸討論區見到有人提議搵AG打3313個1, 推返美斯上右邊
解放AG進攻潛力

買dybala打右,美斯中間
解放AG進攻潛力

不如比細佬打右好過
AG 就算啦
我覺得係佢冇咩信心+大壓力
佢轉會費呢個年紀真係好大舊錢
解放AG進攻潛力

不如比細佬打右好過
AG 就算啦
我覺得係佢冇咩信心+大壓力
佢轉會費呢個年紀真係好大舊錢

買dybala veratti 馬昆奴斯
解放AG進攻潛力

我覺得ok

睇返場波,羅白打攻中,前鋒都應該ok,佢都幾敢起腳
首回合咁懸殊都cup到,點解唔試下信ag可以大爆發?

連巴禾都可以變到咁廢 無野係無可能
解放AG進攻潛力

我覺得ok

羅白不嬲咩位都打得

冇話唔信
佢一直都有機會出場
但都冇咩表現
解放AG進攻潛力

我覺得ok

羅白不嬲咩位都打得

疤狗碧根鮑華
解放AG進攻潛力

我覺得ok

羅白不嬲咩位都打得

疤狗碧根鮑華

起咩朵
就叫羅白頭
迷蘿主席在此

班高層/球探鳩姐,但都唔會鳩到出呢個價買ag
我覺得佢係信心+戰術適應問題
可能佢唔值35m, 但我相信佢發揮到實力時起碼都會令人覺得佢值15-30m
屌奶星拉b著番套西裝同gel返頭即刻型撚到

本身幾驚佢冬天走 好彩

係咪安蛇走佢就肯留

唔好諗咁多呢啲

跟據報紙佬 安蛇唔走=全隊主力走

睇少D ON9新聞啦
不和仲會攬頭攬頸
解放AG進攻潛力

我覺得ok

羅白不嬲咩位都打得

我意思係中前輪換絕對可以考慮佢
唔是講笑,重睇成場波,球王個認真樣真是好能型
解放AG進攻潛力

我覺得ok

羅白不嬲咩位都打得

除非343 唔係就一定係正選RB
解放AG進攻潛力

我覺得ok

羅白不嬲咩位都打得

佢起腳仲果斷過dso,raf

班高層/球探鳩姐,但都唔會鳩到出呢個價買ag
我覺得佢係信心+戰術適應問題
可能佢唔值35m, 但我相信佢發揮到實力時起碼都會令人覺得佢值15-30m

所以當年拉4 真係抵到爛
解放AG進攻潛力

我覺得ok

羅白不嬲咩位都打得

前鋒中場都夠人玩輪換 (touch wood無人傷的話)
反而後衛僅僅夠,右閘得一隻仲要係替工黎....
黎緊又世界盃外圍賽, 美斯又要幫阿根廷搏命過 睇下呢幾場同四月初點樣輪換法
希望安歷基夠霸氣 夠薑場場都6 70分鐘換走MSN是但一至兩個, 甚至唔打正選
解放AG進攻潛力

我覺得ok

羅白不嬲咩位都打得

前鋒中場都夠人玩輪換 (touch wood無人傷的話)
反而後衛僅僅夠,右閘得一隻仲要係替工黎....
黎緊又世界盃外圍賽, 美斯又要幫阿根廷搏命過 睇下呢幾場同四月初點樣輪換法
希望安歷基夠霸氣 夠薑場場都6 70分鐘換走MSN是但一至兩個, 甚至唔打正選

叫細佬練打閘啦屌佢成日想獨食,打閘逼佢後d焗傳畀msn
有冇巴打有HD成場波BT / download

https://docs.google.com/uc?id=0B1t1CY3wVA4NczNQck9VLXJ0X0k&export=download

疤區有愛
解放AG進攻潛力

我覺得ok

羅白不嬲咩位都打得

疤狗碧根鮑華

起咩朵
就叫羅白頭

碧咩根鮑華
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞