【重力甜】《一句講哂,揀家姐定細妹》

608 回覆
450 Like 14 Dislike
第49回

「啊~~」整個k房瀰漫住淫亂既叫聲。真係估唔到,邪k呢家姐今時今日都仲有得玩

埋面少少既康年已經不斷狂嘴另一條我連樣都未認到既女,但雖然康年高大,不過條女個西已經比人開左波,係下面比巨龍插緊。一黎就開3打真係幾刺激喎!唔知康年會唔會同人打交爭女呢一陣?

另一邊廂都黎個二打二!黑媽媽既燈光以為我睇唔到,兩條女已經各住騎住兩條撚,一絲不掛咁扭緊腰。哎也,掛住傾計都睇唔到插入果下添

「啊~~~~」熟悉既淫叫聲傳黎,然後叫聲既主人一野拉我壓住佢。呢個當然係家姐啦!喂屌,家姐唔可以係度比人輪架屌!我捉住家姐除緊褲隻手,另一隻手遮住佢一邊乳頭:「你傻左咩?快D著番好D衫啦

「好熱..我好熱...」家姐理都冇理我,仲羅起左檯面杯冰啤酒就倒落自己個身度 ,黃色啤酒 從家姐乳溝中慢慢流下

我即刻由紙巾盒抽出十張紙巾,擺落家姐乳溝度印乾d啤酒:「會凍親架靚女,清醒少少好唔好!」

點知家姐捉實我對手就渣落佢對波度 ,「摸我啦..摸我啦...」

呢下真係搞到我扯到行一行 !! 喂唔得,其實而家我應該除定褲,因為再搞搞下射到成條底褲都係又難搞,我都食左唔少春藥,而家都好興個人。

到左呢個地步,拖都拖唔走家姐架啦,就唯有見步行步啦...起碼我係度保護住家姐先!唔好比其它毒撚埋身!

我攬住家姐赤裸的上身 ,想遮住家姐既重要部位,唔好比班蛋散睇到。家姐成身都熱辣辣,發哂滾!屌啦,D藥唔知係咪溝左酒,仲勁左!

家姐突然一野嘴埋黎我度,同我黎番個法式濕吻 !雙手亦都好自然咁伸左去我下面同我除褲...

「喂喂喂,等等.. 」係咁多人面前,狀態唔係幾好喎...

我回頭一望,周圍班友都已經全部開緊P...無一個有著褲!!

有個快手到已經戴哂套,玩緊怒漢推車...

「啊~~!!啊~~!!」果條女叫春叫得咁大聲,係咪唔夠水呀下面?都話架啦,撚真係毒向左走向右走,前戲都唔洗做就上左先 ,前世未屌過呀?我就屌過呢 。 (雖然都係性奴細妹教
第50回

呀係,果兩個無女既撚樣,小夫同康年,兩個係度打緊飛機做緊汁男!但又唔敢除褲打!好心啦,人地個個都除哂褲你咪除埋去囉

不過,如果今日無家姐黎,我分分鐘都同佢兩個一樣 無計啦,一日毒撚,終身毒撚。就算我點唔認都改變唔到呢個事實

我同家姐嘴完,家姐眼神淫賤地慢慢鬆口。因為家姐對巨乳貼到我實一實,我巨龍已經扯到行一行 ,於是問佢:「點呀,爽完未 ?」

醒水既你地,一定會知,當一條女肯嘴完五分鐘之後,係唔會就咁算。家姐望住我,又再錫我一次:「黎啦...」

家姐雖然無除到條短裙,但已經將條底褲拉到落小腿位,整個小穴穴已經清晰可見。家姐做了個M字腳,雙腳鉗實我,然後右手係咁搞我巨龍。「你唔係好想扑我架咩...黎啦...」

家姐將我拉到身邊,捉住我龍頭磨佢小妹妹。我第一次咁近距離同家姐接觸。今次無插錯!係真係磨緊陰唇!!「啊~~啊~~!!!」 家姐淫叫。

我從未聽過家姐叫得如此大聲。從來係屋企,咪講話扑呀,我巨龍最多掂家姐個口,連家姐塊皮都無掂過!!主力同我扑野果個係細妹

幾個月以黎,雖然我地三姐弟已經好熟,不過家姐只係幫我打下飛機含下,我幫佢地渣下她奶下西。(當然我同細妹係暗地裡扑野)

「啊~~!!」家姐大叫。一唔留神,原家巨龍已經插入左家姐小穴入面!!
點解要益班毒撚
點解要益班毒撚

西哥
第51回

「啊~~啊~!」家姐大口地喘氣,真係好似食左春藥咁,不停拉我再插深D。

我手按住牆邊,用力撐住,免得真係插得太入。「喂..未戴套呀!

幾過一個月細妹既訓練,我已經成為戴套閃電手

家姐完全無理我,定係周圍太嘈聽唔到我講野?一味狂淫叫,一路扭哂腰,自己係度上下搖勫身體。一對巨乳睇到我眼都凸埋

作為一個毒撚,我自己就覺得雖然當住人地面扑野,好有電車之狼GO既感覺,覺得非常興奮。但同時我都絕對射唔出,因為真係好唔好意思。就好似比人望住痾尿咁,完全痾唔出。除非好似家姐咁,已經到達忘我境界!否則一般人我相信做唔出呢家野。

但係望住家姐個淫賤樣,真係好想屌爆佢!!嗚呀...家姐呀...

「o拍!o拍!o拍!」巨龍與小穴發出濕潤的水聲,呢d悅耳既o拍o拍聲唔單止由家姐下面傳出,整個黑媽媽既k房中更加此起彼落,完全係四面楚歌!!

「唔!唔!唔!」呢把聲應該係熊人。佢插得好辛苦咁,因為佢果件應該係豬西黎。

「啊~~啊~~~」左三聲道右二聲道,非常靚聲。喂不過我聽得出有條女鳩叫架,佢唔爽呀聽聲上黎。

我無時間睇周圍既仆街仔點扑野,只專注係眼前既家姐度,想拿拿聲同家姐扑完走人 唔好再留係度太耐,好危險。

雖然我都好多謝呀西個淫狗比個機會我唔戴套就扑野,不過要家姐大庭廣眾露出波波,呢單野真係要搵日同呀西算帳!
加速
正評已比,快更
第52回

「啊..唔...」家姐一路扭腰,一路捉住我,合埋眼猛咁嘴我!唔..家姐個口好香!! 想繼續嘴!!

「喂家姐..我就射架啦喎唔得啦喎 」我忍得好辛苦。

家姐唔聽我講不特止,仲故意將佢下盆隊前,令巨龍插得更加入。佢亦都叫得更加大聲。不過..我唔得啦....

「嗚啊...」我感受到龍汁被家姐既溫熱小穴抽走,而且今次射得非常多,因為春藥既關係,我射完都仲係硬緊

「繼續..」家姐似乎仲未滿足,繼續要我屌!!成個小穴d龍汁多到流緊出黎,但我仍然繼續抽插,而且巨龍進入極敏感狀態,好發又會黎一發!!

「啊~~啊~~」家姐繼續享受性愛帶來的快感。

k房d位好窄,唔知邊個又再走去較暗d燈,我屌呀 ? 真係比人渣緊波都唔知係邊個打邊個。話口未完,我隱隱約約見到家姐對波無啦啦有隻手係度

「喂! 」我大叫。但家姐個樣不知幾咁Enjoy。跟見家姐左邊既乳房比隻手狂渣,充滿彈性的乳房彈下彈下,乳頭都被玩得硬起了來,我就已經好想射第二次。我一路屌一路想阻止條仆街渣家姐對波。 「走啦!」

雖然係暗,但係我都見到呢係友係度一路渣家姐個波打緊j!咪以為我睇唔到呀!小夫呀,我一陣就打鳩你呀!你等我扑埋先!!

條木嘴打J咪好地地,佢泄都唔係問題,我都算! 但佢家陣...

「啊...啊...好彈手既巨乳呀...」小夫射到反撚哂白眼,仲射左D精落我家姐埋面度度。家姐唔知係咪而家已經比我扑到懵懵地,明明我巨龍仲插緊係佢佢下面,但佢竟然對來歷不明既精液照奶照吞!

「屌你呀! 」我一巴打落去小夫個撚樣度,打到佢成副眼鏡都跌鬼左落地:。

果條好樣即刻訓左係地下慘叫...唔知真定假痛。不過咁嘈的環境下都冇人聽到你架啦,你嗌啦,嗌破喉嚨都無人理你。你都算好彩架啦我唔切你J
btw入埋黎我呢個出緊既故度正皮呀

https://lihkg.com/thread/134609/page/13
聽晚繼續,請正皮
留名
今日無乜人回
今日無乜人回

因為你益啲毒撚
今日無乜人回

因為你益啲毒撚

agger
少人回出慢d
少人回出慢d

我屌呀
我回
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞