[We Did It] 巴塞隆拿球迷討論區 (182)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
係咪前日拉仔生日成班叫完雞腳軟

咁樣反cup完psg係人都累啦,第2日training個時見到羅白隻眼係腫左唔夠訓既樣

所以小明前兩日跑咁盡都唔怪得佢今場咁

艾巴都 冇撚出果日
難得今場契仔翻翻地生

我有生之年仲可唔可以睇到全隊都top fit
點解唔讚對方守得好呢,守得好有自信,迫到啲傳波亂哂龍
仲要有幾球撞撞下過哂我哋防線
難得今場契仔翻翻地生

邊個契仔
難得今場契仔翻翻地生

難啲啦開始大年紀
特別小白
艾巴343 完全唔撚掂

兩日前跑完嘛

其實之前試343 Alba都唔得

上場艾巴邊係正選

唔係講上場

即討有
西甲15>>>>>>>>>PSG
咪再讚達屎啦你班友
同老鼠屎一撚樣讚完就派膠
根本就未夠班

第一球馬斯有責任 第二球身高差
達仔撲都撲盡 仲可以怪佢啲咩

最大問題喺制空力啊,啲中堅跳唔郁啊

甩手喎 唔怪佢怪邊個

無錯的確有錯 但成件事淨喺睇呢下就唔fair姐

拉科護緊級仲要主場

係因為我地後面真係好差
同埋美斯真係得返兩成,成隊突破差好遠
係咪前日拉仔生日成班叫完雞腳軟

咁樣反cup完psg係人都累啦,第2日training個時見到羅白隻眼係腫左唔夠訓既樣

所以小明前兩日跑咁盡都唔怪得佢今場咁

艾巴都 冇撚出果日

佢地d反擊好高質
其實可以試下dso同細佬同場
兩個都有D潛力

點都好過ag 唔撚想再見到佢
有時真喺想賴天氣 一落住雨打 即刻廢五成

拉科護緊級仲要主場

跟住出Ag 唔出拉b
其實正常老咗只係會慢
點解小明無慢到 都會廢咗

感覺上睇佢咁耐都係防守路數差 真係學巴打咁講俾法國仔上位算
歐冠咁踢抽到robbery 同 皇點樣踢
同埋唔好再搵馬斯踢中堅了 買個肉腸中堅或者高返少少得唔得

點解會唔識擺馬斯防中 真係諗極都唔明
傳球視野 路數都超好

但短傳好慢 護球能力睇落無影帝咁好
巴塞又唔喺要掃蕩型防中

話馬斯打巴塞防中 今時今日仲有人會講

你認唔認好過ag先 最慘係馬斯係後面身體對抗都唔夠鳥迪提好

要拎ag去同馬斯比較去支持自己
其實正常老咗只係會慢
點解小明無慢到 都會廢咗

感覺上睇佢咁耐都係防守路數差 真係學巴打咁講俾法國仔上位算
歐冠咁踢抽到robbery 同 皇點樣踢
同埋唔好再搵馬斯踢中堅了 買個肉腸中堅或者高返少少得唔得

點解會唔識擺馬斯防中 真係諗極都唔明
傳球視野 路數都超好

但短傳好慢 護球能力睇落無影帝咁好
巴塞又唔喺要掃蕩型防中

馬仔係巴塞踢防中麻麻
難得今場契仔翻翻地生

邊個契仔

一睇呢句就知ching係新疤
難得今場契仔翻翻地生

邊個契仔

Ag

事實黎
天氣好影響表演
巴本身陽光充沛
唔慣呢啲天氣好正常
身體機能係大雨中唔同好多

紫色作客+落雨+冇utt
小白真係唔掂啦宣家
呢場無得鬧安歷基ga wor
之前chur到咁盡,唔輪換唔得
怪只怪球員係得咁多料同得咁多體力
美斯
ago
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞