[We Did It] 巴塞隆拿球迷討論區 (182)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
係咪前日拉仔生日成班叫完雞腳軟

咁樣反cup完psg係人都累啦,第2日training個時見到羅白隻眼係腫左唔夠訓既樣
其實正常老咗只係會慢
點解小明無慢到 都會廢咗

感覺上睇佢咁耐都係防守路數差 真係學巴打咁講俾法國仔上位算
歐冠咁踢抽到robbery 同 皇點樣踢
同埋唔好再搵馬斯踢中堅了 買個肉腸中堅或者高返少少得唔得

點解會唔識擺馬斯防中 真係諗極都唔明
傳球視野 路數都超好

但短傳好慢 護球能力睇落無影帝咁好
巴塞又唔喺要掃蕩型防中

就係要做plan b 做掃蕩型
plan a 冇用就要咁架啦
疤最大問題係冇plan b

如果打plan b,會廢小花武功
咪再讚達屎啦你班友
同老鼠屎一撚樣讚完就派膠
根本就未夠班
艾巴343 完全唔撚掂

兩日前跑完嘛

其實之前試343 Alba都唔得

上場艾巴邊係正選

有請迷仔
其實可以試下dso同細佬同場
兩個都有D潛力

細佬病出唔到
中場一係繼續週中排法但一定Chur到佢地仆街
只能夠話今場排陣係唔係都死
其實正常老咗只係會慢

長用UTT算啦,馬斯今季嘅感覺唔算十分安全

送左八分出去啦馬斯

對馬體一場跣腳
係咪前日拉仔生日成班叫完雞腳軟

咁樣反cup完psg係人都累啦,第2日training個時見到羅白隻眼係腫左唔夠訓既樣

所以小明前兩日跑咁盡都唔怪得佢今場咁
屌你咩安歷基 士氣波都踢到狗屎

我覺得今場俾下佢地打擊下會醒下 踢完psg個時都我都諗班友會唔會覺得完左季

分分鐘仲係更衣室J緊上場大勝
今場講咩馬斯做防中姐都唔夠中堅用
艾巴343 完全唔撚掂

兩日前跑完嘛

上場艾巴邊係正選

有請迷仔

迷子話我知佢前兩日跑完咖
唔關me事
其實正常老咗只係會慢

傳球視野 路數都超好

巴塞又唔喺要掃蕩型防中

話馬斯打巴塞防中 今時今日仲有人會講
艾巴343 完全唔撚掂

兩日前跑完嘛

上場艾巴邊係正選

有請迷仔

迷子話我知佢前兩日跑完咖
唔關me事

出AG = 送分
安歷基你條柒頭今季,收左鍠幾多錢啊﹗
開季送分算你未排好陣﹐季尾次次客場都出AG來送分

係,一仲見到Ag條撚樣就把幾火
咪再讚達屎啦你班友
根本就未夠班

第一球馬斯有責任 第二球身高差
達仔撲都撲盡 仲可以怪佢啲咩

最大問題喺制空力啊,啲中堅跳唔郁啊
AGO咁撚迷安
兩個攬住一齊走啦
其實正常老咗只係會慢

傳球視野 路數都超好

巴塞又唔喺要掃蕩型防中

就係要做plan b 做掃蕩型
plan a 冇用就要咁架啦
疤最大問題係冇plan b

如果打plan b,會廢小花武功

今日咁既小花同廢左有咩分別
小花廢=要出plan b
今場戰術9981斬
咪再讚達屎啦你班友
根本就未夠班

第二球紙板小丑俾人壓住跳都跳唔撚到
其實正常老咗只係會慢

傳球視野 路數都超好

巴塞又唔喺要掃蕩型防中

話馬斯打巴塞防中 今時今日仲有人會講

你認唔認好過ag先 最慘係馬斯係後面身體對抗都唔夠鳥迪提好
咪再讚達屎啦你班友
根本就未夠班

不嬲話米8果個成日跳到米6咁
米6果個成日想跳到米8咁
咪再讚達屎啦你班友
根本就未夠班

甩手喎 唔怪佢怪邊個
AGO咁撚迷安
兩個攬住一齊走啦

上場圈住慶祝都要專登走去安狗到
屌你咩安歷基 士氣波都踢到狗屎

我覺得今場俾下佢地打擊下會醒下 踢完psg個時都我都諗班友會唔會覺得完左季

7分打咩擊 完左la

要等皇馬失分,好被動

鍠今晚失分我印c朗係粒lin到 絕不走數

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞