[We Did It] 巴塞隆拿球迷討論區 (182)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
有時睇波見到誤判都會屌佢黑哨
不過都係講完就算
估唔到啲蝗迷會係咁狙擊

佢上年歐聯決賽越位入波都冇係咁狙擊佢啦
班蝗真係痴撚線
不過都係講完就算
估唔到啲蝗迷會係咁狙擊

班蝗真係痴撚線

如果唔係點解叫蝗
同真蝗(蟲同人)一樣咁煩
https://www.youtube.com/watch?v=d67XilWEIhw

阿斯報編輯Tomás Roncero, 代表曬賤種蝗呢幾日既心情
不過都係講完就算
估唔到啲蝗迷會係咁狙擊

班蝗真係痴撚線

如果唔係點解叫蝗
同真蝗(蟲同人)一樣咁煩

一撚樣種
https://www.youtube.com/watch?v=d67XilWEIhw

阿斯報編輯Tomás Roncero, 代表曬賤種蝗呢幾日既心情

又有佢d片,之前鍠和個場又發老皮掉野踢野

又有佢d片,之前鍠和個場又發老皮掉野踢野

youtube成堆佢D片
應該係宣傳黎, 專登塑造同強調佢係死忠皇馬迷既身分炒熱話題
贏波贏士氣 但贏唔到全世界尊重
體育變到咁醜陋
唔識互相欣賞 真喺好低質
不過都係講完就算
估唔到啲蝗迷會係咁狙擊

個問題係有時我地黑人
但好多時都係人地黑我地

永遠前者俾人放大後者無人理

賤種皇就走去痴車仔扮受害者
明明最撚黑係佢地,摩狗果陣場場打矛波
輸左又賴地硬
體育變到咁醜陋

我見國外啲評論都係反既佔少數讚既大多數
但香港掉返轉
體育變到咁醜陋

有激勵到好多其他類體育既人,係d反巴唔想去信真係士氣贏到
講到冇黑哨就輸撚硬咁

講真我麻麻地鍾意TomBrady

開post圖
土方巴打真係晒鳩氣
對住班賤種反巴打咁大篇野
對住班賤種一句明黑鳩你,吹咩已經搞掂
土方巴打真係晒鳩氣

認真,唔止賤種,仲有英超怨婦都係,反巴兩大核心
今集fifa極屈速
搵D多跑狗既隊好易玩
試過拎賤種黎玩
Bale屈機到呢

我隻if Alonso成日比人屈速 好彩if Luiz啲標波好撚勇武
土方巴打真係晒鳩氣

都係 擺明盲反
其實想問下有冇疤打反cup後入鍠post?
土方巴打真係晒鳩氣

睇到啦 唔好再哂心機啦
就算今場冇都會攞返之前個啲黎講 總之疤是原罪 不配任何冠軍 不配有反勝
土方巴打真係晒鳩氣

唔敢諗拎埋冠軍班賤種會激氣成點
土方巴打真係晒鳩氣

唔敢諗拎埋冠軍班賤種會激氣成點

特別係軌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞