[We Did It] 巴塞隆拿球迷討論區 (182)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
原來美斯今場唔可以食牌,有研究過佢同so9呢d時候都會屎好多

仲要落雨 作客 作客波衫
原來美斯今場唔可以食牌,有研究過佢同so9呢d時候都會屎好多

下場打咩

華倫西

下場打咩

好似華倫
不過一場輸2個角球真係

熟悉既巴塞黎姐

下場打咩

華倫西

仆街了
2連敗
埃及球王又要入波了

下場打咩

華倫西

仆街了
2連敗

主場+抖1星期+今場豬,我就唔是咁驚
埃及球王又要入波了

唔俾入牙
小白真係唔掂啦宣家

坦白講換小白出黎後唔覺得好過毒撚好多
拉仔就有用既,但上場chur到咁無理由又繼續chur 架嘛

毒撚被換左勁燥底

下場打咩

華倫西

仆街了
2連敗

疤就係神奇力量同幻想會嚇你一跳
全世界睇死佢冇得反cup 佢反左
全世界睇好佢贏佢就柒左
小白真係唔掂啦宣家

毒撚被換左勁燥底

我見佢扯晒氣好累既樣既
馬斯連對咁既拉科都被屌打
睇黎都係咁先了
去中超同迪維斯重聚啦

我諗佢打防中會比較好
Barcelona in La Liga this season:
With Samuel Umtiti: WWWWWWWWWWWWWWWW
Without Samuel Umtiti: LDWLWDDDDDL
今晚咁開心大家開番個8強party啦好唔好
小白真係唔掂啦宣家

毒撚被換左勁燥底

我見佢扯晒氣好累既樣既

本身都覺 但係之後鏡頭影住佢兩三次黑面

下場打咩

華倫西

仆街了
2連敗

全世界睇好佢贏佢就柒左

熟悉既巴塞本來就應該係咁
明明果期差到仆街無啦啦喺關鍵比賽會大炒
果期順風順水就算打榜尾都可以失分
邊條上場moon post狗既要改名入黎

下場打咩

華倫西

仆街了
2連敗

全世界睇好佢贏佢就柒左

全世界睇死既時候英雄Deniz aytekin就出來了
邊條上場moon post狗既要改名入黎

艾巴有踢果場?

下場打咩

華倫西

仆街了
2連敗

全世界睇好佢贏佢就柒左

熟悉既巴塞本來就應該係咁
明明果期差到仆街無啦啦喺關鍵比賽會大炒
果期順風順水就算打榜尾都可以失分

我反而今場唔是咁睇好,點知真係發生左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞