[We Did It] 巴塞隆拿球迷討論區 (182)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
今場邊個係戰犯?

Neymar
今場邊個係戰犯?

直接錯就alba 馬斯
完全廢既=毒撚 2隻美斯
今場邊個係戰犯?

數唔出 太多
Pique: "If a week ago they offered us qualification in the Champions League and a defeat today, all Barcelona fans would have taken it."

仲j緊 難怪pique今場on99
佢係咪改左名先入黎吠

Yes
綠帽狗咪quote啦弱智
都block撚左
由佢吠啦

Sor

同me 溫mid-term 好過啦

通頂
綠帽狗咪quote啦弱智
都block撚左
由佢吠啦

Sor

同me 溫mid-term 好過啦

通頂

應該抖抖聽日再溫
作病屌
真心起唔切身無睇
搞咩輸波
真心起唔切身無睇
搞咩輸波

廢囉on9
Pique: "If a week ago they offered us qualification in the Champions League and a defeat today, all Barcelona fans would have taken it."

仲j緊 難怪pique今場on99

佢同美斯都係唔可以食牌果個黎
Barcelona in La Liga this season:
With Samuel Umtiti: WWWWWWWWWWWWWWWW
Without Samuel Umtiti: LDWLWDDDDDL

今場係俾馬斯既最後機會

馬斯拍utt 會點
高空波炸死?
我覺得pk 之外點都要搵件高佬
b隊marlon 同lopez 一個6'3 一個6'4 可能唔錯

Marlon無6‘3咁高
Barcelona in La Liga this season:
With Samuel Umtiti: WWWWWWWWWWWWWWWW
Without Samuel Umtiti: LDWLWDDDDDL

今場係俾馬斯既最後機會

馬斯拍utt 會點
高空波炸死?
b隊marlon 同lopez 一個6'3 一個6'4 可能唔錯

wiki寫6'3
第到好似得185
今場有幾球12碼都冇俾

今場係俾馬斯既最後機會

馬斯拍utt 會點
高空波炸死?

wiki寫6'3
第到好似得185

185都好啦 見到小明170? 馬斯176 ? 羅白係咪都17幾
真心起唔切身無睇
搞咩輸波

廢囉on9

呢個真

今場係俾馬斯既最後機會

馬斯拍utt 會點
高空波炸死?

wiki寫6'3
第到好似得185

185都好啦 見到小明170? 馬斯176 ? 羅白係咪都17幾

羅白178 定180
西人黎講算唔錯
啱位既叫頂到2下既
原本今日仲j緊場歐聯
而家完全唔想睇返...
安歷基點玩輪換都好,後防拍檔去到呢個時間係咪應該要有個穩定組合
仲有今年試過幾多次作客玩輪換輸波...幾多次作客用AG打正選收皮..
仲有達屎就算撚數啦..我都想迷達黨勝利, 但巴塞唔係要呢d門將呀..
連連續半季keep住零失誤都做唔到就唔好諗住同巴禾比住啦..
求水魚買ag 望下手教練識用返高佬中堅或者唔好資源錯配 唔想見到人地一角球 死球就goal~~~
原本今日仲j緊場歐聯
而家完全唔想睇返...
安歷基點玩輪換都好,後防拍檔去到呢個時間係咪應該要有個穩定組合
仲有今年試過幾多次作客玩輪換輸波...幾多次作客用AG打正選收皮..
仲有達屎就算撚數啦..我都想迷達黨勝利, 但巴塞唔係要呢d門將呀..
連連續半季keep住零失誤都做唔到就唔好諗住同巴禾比住啦..

成日覺得達仔好想快D成為紐亞
但紐亞自信得黎有返咁上下
達仔有排都未到呢個級數
原本今日仲j緊場歐聯
而家完全唔想睇返...

季初已經濕左個頭輪換 季尾由佢 反正安都實俾人屌 為左証明自己 繼續出ag 點知奶晒野 真係估唔到冇場腥好波 相信應該會繼續出 佢都講左季尾走人
原本今日仲j緊場歐聯
而家完全唔想睇返...

達仔有排都未到呢個級數

應該話紐亞對佢影響好深
仲有上季個教練明明搞返好個死球防守
失少左好多死球
死球進攻仲有進步添
搞乜今季又會重蹈覆轍
貝迪斯,皇馬,拉科,就咁數呢幾場都因為死球失左好多分
原本今日仲j緊場歐聯
而家完全唔想睇返...

達仔有排都未到呢個級數

紐亞好似大份過佢好多同高佢好多? 紐一出迎封位就好似擋左個龍一大半 再加埋佢手長腳長 好難射爆佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞