【重力甜】《一句講哂,揀家姐定細妹》

608 回覆
450 Like 14 Dislike
BTW睇甜故打丁覺得身體差左?唔撚緊要,睇睇我呢個輕鬆九唔搭八帶點打鬥又帶點甜的故事啦

記得正皮

【少甜】【獵奇】【九唔搭八】《吸血鬼係香港搵食真係好撚艱難》
https://lihkg.com/thread/134609/page/9

出啲唔出啲點打J阿?

一次過出十篇、八篇得唔得?

評已正
出啲唔出啲點打J阿?

一次過出十篇、八篇得唔得?

評已正

咁真係要睇正皮
痴撚線96正皮
到100加速
加速啦可以
今晚加
上啊 吸血鬼故
上啊 吸血鬼故

上埋100啦
文呢
好加速
好加速

第18回

「咁呀哥你做住我男朋友先啦,見你肯要我。等你熟習下啦。 」細妹好開心地說。嗚呀.. .要一個女神級既細妹講出呢句說話,我到底有幾好命先做到?我好多謝自己早幾世有積到陰德。

「呀妹.. 」我又忍唔住了,靜靜雞地將手伸向細妹胸部位置,然後輕輕力搓揉美乳!嗚呀...公眾地方做呢d實在太刺激啦!!

「呀哥你做咩...呢度公眾地方黎架! 」細妹想掙脫我。

我唔理細妹既掙札,不斷用手指搞乳頭,搞到細妹件Tee開始濕左一大片!因為比我搞左兩下既細妹又要噴奶了。

「喂呀.. 」細妹已經被屈服,佢坐左上我大脾度對住我,我將個頭浸著細妹對巨乳度!! 日光日白,能夠享受巨乳,實在太美妙了! 雖然有D熱,但勝在呢個公園仔無乜人。

「細妹你好香。 」我用力在細妹巨乳中吸氣。唔知點解細妹係有種女人香。

「痴線佬.. 」細妹又想笑又想推開我。

我見附近只係有幾個呀伯係度睇馬經同訓覺,於是我再進一步,將手伸入細妹件tee入面!!同細妹乳頭直接接觸!!

「啊..」細妹發出敏感的淫叫。我感受到細妹乳頭又開始噴奶,整濕左我隻手。

「整濕哂一陣點返去呀...」細妹極度嬌嗲地話。

「咁我同你飲哂佢囉.. 」我話。

呢一刻我真係好想含住細妹乳頭用力狂吸!!我已經愛上左識噴奶既波波!!我諗起用腳踩波波果一刻...奶由我腳趾間好似噴泉咁湧出黎,無踩一下就噴多少少...嗚呀.... 我巨龍就快射了!

「哇!佢地係度做緊乜呀?」有把細路聲。

我望過去,真係有3個著住背心、滿頭大汗既細路係度望住我同細妹!!!
第19回

「我地睇下先啦!」另一個細路話。

「個女仔好大胸!! 」第3個細路又話。

3個細路雖然好似傾緊密計,但其實佢地同我地好近,我完撚全聽到哂 !其實細路仔係咪無乜距離感?

「望夠未呀! 」細妹話。原來細妹可以咁惡 。不過幾個細路當然唔會驚細妹啦。

「哇...」細路驚歎。可能見到我對手仲係細妹件衫下面郁下郁下,渣緊細妹對波。

「我都想渣下女仔.. 」肥仔話。

「關你撚事呀!!走啦!! 」我大喝。幾個細路即刻嚇到走左。

但我都已經無哂癮啦,比班戇鳩仔咁樣阻一阻,鳩都縮返埋

我從細妹件衫入面羅返對手出黎,然後放返岩細妹個坐姿,整理下細妹堅挺既美乳上既衫。

「算你細心啦,加分。 」細妹好似公主一樣。

我同細妹講:「我地去第度再玩過啦公主 。」
細路仔都想join?
第20回

我同細妹拖住手咁行海邊,令我呢個毒撚第一次感受到愛情既感覺 。點講好呢,明明細妹同我本來就好熟好親近,不過而家咁樣又有另一種感覺..好難形容。

我去左買包紙巾比細妹印一印巨乳噴出黎既奶 。呢個過程真係好撚辛苦,因為我一唔留神就會扯旗!!我而家正不斷咁諗起自己一生人點fail,溝女又做兵果種柒野先至不致於扯。

「攬攬! 」細妹突然話。

「下?無啦啦做咩? 」我忍唔住笑左出黎。

「喂呀你係咪人男朋友黎架! 」細妹又o都嘴。喂,咁我又真係未拍過拖架嘛,唔識攬有幾出奇!

「拿我教你啦...女仔話要攬攬果陣你就要咁樣.. 」.細妹主動地攬住我!佢對巨乳壓落我度!我覺得好痕,不過...真係有極大壓迫感!!

「嘩.. 」我縮開左少少。因為巨龍頂住細妹。

「唔緊要架,攬住我啦! 」細妹話。「男仔咁樣好正常架姐。

細妹又係度睇我唔起!! 我知佢比好多人溝過!又比男仔用巨龍頂過! 知道男人扯旗係點樣! 仲幫人含過同踩過波波

細妹仲故意上下移動磨擦我既巨龍!!「舒唔舒服呀 ? 」

「細妹你點解會識咁多呢D招架... 」我話。當然我心裡有數,因為細妹係個性奴!!

細妹「嘻嘻」笑左兩聲。「我鐘意呀哥d反應 。 」

我屌

突然聽到小型雪糕車聲。(唔係叮叮叮有音樂果隻,係一個伯伯架電單車連住個雪櫃果種)。細妹即刻話:「呀哥,我想食甜筒呀! 」

「下食甜筒?會肥架喎。 」我話。「雪條都話有支棍剩底姐,食甜筒乜都無,即係無用啦..你話用黎打喪屍就話姐 」

「女朋友叫你買一定要買架! 」細妹嬲嬲。

「有野就女朋友無野就呀妹。 」我話。「好啦我去買,你坐係度等我啦呢度有遮陰。」
第20回

我同細妹拖住手咁行海邊,令我呢個毒撚第一次感受到愛情既感覺 。點講好呢,明明細妹同我本來就好熟好親近,不過而家咁樣又有另一種感覺..好難形容。

我去左買包紙巾比細妹印一印巨乳噴出黎既奶 。呢個過程真係好撚辛苦,因為我一唔留神就會扯旗!!我而家正不斷咁諗起自己一生人點fail,溝女又做兵果種柒野先至不致於扯。

「攬攬! 」細妹突然話。

「下?無啦啦做咩? 」我忍唔住笑左出黎。

「喂呀你係咪人男朋友黎架! 」細妹又o都嘴。喂,咁我又真係未拍過拖架嘛,唔識攬有幾出奇!

「拿我教你啦...女仔話要攬攬果陣你就要咁樣.. 」.細妹主動地攬住我!佢對巨乳壓落我度!我覺得好痕,不過...真係有極大壓迫感!!

「嘩.. 」我縮開左少少。因為巨龍頂住細妹。

「唔緊要架,攬住我啦! 」細妹話。「男仔咁樣好正常架姐。

細妹又係度睇我唔起!! 我知佢比好多人溝過!又比男仔用巨龍頂過! 知道男人扯旗係點樣! 仲幫人含過同踩過波波

細妹仲故意上下移動磨擦我既巨龍!!「舒唔舒服呀 ? 」

「細妹你點解會識咁多呢D招架... 」我話。當然我心裡有數,因為細妹係個性奴!!

細妹「嘻嘻」笑左兩聲。「我鐘意呀哥d反應 。 」

我屌

突然聽到小型雪糕車聲。(唔係叮叮叮有音樂果隻,係一個伯伯架電單車連住個雪櫃果種)。細妹即刻話:「呀哥,我想食甜筒呀!

「下食甜筒?會肥架喎。 」我話。「雪條都話有支棍剩底姐,食甜筒乜都無,即係無用啦..你話用黎打喪屍就話姐

「女朋友叫你買一定要買架! 」細妹嬲嬲。

「有野就女朋友無野就呀妹。 」我話。「好啦我去買,你坐係度等我啦呢度有遮陰。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞