[We Did It] 巴塞隆拿球迷討論區 (182)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
其實正常老咗只係會慢
點解小明無慢到 都會廢咗

感覺上睇佢咁耐都係防守路數差 真係學巴打咁講俾法國仔上位算
歐冠咁踢抽到robbery 同 皇點樣踢
同埋唔好再搵馬斯踢中堅了 買個肉腸中堅或者高返少少得唔得

點解會唔識擺馬斯防中 真係諗極都唔明
傳球視野 路數都超好

但短傳好慢 護球能力睇落無影帝咁好
巴塞又唔喺要掃蕩型防中

話馬斯打巴塞防中 今時今日仲有人會講

你認唔認好過ag先 最慘係馬斯係後面身體對抗都唔夠鳥迪提好

要拎ag去同馬斯比較去支持自己

咁我係想佢頂ag個位嘛 反正ag係前面都無鳩用
難得今場契仔翻翻地生

我有生之年仲可唔可以睇到全隊都top fit

邊個契仔

Ag

24呀
有時真喺想賴天氣 一落住雨打 即刻廢五成

紫色作客+落雨+冇utt

咁多條件可以賴
有時真喺想賴天氣 一落住雨打 即刻廢五成

紫色作客+落雨+冇utt

冇尼馬+有高美斯+美斯冇態
算啦大家繼續bin下迷仔開心下咪算
難得今場契仔翻翻地生

邊個契仔

Ag

我知呀 但邊到有翻生 係咪有咩誤會
咪再讚達屎啦你班友
同老鼠屎一撚樣讚完就派膠
根本就未夠班

第一球馬斯有責任 第二球身高差
達仔撲都撲盡 仲可以怪佢啲咩

最大問題喺制空力啊,啲中堅跳唔郁啊

第一球達仔責任大d喎
小白真係唔掂啦宣家

坦白講換小白出黎後唔覺得好過毒撚好多
拉仔就有用既,但上場chur到咁無理由又繼續chur 架嘛
難得今場契仔翻翻地生

邊個契仔

Ag

巴斯基斯呀
佢上位已經講到依家
難得今場契仔翻翻地生

邊個契仔

Ag

我指既係哥sir時代契仔
今場戰術9981斬

講真其實上場上半場都係鳩斬多,但-6入到兩球咁解
今場戰術9981斬

講真其實上場上半場都係鳩斬多,但-6入到兩球咁解

中間塞哂人你有咩高見呀QB
難得今場契仔翻翻地生

邊個契仔

Ag

小白真係唔掂啦宣家

坦白講換小白出黎後唔覺得好過毒撚好多
拉仔就有用既,但上場chur到咁無理由又繼續chur 架嘛

拉🅱️好勁
難得今場契仔翻翻地生

邊個契仔

Ag

難得今場契仔翻翻地生

邊個契仔

Ag

正常講契仔第一時間係會諗到busi
難得今場契仔翻翻地生

邊個契仔

Ag

sor get錯鳩美斯
今季講契仔剩係諗起佢
難得今場契仔翻翻地生

邊個契仔

Ag

咪係
其實正常老咗只係會慢
點解小明無慢到 都會廢咗

感覺上睇佢咁耐都係防守路數差 真係學巴打咁講俾法國仔上位算
歐冠咁踢抽到robbery 同 皇點樣踢
同埋唔好再搵馬斯踢中堅了 買個肉腸中堅或者高返少少得唔得

點解會唔識擺馬斯防中 真係諗極都唔明
傳球視野 路數都超好

但短傳好慢 護球能力睇落無影帝咁好
巴塞又唔喺要掃蕩型防中

話馬斯打巴塞防中 今時今日仲有人會講

你認唔認好過ag先 最慘係馬斯係後面身體對抗都唔夠鳥迪提好

而家轉型唔踢控球首先就變一變先
馬斯防中睇得出佢踢得至少好過中堅 打開防中要踢中堅位置感會好差 平時防中有中堅一道屏障俾佢出去殺波 而家中堅佢再出埋去就得返達屎
至於米9跳到米6果個梗加唔洗講 可能已經係中場扭緊波或者沖左上去
正正抹殺左馬斯優點 姐係好似叫一個整車師傅去維修飛機

邊個契仔

Ag

咪係

又訓唔著了 聽日仲要返工
又訓唔著了 聽日仲要返工

聽日學校假期唔洗返工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞