[We Did It] 巴塞隆拿球迷討論區 (182)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike

下場打咩

華倫西

仆街了
2連敗

主場+抖1星期+今場豬,我就唔是咁驚

疤就係神奇力量同幻想會嚇你一跳
全世界睇死佢冇得反cup 佢反左
全世界睇好佢贏佢就柒左

熟悉既巴塞本來就應該係咁
明明果期差到仆街無啦啦喺關鍵比賽會大炒
果期順風順水就算打榜尾都可以失分

我反而今場唔是咁睇好,點知真係發生左

迷子下次用返am 效果會好啲
原來美斯今場唔可以食牌,有研究過佢同so9呢d時候都會屎好多

下場打咩

華倫西

仆街了
2連敗

全世界睇好佢贏佢就柒左

熟悉既巴塞本來就應該係咁
明明果期差到仆街無啦啦喺關鍵比賽會大炒
果期順風順水就算打榜尾都可以失分

我反而今場唔是咁睇好,點知真係發生左

因為艾巴跑完兩日抖唔夠?
原來美斯今場唔可以食牌,有研究過佢同so9呢d時候都會屎好多

下場打咩

華倫西

仆街了
2連敗

全世界睇好佢贏佢就柒左

全世界睇死既時候英雄Deniz aytekin就出來了

你老母真係生舊叉燒好過生你
BIN迷仔都BIN到我有D過意唔去鳥
究竟無聊到咩程度先可以衝入人地狗竇吠
Barcelona in La Liga this season:
With Samuel Umtiti: WWWWWWWWWWWWWWWW
Without Samuel Umtiti: LDWLWDDDDDL

今場係俾馬斯既最後機會

馬斯拍utt 會點
高空波炸死?
我覺得pk 之外點都要搵件高佬
b隊marlon 同lopez 一個6'3 一個6'4 可能唔錯
邊條上場moon post狗既要改名入黎

艾巴有踢果場?

是牙,我剩係個場有扑人,樓上條友唔名又唔識 又俾我扑左
是味驚俾人cap圖笑

下場打咩

華倫西

仆街了
2連敗

都5分la
喂邊個再蝦迷仔就出黎隻抽
保證笠水
喂邊個再蝦迷仔就出黎隻抽
保證笠水

book左場未

再笑叫me老死打you
馬斯連對咁既拉科都被屌打
睇黎都係咁先了
去中超同迪維斯重聚啦

大戰有加成留打後備
當大家都熱血打J既時侯一盤冷水淋落黎係咩感受
喂而家唔興玩ice water challenge架啦
we did it
當大家都熱血打J既時侯一盤冷水淋落黎係咩感受
喂而家唔興玩ice water challenge架啦

大家咁話
希望皇馬今晚都可以失分啦
如果唔係我驚大家失眠聽日冇心機做野

再笑叫me老死打you

綠帽狗咪quote啦弱智
都block撚左
由佢吠啦
都block撚左
由佢吠啦

唔弱智點會唔除
希望皇馬今晚都可以失分啦
如果唔係我驚大家失眠聽日冇心機做野

吾皇會失分?
都block撚左
由佢吠啦

Sor
今場邊個係戰犯?
都block撚左
由佢吠啦

Sor

同me 溫mid-term 好過啦
佢係咪改左名先入黎吠
Pique: "If a week ago they offered us qualification in the Champions League and a defeat today, all Barcelona fans would have taken it."
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞