【重力甜】《一句講哂,揀家姐定細妹》

608 回覆
450 Like 14 Dislike
LM 待 J
第7回

我除左細妹條裙,見細妹成個patpat 都係鞭出來的傷痕,真係睇到我心都痛埋!

好在班mk仔用果種係唔會打出血的,只係SM用打紅左果種,而家睇到都紅紅地。 如果唔係我就幫班mk仔做哂不孝子!

之後我要檢查下細妹的屎眼

「喂呀妹,呀哥幫你睇下呀!」我話。

「唔..」呀妹紅都面哂,不過好聽話地隊個patpat比我。

我除左細妹條底底,兩手摸住細妹滑溜又圓潤既patpat,慢慢咁擘開...望下細妹個屎眼,哇原來細妹個屎眼係粒紅色咁得意既?

我將手指插入去呀妹屎眼度試下插下,哇,又真係好鬆喎...括約肌不斷想擠壓我手指,但都好似唔多夠力咁。可能真係似比人插過!

我叫細妹千祈唔好當個屎眼係2 girls 1 cup咁玩呀... 死人架!

我腦入面不斷咁loop住呀妹比人用2 girls 1 cup咁樣虐侍既樣..真係好心痛! 但我又扯左旗 真係好矛盾!!

細妹同我講:「呀哥,不如....我驚佢地班友會一時興起姦左我,不如..我寧願比呀哥....

細妹無講落去了。

我當下既反應係:

但我心諗,你都考完會考啦,仲會見到班mk仔mk妹咩?
第8回

「你講咩話..我唔明你意思喎呀妹? 」我話。

呀妹垂底頭,怕怕醜醜咁。「我都係講下姐...

「不過你比班mk子咁蝦你都唔係辦法,不如我同你去報警啦!

呀妹大為緊張:「唔得架!佢地話...會搞我屋企人!

「你屋企人..咪得我同家姐之嘛..」我話。「我都無野好搞既

「你地係我最重要既人...所以我先話,我寧願比呀哥你搞,都唔想再比佢地搞。

下,咩邏輯?

但的確,面對住咁正咁大波既呀妹,我又的確想...

「咁我地可以試下既..唔洗話一定話要比呀哥搞咁大件事...
太短 出多回
第9回

我作為一個青頭仔,根本唔知咩叫扑野。屋企部電腦又廢,bt又驚人捉我用點對點,所以AV都無套。H漫都叫有睇下既..所以我對扑野完全係0知識。你地見我尋晚插唔到家姐就知啦

「呀...點開始先好呀? 」我不知所措。

「我都唔知呀...」細妹都紅都面哂。

「咁不如我地..隨意啦。 」我話。細妹點頭。

於是我坐近細妹,然後用手摸佢對波...

哇!!原來呀妹對波既感覺係咁既!!咁彈手!咁軟綿綿!!我即刻扯到行一行!!

不過當我諗起細妹呢對靚波已經比好多mk仔渣過,就覺得好可惜。

「呀妹呀..你識唔識含?不如你試下幫我含啦?」我話。我對家姐尋晚幫我含,食過番尋味

呀妹佢好聽話,我一叫佢,佢就自動波幫我除褲,摸住我巨龍。

「呀哥...」我睇得出呀妹既羞恥已經去到極點,係度吞口水,講唔到落去。

不過雖然佢唔講野,都無停止佢既飛機手。

呀妹然然殺我一個措手不及,含住我既巨龍!!!
今晚冇喇??!!
今晚冇喇??!!

無啦出左3回 雖然好短
起身繼續出嘢喇!!
又post
阿妹好慘負皮
又post
阿妹好慘負皮

一黎到lihkg講故台 冚世界都重post
起身繼續出嘢喇!!

夜晚出
起身繼續出嘢喇!!

夜晚出

嗱!邊一個夜晚先??!!
起身扑野啦
出故有幾難 都作好哂
不過睇你地正皮量架姐
已正皮 請加速
第10回

「嗚呀...

拖都未拍過既我,一黎就有第二個靚女幫我含向左走向右走!!哇..我已經置身於天堂!!

我而家深深體會到達哥既一句說話:邊個話毒撚無出色架?只要你有個靚女呀妹,一樣做到你想做既野!!話時話,呢個世界上除左我,仲有無兄妹會做呢d不倫之戀? (作者按:當然有,請參考作者另一亂倫故《我呀妹係咸濕cafe女僕》)

呀妹含得好純熟,舔下左邊又舔下右邊。真係估唔到,睇黎mk仔將細妹調教得幾好! 咁既話我係咪應該多謝班MK仔先岩呢

「嗚呀呀..呀妹..我唔得啦...

我早泄的。

從小我就是個聽話既乖仔,老師教唔好睇av我就唔睇av。飛機都無乜點打過,最多只係磨下張床爽下。所以我大方承認,我是早泄的。

「呀... 」射了。

我巨龍還在細妹口入面,就射了。

聖人mode啟動。

唔知道....細妹係咪覺得我呢個呀哥好無用呢?

係咪mk子都不如...?

mk子係咪要你含好耐先射..?

佢地都鐘意迫細妹含好耐先射?

我腦入面出現好多問題。

「唔...」細妹合埋眼,慢慢將龍汁分幾次吞下。,然後伸利出黎比我睇,証明佢吞哂。

咩話??吞精??

細妹既表情十分可愛!!唔係,應該話佢每一個動作都好可愛!!

雖然我作為呀哥,實在唔應該咁講。不過我平心而論,細妹真係好撚正!!!如果你一個普通人,係街見到佢一定會對佢有性幻想,對波又大又挺,樣靚身材正,腰又幼,又咁善良..嗚呀..我體會到點解mk子會揀細妹黎蝦了。
第11回

雖然我剛剛射了一炮,不過我未夠喉,仍然要除左細妹件T shirt睇下佢對波先得啦

「啊~~」細妹被我粗魯既動作嚇親,叫左一聲。

哇..F Cup巨乳,真係睇到我流哂口水! 18歲!F Cup!!

因為發育未完成,所以胸形唔係叫好靚,不過我絕對寫包單,你渣完一定會番尋味!!

我忍不到手,再渣了幾渣,哇,非常彈手!!我而經按捺不往,拉底細妹條bra!嘩..淺淺既小乳頭!我見細妹個樣咁怕醜,於是不斷擠壓佢個小乳頭。

「呀.好痛呀..」細妹話。

「唔好意思,我太激動。 」我話。

我繼續望真D細妹對波,咦??我屌呀??有水出既?咩黎架?奶黎架? 係咪我睇錯,流汗咋?不過無理由淨係係LIN度流架喎!

係咪學校班粉樣!!?? 佢地係咪中出左細妹? 細妹已經有左bb啦??我記得讀書果時都講過,要有BB先會有人奶出架喎!喂唔好呀,你仲未上大學架..大肚點算呀?

細妹紅都面哂。「我係咪好淫賤...」

「你話比呀哥知,你係咪有左?? 」我好緊張。

細妹喊哂口:「無呀..只係..佢地幫我打左針...」

你老味呀,玩我妹屎眼不特止,仲幫細妹打左針? 打咩針黎架? 打毒品呀?

一問之下,呀妹話係什麼什麼開奶激素,搞到對波掂兩掂到出奶。不過我驚佢仲打埋其它毒品入去呀妹度搞到佢痴痴呆呆!不過見呀妹而家又對答如流,又應該無事。

「呀哥..我第時應該嫁唔出架啦.. 」呀妹喊哂口。

「唔會唔會..」我攬住細妹。記得細個先會咁樣攬。「無人要你咪呀哥要你,呀哥不知幾鐘意你咁樣。

無錯,不知幾鐘意識噴奶既細妹。
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞