[We Did It] 巴塞隆拿球迷討論區 (182)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike

fifa fut 出左張heroes rm roberto 超正

買左配Sbc so9 hybrid Motm Lacazette

屌咁撚有米
我得張aduriz

我fifa 仲好似係d9

咩陣
me 全西人mix 疤

me 不是玩ultimate team
只是選一隊 球隊打league

疤一定最撚難用
壓住前場比人一個反擊收皮

fifa fut 出左張heroes rm roberto 超正

買左配Sbc so9 hybrid Motm Lacazette

屌咁撚有米
我得張aduriz

咩陣
me 全西人mix 疤

疤一定最撚難用

試過拜 蝗 軌係最好用

屌咁撚有米
我得張aduriz

咩陣
me 全西人mix 疤

疤一定最撚難用

試過拜 蝗 軌係最好用

拜真心勁
要防反有防反雙翼
要全攻又可以全攻
軌唔識用
蝗打死都唔用

屌咁撚有米
我得張aduriz

咩陣
me 全西人mix 疤

疤一定最撚難用

試過拜 蝗 軌係最好用

拜真心勁
要防反有防反雙翼
要全攻又可以全攻
軌唔識用
蝗打死都唔用

屈header 已經夠做
疤成班矮仔 燒味都用唔到

屌咁撚有米
我得張aduriz

咩陣
me 全西人mix 疤

疤一定最撚難用

試過拜 蝗 軌係最好用

拜真心勁
要防反有防反雙翼
要全攻又可以全攻
軌唔識用
蝗打死都唔用

屈header 已經夠做
疤成班矮仔 燒味都用唔到

用疤比FD 屌打
次次都比人反擊失2 3 球
屌奶星我玩manager mode,六個前鋒傷撚左4個 仲要係重傷,冬季即買曼城個非洲前鋒同sane,唔夠一個星期又傷3個月

屌咁撚有米
我得張aduriz

咩陣
me 全西人mix 疤

一隊英超
二隊西法甲
屌奶星我玩manager mode,六個前鋒傷撚左4個 仲要係重傷,冬季即買曼城個非洲前鋒同sane,唔夠一個星期又傷3個月

好橙

好橙

買隻華美子好過啦
BTW 我玩過鏝隻aguero 每季踢得個十場
唔係十字斷就骨折
SQUAD LIST
Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti, Aleñá.
alena 有份
睇下有冇機會踢2腳
SQUAD LIST
Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti, Aleñá.
alena 有份
睇下有冇機會踢2腳

作客拉科唔野小 護級份子
今季出alena 都唔知做乜,明明中場最多人,放後備都冇用
今季出alena 都唔知做乜,明明中場最多人,放後備都冇用

比佢試右翼
SQUAD LIST
alena 有份
睇下有冇機會踢2腳

作客拉科唔野小 護級份子

3分凍過水
執到一分偷笑
Arda應該帽子戲法
之後迷屁又可以潛水
Arda應該帽子戲法
之後迷屁又可以潛水

冇底觸架
Arda應該帽子戲法
之後迷屁又可以潛水

冇底觸架

二揀一
Arda應該帽子戲法
之後迷屁又可以潛水

冇底觸架

二揀一

點都係屁
毒撚大戰=0
上兩場國家打比都係換入佢後出事,今場最尾差d比人搶到波,要不是達子
毒撚大戰=0
上兩場國家打比都係換入佢後出事,今場最尾差d比人搶到波,要不是達子

啱啱傷好又點計呀 踢得好又要雪
馬拉加都幾囂張
重用迪米切利斯之餘,對面打少個就收走辛度

打巴塞又唔見佢咁玩
今集fifa極屈速
搵D多跑狗既隊好易玩
試過拎賤種黎玩
Bale屈機到呢
今集fifa極屈速
搵D多跑狗既隊好易玩
試過拎賤種黎玩
Bale屈機到呢

拜車都好屈速
毒撚大戰=0

啱啱傷好又點計呀 踢得好又要雪

唔係雪,係冇位踢
2場打比都係出佢打中場當然唔掂,打左翼係好,但咪撚再打中場
馬拉加都幾囂張
重用迪米切利斯之餘,對面打少個就收走辛度

打巴塞又唔見佢咁玩

所以咪輸撚埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞