[We Did It] 巴塞隆拿球迷討論區 (182)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
張圖有意思
留意到院友迷仔有出去g持土方

原來YOU都是ME院友

yes, 住你隔離房,被反山逼害

俾青山逼害牙

You唔係

原來YOU都是ME院友

俾青山逼害牙

You唔係

YOU飛左去俾台仔推車未牙

原來YOU都是ME院友

俾青山逼害牙

You唔係

突發叫me去姐
十卜土方ching
Hoball

其實土方又唔使講咁多野,佢地盲反開就唔會理你架啦

叫班盲人睇字
是咪玩野

我覺得土方巴做得好
呢d分析係俾普通球迷睇返,俾哂資料等佢地自己判斷係咩事
對住盲反就同對住藍絲既道理一樣
據理力爭,駁到佢地一棟都冇+儘情羞辱佢地就啱

原來YOU都是ME院友

俾青山逼害牙

You唔係

突發叫me去姐

土方巴打真係晒鳩氣
對住班賤種反巴打咁大篇野
對住班賤種一句明黑鳩你,吹咩已經搞掂

都係 擺明盲反

其實好多唔係盲反既都因為班盲反你一句我一句個個跟哂風
我睇完場波果陣我見大部份香港球迷(有睇直播果啲)都係讚多,佢地唔係巴迷添

一隔幾個鐘都香港朝頭早啲人一起身即刻轉哂風向,成班個個屌黑哨,有啲人屌到四球都有問題

好多時就係因為無人出黎講由得班盲反9up
所以假都變真
土方巴打真係晒鳩氣

認真,唔止賤種,仲有英超怨婦都係,反巴兩大核心

唔敢諗拎埋冠軍班賤種會激氣成點

特別係軌

阿狗先係

認真阿狗係最小器最怨婦球迷之一
車迷有資格怨,但佢地隊垃圾憑乜
土方巴打真係晒鳩氣

認真,唔止賤種,仲有英超怨婦都係,反巴兩大核心

唔敢諗拎埋冠軍班賤種會激氣成點

特別係軌

阿狗先係

仲講緊25雲

拿斯尼踢到抽筋=25
RVP去曼=25
基錯=25
Hillgod笑隊波唔出佢=25

但講緊自己年年賣隊長,30+就清
拎住堆二線垃圾以為自己頂級強隊,抽到巴拜就話籤運差,你想贏歐聯就一定要打拜巴皇架啦

佢地次名出線想籤運有幾好
俾埋摩納哥佢地都唔夠做
人地一走就話反骨
一輸波就搵籍口左賴右賴,人做苦主佢地又學人痴埋黎做苦主
土方巴打真係晒鳩氣

都係 擺明盲反

我睇完場波果陣我見大部份香港球迷(有睇直播果啲)都係讚多,佢地唔係巴迷添

一隔幾個鐘都香港朝頭早啲人一起身即刻轉哂風向,成班個個屌黑哨,有啲人屌到四球都有問題

所以假都變真

YES 個日有見證到
睇完場波個時得幾隻吠,到起身個段時間9-12點就開始見到一大堆吠
成場波最爭議係so9球波姐,就算迪馬球波我都唔覺係犯規,連佢本人都冇投訴,得隔離卡雲尼投訴
跟住班人就整圖吹到球球都黑番黎,第一球offside, 第三球尼馬突登撞人,pk手球 so9插水,蘿白頭越位,然後成班就一未黑哨黑哨
成場波最爭議係so9球波姐,就算迪馬球波我都唔覺係犯規,連佢本人都冇投訴,得隔離卡雲尼投訴
跟住班人就整圖吹到球球都黑番黎,第一球offside, 第三球尼馬突登撞人,pk手球 so9插水,蘿白頭越位,然後成班就一未黑哨黑哨

Agger
你話so9插水十二碼,我同意,但黑哨就算鳩數,肯定連波都冇睇
土方巴打真係晒鳩氣

都係 擺明盲反

所以假都變真

YES 個日有見證到
睇完場波個時得幾隻吠,到起身個段時間9-12點就開始見到一大堆吠

我係美國,所以睇波果陣係下晏黎
基本上Facebook Twitter都係驚訝同讚歎
我見啲香港frd就算皇迷都好都係幾佩服呢個comeback
外國皇迷直頭去巴塞Facebook留言話佢都欣賞呢個史詩式逆轉
就算有爭議既啲人都係講第二球十二碼。

但隔幾個鐘啲皇狗page開始整gif圖整啲cap圖斷章取義同老屈
咁岩香港無睇波班人又開始起身,講講下啲人吹到巴塞走甩至少四個十二碼,蘇九第一個offside,羅白又offside等等,又真係好多人信

之前見到張圖列晒鍠狗話1-6球全部都係黑
第2OG同第4球FK好似係話PSG收左錢 笑到我
土方巴打真係晒鳩氣

都係 擺明盲反

所以假都變真

YES 個日有見證到

我係美國,所以睇波果陣係下晏黎
基本上Facebook Twitter都係驚訝同讚歎
我見啲香港frd就算皇迷都好都係幾佩服呢個comeback
外國皇迷直頭去巴塞Facebook留言話佢都欣賞呢個史詩式逆轉
就算有爭議既啲人都係講第二球十二碼。

但隔幾個鐘啲皇狗page開始整gif圖整啲cap圖斷章取義同老屈
咁岩香港無睇波班人又開始起身,講講下啲人吹到巴塞走甩至少四個十二碼,蘇九第一個offside,羅白又offside等等,又真係好多人信

根本就係有睇場波既都知場波冇問題
班傻鳩波又唔睇又唔撚順氣咪是但作D野老屈你囉
第一球都有得拗,證明男人老母迷韓真係弱智
第一球都有得拗,證明男人老母迷韓真係弱智

有D人做張假圖出黎
根本除左第5球之外球球都冇得拗啦
仲要有ON9話第3球係尼馬自己撞落人地到
尼馬由對面跌之前已經衝緊去拎波啦
唔係對面跌一早已經直接對住個龍啦
咁都吹到話唔會係12碼
咁都吹到話唔會係12碼

冇睇full match又要強行盲反係咁
咁都吹到話唔會係12碼

冇睇full match又要強行盲反係咁

原來隻韓狗係阿迷,唔關得咁撚on9
大戰
喂留下情面唔好成日笑阿狗好喎

仲有轟仔仲怨乜鳩吖 佢地乜仇都報晒啦
鍠狗先最無資格出來嘈 仲要成班出來主持公道咁
咁都吹到話唔會係12碼

第6球又話係越位同過左時間
大家記左呢個時刻羅白頭入波時間係94:39
夠疆咪嘈囉,驚你有牙咩
宜家邊撚個玩抹黑先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞