[We Did It] 巴塞隆拿球迷討論區 (182)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
迷山圖呢?

山神是我家 清潔齊參加
迷仔又就黎夠鐘訓晏覺
Lm
場波UEFA MVP係尼馬
但係UEFA每周最佳球員有小白入選但係冇尼馬
入8強都要J
之1後咪又係比人炒到返屌奶星

真係好撚黑

好似仲投緊票
屌 唔係wor
有得投小白無得投尼馬
on99
迷仔又就黎夠鐘訓晏覺

ME唔會訓覺架 Sleep is for the weak
屌 唔係wor
有得投小白無得投尼馬
on99

有無LINK?
屌 唔係wor
有得投小白無得投尼馬
on99

有無LINK?

http://mvp.uefa.com/en/uefachampionsleague/nominees
屌 唔係wor
有得投小白無得投尼馬
on99

有無LINK?

http://mvp.uefa.com/en/uefachampionsleague/nominees

真心一問小白有咩咁mvp
因為尼馬報復性侵犯掛
  巴塞對陣巴黎的比賽,第95分鐘――也就是比賽的最後一分鐘,沙治-羅拔圖攻入絕殺入球,全世界的巴塞球迷都陷入瘋狂之中,最激動的當時是在魯營現場的球迷。
  根據《馬卡報》報導,當時巴塞球迷激動到什麼程度呢?他們甚至引發了一場地震。報導稱,就在距離魯營球場500米左右,有一家地球科學研究所,羅拔圖絕殺之後,該機構的地震儀檢測到魯營發生輕微地震。
  從該地震儀的數據圖中可以看出,在巴塞取得前三個入球時,魯營的球迷都非常激動,製造了不小的震動,然而,在卡雲尼扳回一球之後,當巴塞再攻入第4和第5球時,現場的震感就明顯不如之前了。
  最大的高潮當然就是羅拔圖完成絕殺之後,數值突然飆升至很高的程度,並且延續了一段時間。根據該地球科學研究所專家的說法,對於這樣的震動,當地居民不會感覺到,但是地震儀是完全可以檢測到的。

迷仔又就黎夠鐘訓晏覺

ME唔會訓覺架 Sleep is for the weak

Agger迷仔
  巴塞對陣巴黎的比賽,第95分鐘――也就是比賽的最後一分鐘,沙治-羅拔圖攻入絕殺入球,全世界的巴塞球迷都陷入瘋狂之中,最激動的當時是在魯營現場的球迷。
  根據《馬卡報》報導,當時巴塞球迷激動到什麼程度呢?他們甚至引發了一場地震。報導稱,就在距離魯營球場500米左右,有一家地球科學研究所,羅拔圖絕殺之後,該機構的地震儀檢測到魯營發生輕微地震。
  從該地震儀的數據圖中可以看出,在巴塞取得前三個入球時,魯營的球迷都非常激動,製造了不小的震動,然而,在卡雲尼扳回一球之後,當巴塞再攻入第4和第5球時,現場的震感就明顯不如之前了。
  最大的高潮當然就是羅拔圖完成絕殺之後,數值突然飆升至很高的程度,並且延續了一段時間。根據該地球科學研究所專家的說法,對於這樣的震動,當地居民不會感覺到,但是地震儀是完全可以檢測到的。

仲係好後悔冇睇到場波
仲係好後悔冇睇到場波

仲係好後悔冇睇到場波

偽疤
冇睇果啲抵撚死
又傳哥連拿唔滿意個球證
冇睇果啲抵撚死

忍唔住笑出黎
好想知佢地一起身望到比分個表情
屌 都話同台仔格劍係綠帽仔 唔係我
我相反,上場起唔到身冇睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞