[We Did It] 巴塞隆拿球迷討論區 (182)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
又失分啦屌,半場出翻黎好似打完飛機咁跑又跑唔到,傳波一係就比對面,一係就太大力,如果冇達史,比人大炒都似
等睇兩頭唔到岸 乜都冇

預左食雞胸架啦

Agger
屌你咩安歷基 士氣波都踢到狗屎

我覺得今場俾下佢地打擊下會醒下 踢完psg個時都我都諗班友會唔會覺得完左季

7分打咩擊 完左la

5分姐
出AG = 送分
安歷基你條柒頭今季,收左鍠幾多錢啊﹗
開季送分算你未排好陣﹐季尾次次客場都出AG來送分

又唔係冇人用
都唔明做乜係要死出AGO
艾巴343 完全唔撚掂

兩日前跑完嘛
其實屌AG ,不如屌埋毒撚,又話弱隊殺手,唔講以為無出
咩時候覺得會有冠
真係比場6:1 J到傻撚左呀你地
其實點解唔出咗正選 優勢先換ag出黎?
其實ag有咩用

我覺得今場俾下佢地打擊下會醒下 踢完psg個時都我都諗班友會唔會覺得完左季

7分打咩擊 完左la

要等皇馬失分,好被動

7分打咩擊 完左la

5分姐

係 sorry
其實正常老咗只係會慢
點解小明無慢到 都會廢咗

感覺上睇佢咁耐都係防守路數差 真係學巴打咁講俾法國仔上位算
歐冠咁踢抽到robbery 同 皇點樣踢
同埋唔好再搵馬斯踢中堅了 買個肉腸中堅或者高返少少得唔得
其實ag有咩用

迷安
美欺今場傳球成功率有冇60%
其實343對成隊個人能力要求都好高
今場出一堆副選就好心唔好343
以為自己反cup鈀用343就一定得

出433 又冇創造力 呢個唔怪得安狗啦

7分打咩擊 完左la

要等皇馬失分,好被動

鍠今晚失分我印c朗係粒lin到 絕不走數
艾巴343 完全唔撚掂

兩日前跑完嘛

其實之前試343 Alba都唔得
其實正常老咗只係會慢

marlon borja lopez 都唔差
升上黎搵隊弱既比佢地試下都ok
其實343對成隊個人能力要求都好高
今場出一堆副選就好心唔好343
以為自己反cup鈀用343就一定得

出433 又冇創造力 呢個唔怪得安狗啦

都要睇人腳咖
其實ag有咩用

迷安

含撚
其實正常老咗只係會慢

長用UTT算啦,馬斯今季嘅感覺唔算十分安全

7分打咩擊 完左la

要等皇馬失分,好被動

鍠今晚失分我印c朗係粒lin到 絕不走數

失唔失分都追唔到架啦
其實正常老咗只係會慢

小明打343既中堅根本自己攞黎輸
其實正常老咗只係會慢

小心講野呀呢度好多人話小明>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Digne架
疤輸左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞