【重力甜】《一句講哂,揀家姐定細妹》

608 回覆
450 Like 14 Dislike
日式甜故會唔會重作
想追番

邊套
有生之年竟然搵得返呢個故睇
咁就8年

王子唔好灰鳩啦
我吸血同舊登版妹妹都有追架
早d出故先今晚有節目
王子唔好灰鳩啦
我吸血同舊登版妹妹都有追架

多謝
第15回

「呼...」我嘆一口氣。我既處子之身...比細妹奪去左。我如今十幾處就已經看破紅塵,是否悲哀...不過悲哀還悲哀,總要睇住細妹既!!我正打算同細妹較較

我望望張床,嘩今次仆街喇...細妹噴奶噴到成張床濕哂!

尋晚插家姐果時射左少少精,都諗住得少少可以偷雞唔洗洗,而家細妹搞到咁樣。今日仲落雨架嘛喎曬唔撚到衫!

係喎,仲有衫未洗

係我呢個窮撚一家,我係地位最撚低微的。洗衫煮飯我搞哂。家姐搵錢,細妹努力讀書上大學,我i大仔當然是最撚低地位

講返要洗衫既問題先...衫褲的話呢,我就無乜特別,因為我乜都除哂!不過細妹成條bra都濕撚哂..全部都係奶!!底褲都有哂我d龍汁,唔著得了!!但係咁岩今朝又開哂洗衣機..家姐d bra又唔岩細妹著...

我行埋去衣櫃度搵黎搵去,都唔見有細妹d bra,最知唔好儲埋d衫一次過洗啦

「喂,無衫你著喎!」我話。

「下,咁點算呀... 」細妹好緊張。

「點算?你真空啦無計呀。」我話。「你要同我一齊洗埋張床單添呀...咁撚大張好難洗。」

細妹又整個無辜樣:「我都唔識洗衫既..

死女包 誰叫我中出左佢 而家唔止屌人老母要付出代價,屌人都要付出代價
第16回

搞掂左屋企果壇蘇洲屎之後,我見我同細妹都放假無咩好做,於是去下公園玩啦...低成本拍拖呀嘛。

「呀妹呀...不如我地去『拍下拖』囉? 」一個無女既毒撚,扑完野後好自然地當細妹係女朋友 。 或者話,佢應該做到女朋友既角色。

「痴線架你,邊個同你拍拖! 」細妹打我一下。

「下,咁我地都咩左啦.. 」我話。

「你唔好蝦我呀..我話比家姐聽。 」細妹又開始返佢刁蠻性格。。

「下?拍下拖都蝦你? 」我話。「咁都要落街買個21蚊餐食下架..扑完野好肚餓。

細妹又一拳打我。「你唔好成日扑野前扑野後呀...我只係唔想比班同學搞先比你搞左先咋

「咁咪岩囉 比我搞左就要做我女朋友架啦 」我成個人傾前,壓住攤左係度玩電話既細妹。

「我唔教你的話,你分分鐘入錯尿尿位 」細妹係度做個痾尿動作 。「仲咁大聲講

我一手禁住細妹可愛既頭頂:「總之我係大你係細,我話事!你而家開始就要做我女朋友呢個角色!熟人面前就呀妹,出街就要同我拍拖

細妹禁住我塊面想推開我:「總之我唔要同毒男呀哥拍拖呀!!

下,咁扑野就得
BTW 頭盔不防再戴一次
圖片只是上網鳩搵,本人並無版權,故事純屬虛構。

細妹圖來自靚女IG: alicebambam 想睇自己丁
家姐圖來自日本寫真女星:杉原杏璃

有興趣自己上去丁下
BTW睇甜故打丁覺得身體差左?唔撚緊要,睇睇我呢個輕鬆九唔搭八帶點打鬥又帶點甜的故事啦

記得正皮

【少甜】【獵奇】【九唔搭八】《吸血鬼係香港搵食真係好撚艱難》
https://lihkg.com/thread/134609/page/9

主角到底有冇屌錯窿?
主角到底有冇屌錯窿?

好似無
主角到底有冇屌錯窿?

好似無

咁點解細妹又叫救命又慘叫
日式甜故會唔會重作
想追番

邊套

2014夏式日記咩甜故
劉明
做咩個故名改左嘅
可唔可以加速阿
主角到底有冇屌錯窿?

好似無

咁點解細妹又叫救命又慘叫

打佢羅友嘛
日式甜故會唔會重作
想追番

邊套

2014夏式日記咩甜故

priority 擺左最底
做咩個故名改左嘅

之前個名太hea
可唔可以加速阿

正皮多就加速
可唔可以加速阿

正皮多就加速

正左
好啦出多回
如果聽日正皮破100就出3回啦
記得正皮場我個吸血鬼故
第17回

我同細妹落左街行下。因為細妹無衫著的關系,佢只係著住一件白色Tee,外加我一件灰色U記既薄薄外套。下身只著左家姐既白色三角底褲。好在外套都遮到底底,唔會比人知道佢無著褲。不過細妹對美腿就已經表露無遺。

你地都知道,u記d外套一向都係好薄既,用左一段日子,起左少少毛粒。而家細妹無載bra,真空上陣,隔住兩件衫都見到佢飛哂釘...

「喂你唔好再遮啦,你再左推右推對胸盞越黎越凸架咋粒Lin。 」 我好心提細妹,點知比佢打左一巴

我地因為無咩做,於是去左公園仔坐。天氣非常之熱,我作為肥毒撚,一定係流哂大汗架啦。而細妹呢?佢著住外套又要托住對波,又要流長頭髮,點會唔熱呀...

我望望呀妹,拉鍊內的Tee因為流汗而有一大片都濕左,乳溝部分最明顯。仆街喇,我著住孖煙通,一扯旗實全世界都知!! 唔好叫,都係搵個地方坐坐先喇..一陣頂住黎行唔係幾好。

「呀哥。 」細妹叫我。

我瞬間收目光由大波移開。「下..係 。咩事呢 」

細妹瞇起對眼望住我:「如果我有左點算呀?」

我無言以對。「唔知喎..問下家姐啦 ?無咁易有既我覺得。 」

乜都問家姐最好架啦一家之主。

「如果我無人要,你會唔會要左我? 」細妹話。

「要?要呀要呀..」有得要點會唔要呀 ,不過有時d野唔係我想要就要得呢 。

「但我地結唔到婚架喎 。 」細妹o都起個嘴。

我聽到結婚兩隻字,即刻又扯旗!我想像細妹著住婚紗個樣,低胸、真空..嗚呀...「呀...

「慘啦無人要我 」細妹又喊。「我又比人搞到成日噴奶,又比人搞到屎眼咁鬆,仲比你內射埋..

「乜呀,我咪唔介意囉!我全部都唔介意架! 」我話。

細妹將佢雪白既小手放係我隻手上面,又變返做一隻可憐既小貓。「咁我乜都比哂你架啦 。 」

嗚呀...細妹好正呀...對波..

「咁大責任比我? 」我心諗。我只係一個毒撚,竟然要我做英雄救細妹?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞