[We Did It] 巴塞隆拿球迷討論區 (182)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
喂留下情面唔好成日笑阿狗好喎

仲有轟仔仲怨乜鳩吖 佢地乜仇都報晒啦
鍠狗先最無資格出來嘈 仲要成班出來主持公道咁

隊隊都唔笑,剩係笑阿仙奴呢隊垃圾,不過笑埋今年冇得笑,歐聯多數見佢地唔到

好老實講比甲,俄波都唔會輸10粒啦
呢隊英超之恥根本就上至下都係垃圾

其實佢地紅左件

唔係食左全餐 唔會咁樣放棄法
打少一件之後就好似東京熱比十幾條仔搞撚完比你任插任射咁

根本係士氣問題
知道已經冇可能反CUP之後連踢都廢鬼事

冇可能反cup?
咁尼馬踢緊乜

打少個
要入多拜狗4球
點CUP啊
拜狗本身實力已經比阿狗強
仲要打少個
根本冇可能入到4粒追和
就算入到4粒對面都肯定入到你波

而巴塞首先係實力上比PSG強
況且只係需要入3粒就反CUP
再加上冇打少個
所以就輸夠10粒?
連自己隊波尊嚴都唔捍衛,學人踢波?
講黑阿狗首回合對拜仁就真係黑啦
唔黑已經789
所以就輸夠10粒?

所以咪話士氣問題囉
所以就輸夠10粒?

所以咪話士氣問題囉

士氣差所以輸10粒係咩藉口黎
阿狗成撚日同車狗開拖,一同巴狗嘈就拎車狗條片出黎消費,咁撚冇原則都有
所以就輸夠10粒?

所以咪話士氣問題囉

士氣差唔撚想踢比人炒就緊架啦
唔係士氣問題唔通係咩問題?
實力問題?
所以就輸夠10粒?

所以咪話士氣問題囉

實力問題?

唔撚想踢,有糧出架ching, 主場呀
有冇尊重過自己球迷?
當年第一次16強對阿狗
佩奧爾俾人紅加輸十二碼

屌啦星佢個動作仲細過馬昆奴斯對蘇9

https://youtu.be/QW7JYHFTRM4
所以就輸夠10粒?

所以咪話士氣問題囉

實力問題?

有冇尊重過自己球迷?

咁咪即係佢地本身個心態有問題
咪令到佢地士氣差囉
你想我點解釋啊
阿狗成撚日同車狗開拖,一同巴狗嘈就拎車狗條片出黎消費,咁撚冇原則都有

呢個真
最頂唔順呢樣
所以就輸夠10粒?

所以咪話士氣問題囉

實力問題?

有冇尊重過自己球迷?

咪令到佢地士氣差囉
你想我點解釋啊

心態咪又係實力一部份

再者就係佢地咁我先屌佢地係英超之恥,唔明你地幫佢兜乜
正如碧基當年代言德甲都係垃圾
所以就輸夠10粒?

所以咪話士氣問題囉

實力問題?

有冇尊重過自己球迷?

咪令到佢地士氣差囉
你想我點解釋啊

心態咪又係實力一部份

再者就係佢地咁我先屌佢地係英超之恥,唔明你地幫佢兜乜
正如碧基當年代言德甲都係垃圾

我邊有幫佢地兜
咁事實上的確真係士氣問題
佢地正常實力就算打10個根本都唔會輸到咁
又自亂陣腳
喂留下情面唔好成日笑阿狗好喎

仲有轟仔仲怨乜鳩吖 佢地乜仇都報晒啦
鍠狗先最無資格出來嘈 仲要成班出來主持公道咁

隊隊都唔笑,剩係笑阿仙奴呢隊垃圾,不過笑埋今年冇得笑,歐聯多數見佢地唔到

好老實講比甲,俄波都唔會輸10粒啦
呢隊英超之恥根本就上至下都係垃圾

除了hillgod

哥斯尼都好勁咖

呢條友成日係大戰先黎爆
仲要一爆就紅一係12碼
又自亂陣腳

由得佢地啦
首回合黑埋12碼又5-1,次回合又1-5
我話佢地係垃圾有咩問題?
艾拉維斯一樣打少個,cup埋添

打少個士氣差唔會係主場大敗藉口囉
呢d賽果唔係拜仁羞辱阿仙奴,係呢隊阿仙奴羞辱阿迷

屌你講到尾咪淨係想話佢地垃圾
根本呢D野主觀到不得了

屌你講到尾咪淨係想話佢地垃圾
根本呢D野主觀到不得了

咁我有講錯咪駁我囉
Hull city一開始傷晒成隊主力,由中游直落榜尾,一樣係士氣差,會都唔畀轟,曼數佢地5-1
阿仙奴呢班二線波冇尊重過球迷,唔屌得?
主觀定事實呀

十年冇掂過隻英超盃,歐聯又未贏過,年年扮一線就係抽其他隊水,一係就j d 咩比2爾/99年

你有冇見過西咸球迷咁多廢話
主觀定事實呀

十年冇掂過隻英超盃,歐聯又未贏過,年年扮一線就係抽其他隊水,一係就j d 咩比2爾/99年

咁既話你係憎佢地D 19球迷唔係憎隊波
咁撚主觀既野都話係事實
唔想再為左其他隊同人嘈
我由頭到尾都係理性講緊點解會比拜狗炒
你係要主觀講D咩佢地係垃圾既由得你
主觀定事實呀

咁既話你係憎佢地D 19球迷唔係憎隊波
咁撚主觀既野都話係事實
唔想再為左其他隊同人嘈
我由頭到尾都係理性講緊點解會比拜狗炒
你係要主觀講D咩佢地係垃圾既由得你

隊波咪一樣係垃圾
跪求阿仙奴一線球員列表
山,ozil 仲有冇?
過氣施治?神翼禾確特?咁有呢個賽果有乜問題?
唔好話我針對佢地,佢地踢歐霸都只會同熱刺一樣賽果

西甲是但執隊皇蘇都一樣屌打佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞