[We Did It] 巴塞隆拿球迷討論區 (182)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
原來個球證真係禁左賽
炒車

歐聯球證被雪消息!

在大奇蹟日為巴塞 6:1 PSG 執法的德國籍球證,因在賽事上極不專業及違反公平守則,現已被歐洲足協禁止再為歐聯執法。

而DFB對於 "艾泰金" 的執法態度,卻表示他確保了比賽流暢,沒做出明顯誤判!並把工作完成得十分出色。這實令外界認為有護短之嫌。

你個來源係邊到黎?
原來個球證真係禁左賽
炒車

歐聯球證被雪消息!

在大奇蹟日為巴塞 6:1 PSG 執法的德國籍球證,因在賽事上極不專業及違反公平守則,現已被歐洲足協禁止再為歐聯執法。

而DFB對於 "艾泰金" 的執法態度,卻表示他確保了比賽流暢,沒做出明顯誤判!並把工作完成得十分出色。這實令外界認為有護短之嫌。

你個來源係邊到黎?

其實twitter都好多人講
其實睇來睇去 暫時全部source都係quote緊馬卡報同西班牙個唔知乜電台
雖然聽講個電台D消息係比較中立同可靠既
但係針對佢D 12碼而罰定點先

馬卡報講緊話唔係一兩個判罰, 係overall
例如佢唔應該走去問底線裁判黎決定判唔判12碼, 而唔係本身判俾12碼有問題
(好似係)

例如佢唔應該走去問底線裁判黎決定判唔判12碼, 而唔係本身判俾12碼有問題
(好似係)

算啦都係因為疤狗比安家費

(好似係)

兩邊都有漏判/錯判
btw有冇人有英文版嘅死亡9分鐘

(好似係)

實係會有錢過巴黎

(好似係)

兩邊都有漏判/錯判

快撚D加入埋重播判決啦
咁樣班撚屌先冇野講唔洗嘈
其實twitter都好多人講

我就係唔見twitter有講 啲可信性高既twitter者無講
可惜唔識西文
Football Leaks Spain‏ @FootballLeaksSp

Hoy @marca saca una portada que ellos mismos desmienten, todo lo que sea con tal de vender. Vergüenza de periodismo.

Vía @fiscalBernabeu

(好似係)

實係會有錢過巴黎

唔怪得成日話疤想賣人啦
原來用黎比安家費
屌奶星拉b著番套西裝同gel返頭即刻型撚到

唔撚gel 都好型喎

本身幾驚佢冬天走 好彩

本身幾驚佢冬天走 好彩

係咪安蛇走佢就肯留
髮線咁撚高都型過人

本身幾驚佢冬天走 好彩

係咪安蛇走佢就肯留

唔好諗咁多呢啲

1415多得佢

好柒 諗住輸5-1進級
Since the match at the Camp Nou, video has gone viral showing how PSG’s players were mentally prepared to lose heavily against Barcelona in the second leg.

The video recorded Marco Verratti, Blaise Matuidi, Thomas Meunier and Julian Draxler previewing the Barca second leg over pizza.

With the benefit of hindsight, the video makes hugely awkward viewing, as the PSG stars seemed to already begin to scare themselves over the return tie in Spain.

The players aired fears about how Barca would fly out the traps on home soil, while the suggestion was floated that PSG may lose 5-1 but still go through.

有冇片睇?

好柒 諗住輸5-1進級
Since the match at the Camp Nou, video has gone viral showing how PSG’s players were mentally prepared to lose heavily against Barcelona in the second leg.

The video recorded Marco Verratti, Blaise Matuidi, Thomas Meunier and Julian Draxler previewing the Barca second leg over pizza.

With the benefit of hindsight, the video makes hugely awkward viewing, as the PSG stars seemed to already begin to scare themselves over the return tie in Spain.

The players aired fears about how Barca would fly out the traps on home soil, while the suggestion was floated that PSG may lose 5-1 but still go through.

有冇片睇?

冇英文/字幕

唔撚gel 都好型喎

唔gel型d喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞