[We Did It] 巴塞隆拿球迷討論區 (182)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
果陣阿費利同保讚都好好j
而家去左邊?

去左一隊高登仔話會打到巴塞瀨屎的英超球隊

史撈城係幾好j嘅宜家個陣

但成績都係一般

山神去埋6冠王
咁睇好但又踢唔出呢?

我就艾費利同青訓蒙尼沙

方達斯,tello, bojan ,古恩卡
後者折墜到去d鳩隊踢右閘,浪費晒

中堅當時有3個新人
方達斯,蒙尼沙同巴查,天份最高就係蒙尼沙,可惜玻璃人
Tello就算鳩數,bojan都好d,昆卡同艾費利又係傷多過踢

昆卡又係用腦踢波嘅人,可惜

tello打防反會好勁

Yes 加上左右通吃又肯射波
仲有巴查子

巴查子算踢得出啦 1314除左俾巴爾爆都打得幾好 之後除左15季初失準每次有機會都打得好好 係俾安蛇浪費姐 去多仔都叫一線隊都可以極速上正選
Tello算係咁 後備上黎爆下都有用 但唔岩打法都冇計
而家去左邊?

兩個都去左成篤屎?
而家去左邊?

兩個都去左成篤屎?

保贊好似走左,艾費利仲係度
但係史篤城玩左季地面都係發覺打返高q大棍最岩駛
而家去左邊?

兩個都去左成篤屎?

保贊好似走左,艾費利仲係度
但係史篤城玩左季地面都係發覺打返高q大棍最岩駛

bojan去左緬恩斯了

玩地面但冇組織型中場點地面呀,搞到最後都係巧亞倫杜域同高字
以為上個post 咁撚靜,原來新post 仲要十頁

We did it!!!!
達子

The miracle of Camp Nou

The miracle of Camp Nou

有得J好J啦
之後就
有得J好J啦
之後就

就快又要俾賤種班友笑翻轉頭
有得J好J啦
之後就

人地凖備3冠了
巴狗要食雞胸
見到出面個隻揪post, 身同感受
有得J好J啦
之後就

人地凖備3冠了
巴狗要食雞胸

反CUP完咪又要食雞胸
都唔知咁開心做乜
我重必勝
我皇必勝
今年吾皇雙冠
艾拉維斯歷史性奪得國王盃架啦

J完好快啲去設現實
吾皇必勝

我重必勝

我虫
咁睇好但又踢唔出呢?

我就艾費利同青訓蒙尼沙

方達斯,tello, bojan ,古恩卡
後者折墜到去d鳩隊踢右閘,浪費晒

中堅當時有3個新人
方達斯,蒙尼沙同巴查,天份最高就係蒙尼沙,可惜玻璃人
Tello就算鳩數,bojan都好d,昆卡同艾費利又係傷多過踢

昆卡又係用腦踢波嘅人,可惜

tello打防反會好勁

Yes 加上左右通吃又肯射波
仲有巴查子

巴查子算踢得出啦 1314除左俾巴爾爆都打得幾好 之後除左15季初失準每次有機會都打得好好 係俾安蛇浪費姐 去多仔都叫一線隊都可以極速上正選
Tello算係咁 後備上黎爆下都有用 但唔岩打法都冇計

你可以睇下上季歐超打老西D人點講巴查

link?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞