[We Did It] 巴塞隆拿球迷討論區 (182)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
點解唔讚對方守得好呢,守得好有自信,迫到啲傳波亂哂龍
仲要有幾球撞撞下過哂我哋防線

係因為我地後面真係好差
同埋美斯真係得返兩成,成隊突破差好遠

根本美斯冇態,成隊巴塞已經差好遠
呢場之後可以抖1星期,下場唔係19早場時間3:45am+主場對華西,希望醒醒定定
又訓唔著了 聽日仲要返工

聽日學校假期唔洗返工

聽日學校無假期 要返工

係因為我地後面真係好差

Chur撚乾左

聽日學校假期唔洗返工

教畜

係因為我地後面真係好差

Chur撚乾左

見佢地而幾日成日出去玩
不過一場輸2個角球真係
而家小白突破冇左8成 冇點見佢有過人 全隊都好多橫傳後場 冇左尼馬 突破點講緊之後都係美斯 但成日突破唔到
冇人創造空位出黎變相對方就易守好多
之後都數唔到邊個可以過到人
暫時睇狹窄空間入邊盤扭出色係諗到 尼馬 美斯(冇當打咁屈 見人就過 得返4-5成) 小白 (已廢8成)dso

係因為我地後面真係好差

Chur撚乾左

見佢地而幾日成日出去玩

贏波又拉仔生日無得唔出啦 呢d無得怪又唔係去蒲
而家小白突破冇左8成 冇點見佢有過人 全隊都好多橫傳後場 冇左尼馬 突破點講緊之後都係美斯 但成日突破唔到
暫時睇狹窄空間入邊盤扭出色係諗到 尼馬 美斯(冇當打咁屈 見人就過 得返4-5成) 小白 (已廢8成)dso

老啦
留意到今場又好多人捱眼訓陪我地睇波

聽日學校假期唔洗返工

教畜

我係洗廁所校工咋

羅白咬咬硬爆個啲計唔計
發覺呢排多左好多賤種 見一個block一個

邊個契仔

Ag

我知呀 但邊到有翻生 係咪有咩誤會

我指既係哥sir時代契仔

正常講契仔第一時間係會諗到busi

咪係

就算安狗契仔都係講細佬姐

羅白咬咬硬爆個啲計唔計

狹窄空間喎
而家要用DSo同細佬頂小白架啦
上唔上到位就睇而家
拉仔同布斯無人頂到真係慘

其實一直覺得羅白係頂拉仔最好人選
今年有1冠都算係咁

聽日學校假期唔洗返工

教畜

我係洗廁所校工咋

仲以為你係西面書記添

聽日學校假期唔洗返工

教畜

我係洗廁所校工咋

仲以為你係西面書記添

日日屌班西面書記
原來美斯今場唔可以食牌,有研究過佢同so9呢d時候都會屎好多

Ag

我知呀 但邊到有翻生 係咪有咩誤會

我指既係哥sir時代契仔

正常講契仔第一時間係會諗到busi

咪係

就算安狗契仔都係講細佬姐

是但啦 我認衰仔
而家要用DSo同細佬頂小白架啦
上唔上到位就睇而家
拉仔同布斯無人頂到真係慘

其實一直覺得羅白係頂拉仔最好人選

羅白頂咩位都係唔差選擇
身型夠厚
好氣 ok快
疤中場底
係射術唔算好好
但都有唔少佳作
原來美斯今場唔可以食牌,有研究過佢同so9呢d時候都會屎好多

下場打咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞