[We Did It] 巴塞隆拿球迷討論區 (182)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
睇公海啲post 完全明白疤是原罪呢個道理
以為上個post 咁撚靜,原來新post 仲要十頁

The miracle of Camp Nou

下個post名
究竟係香港人腦殘都係反疤腦殘
見到出面個隻揪post, 身同感受

link?

Summary?

一係話假波 一係黑哨
咁睇好但又踢唔出呢?

我就艾費利同青訓蒙尼沙

方達斯,tello, bojan ,古恩卡
後者折墜到去d鳩隊踢右閘,浪費晒

中堅當時有3個新人
方達斯,蒙尼沙同巴查,天份最高就係蒙尼沙,可惜玻璃人
Tello就算鳩數,bojan都好d,昆卡同艾費利又係傷多過踢

昆卡又係用腦踢波嘅人,可惜

tello打防反會好勁

Yes 加上左右通吃又肯射波
仲有巴查子

巴查子算踢得出啦 1314除左俾巴爾爆都打得幾好 之後除左15季初失準每次有機會都打得好好 係俾安蛇浪費姐 去多仔都叫一線隊都可以極速上正選
Tello算係咁 後備上黎爆下都有用 但唔岩打法都冇計

你可以睇下上季歐超打老西D人點講巴查

我記得 但平心而論除左個幾場巴查真係差咩
咁睇好但又踢唔出呢?

我就艾費利同青訓蒙尼沙

方達斯,tello, bojan ,古恩卡
後者折墜到去d鳩隊踢右閘,浪費晒

中堅當時有3個新人
方達斯,蒙尼沙同巴查,天份最高就係蒙尼沙,可惜玻璃人
Tello就算鳩數,bojan都好d,昆卡同艾費利又係傷多過踢

昆卡又係用腦踢波嘅人,可惜

tello打防反會好勁

Yes 加上左右通吃又肯射波
仲有巴查子

巴查子算踢得出啦 1314除左俾巴爾爆都打得幾好 之後除左15季初失準每次有機會都打得好好 係俾安蛇浪費姐 去多仔都叫一線隊都可以極速上正選
Tello算係咁 後備上黎爆下都有用 但唔岩打法都冇計

你可以睇下上季歐超打老西D人點講巴查

我記得 但平心而論除左個幾場巴查真係差咩

巴查根本唔差
而且比起煙 佢根本值得更多機會

一係話假波 一係黑哨

講蛆都要拉巴塞落水
今年吾皇雙冠
艾拉維斯歷史性奪得國王盃架啦

J完好快啲去設現實

你第二句令我諗起
十幾年前艾拉維斯 01足協杯豬比猁狗
再諗起對上一季 99-2000
嗰季西甲簡直痴撚線

一係話假波 一係黑哨

講蛆都要拉巴塞落水

死巴狗周圍黑鳩人呀
米蘭轟仔國米阿仙奴皇馬PSG鏝城祖狗馬會全部都係受害者呀
一句説話: 疤是原罪

一係話假波 一係黑哨

講蛆都要拉巴塞落水

死巴狗周圍黑鳩人呀

佢地講09車路士就得,我地講佛朗哥時期就唔得
09年首回合佢地都大把得益
每日都要j幾次6-1
每日都要j幾次6-1

呢個真

真心想整返個巴塞咁多年係歐聯
對手係我地身上得益既post
講真拜仁當年大炒我地4球
有3球都有問題,一球越位一球禁人一球洛賓單擋不過巴狗俾人炒wfc球證

車仔果場真係無得拗,次回合得益真係太多
之但係最撚好笑係垃圾阿狗同賤種黃都係度扮受害者真係好撚好笑
佩奧爾當年foul法比加斯果下同馬昆奴斯foul蘇亞雷斯一樣,如果蘇亞雷斯係插水咁當年法比一樣係插水,阿狗黑個十二碼返黎
仲要美斯入波被誤判當詐糊

呢個真呀

杜奧巴喺個鏡頭前面9up兩句就變成受害者
首回合以波叔米基撚伯嗰種踢人法都仲有得喺次回合登場已經好離譜
同埋Hiddink首回合話球證誤判常有嗰啲風涼話

不過咁 球證嗰啲唔講
轟仔嗰場表現係真係好過疤

你話12年嗰啲叫還 我信架 但唔係還黑哨 係還負碌囉

一係話假波 一係黑哨

講蛆都要拉巴塞落水

死巴狗周圍黑鳩人呀

巴係原罪

一係話假波 一係黑哨

講蛆都要拉巴塞落水

死巴狗周圍黑鳩人呀

算把啦 盲反係咁
只要有疑似得益 疤=黑

有3球都有問題,一球越位一球禁人一球洛賓單擋不過巴狗俾人炒wfc球證

佩奧爾當年foul法比加斯果下同馬昆奴斯foul蘇亞雷斯一樣,如果蘇亞雷斯係插水咁當年法比一樣係插水,阿狗黑個十二碼返黎

法比加斯嗰下之後傷鳩埋你話插水
美斯入波當越位係11年 唔係法比加斯入十二碼
阿仙奴最爭議嗰下應該係雲佩斯越位射波食撚左牌
又拎番正義之車出黎講

法比加斯嗰下之後傷鳩埋你話插水
美斯入波當越位係11年 唔係法比加斯入十二碼
阿仙奴最爭議嗰下應該係雲佩斯越位射波食撚左牌

佩奧爾基本上同馬昆奴斯一樣
如果蘇9係插水,咁同一標準法比都係插水
但我覺得係可以foul

11年阿狗根本唔存在爭議,美斯首回合詐糊果球直頭連爭議都唔算,係直頭誤判,不過人地對住巴塞得益唔會有人講。

次回合成場波巴塞11打11由開始同完場已經成場強姦阿狗到毫無還擊之力,零射門要靠影帝擺老烏。如果首回合比數係2比2次回合本身更加係毫無懸念。
其實無得怨 係足球嘅一部分

呢個真呀

杜奧巴喺個鏡頭前面9up兩句就變成受害者
首回合以波叔米基撚伯嗰種踢人法都仲有得喺次回合登場已經好離譜
同埋Hiddink首回合話球證誤判常有嗰啲風涼話

不過咁 球證嗰啲唔講
轟仔嗰場表現係真係好過疤

你話12年嗰啲叫還 我信架 但唔係還黑哨 係還負碌囉

首回合佢地當然唔會講啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞