【重力甜】《一句講哂,揀家姐定細妹》

608 回覆
450 Like 14 Dislike
個故痴撚線

行街諗下都扯左
個故痴撚線

行街諗下都扯左

真係痴線
快d 出la
好,加速!正皮向200出發
第24回

無地方去既我同細妹兩個人,走左入去一座工廈。因為呢個工廈係以前細個跟老母返工果時黎過的,算係叫做回憶下。

班看更望住真空大波呀妹,眼都凸哂咁 。不過唔理咁多啦,我地都係黎涼下冷氣架姐。

咁岩因為lunch時間過左,大堂又無乜人,個看更又望唔到呢個位。所以真係岩哂!!如果你地同我一樣睇得咸片多,你地知道會發生咩事架啦!唔洗我多講,一定係搵個地方同細妹...

頭先玩左咁耐,都係我幫細妹搞,而家搵個地方等細妹幫返我搞,都好應該姐,下話?

我見無人,於又再渣細妹對波!!細妹係無人既環境下,今次都特別主動,佢捉住我隻手地渣佢波!!

「大力d..呀...」細妹話。

嗚呀... 咁樣引我點頂呀?於是我大力地渣落去!嘩唔掂,奶又要噴啦!!一日唔渣乾呀妹d奶佢又會成日狂噴!加上無戴bra,一噴奶就會濕撚哂!

「呀妹..我地遊lift河囉? 」我話。我見扯到行一行,都係時候..

「好呀! 」細妹好傻豬豬咁。

我同細妹閃左入客lift,禁左最高果層,然後攬住細妹狂吻!!今日係我人生最開心既一日! 因為我食到靚女之餘,又可以繼續強吻佢!!

我已經完全無理會過什麼倫理問題了
夜d再出
無人回唔出住
lm
後面係咪講小學生同阿妹
終於等到工廈啦
家姐快啲出場3p啦
鳩硬ing, 快!
加速加速
第25回

「喂呀妹..你下下咁噴奶唔係辦法喎,抹完又濕抹完又濕!不如搵個地方搞搞佢先啦?」我鬆開細妹可愛的嘴唇。

「好呀...但點搞呀 ? 」

「買個泵奶器比你啦不如 ?」

即係比d哺乳媽媽泵定出黎,方便工人餵比bb果d。

「邊度有得買呀...而家係lift入面 」 細妹話。

「咁我幫你一次過渣哂出黎先啦,唔係一陣行下行下又滲D出黎都幾麻煩!

「啊..啊...」

「忍下痕啦妹...」

「啊....」

「喂唧極都仲有既?」

我同細妹兩個人,就係呢部客lift入面,狂玩渣波遊戲。如果係閉路電視睇到,一定會以為呢個人做乜係度渣牛奶。

我命令細妹彎底身,雙手按住牆借力,一雙巨乳向下墜 我就係旁邊雙龍出海 睇下呢個動作會唔會幫到細妹唧奶唧快d。

「呀!!好痛呀呀哥!! 」細妹話。

我渣奶渣到流哂汗,得閒又會用條利舔下。「忍下啦!要再渣多D! 」

細妹奶將地下噴到濕哂。我真係好想知道下一手入黎既人見到成地奶會諗D咩野?有人懶尿?倒瀉水? 邊個咁無公德心係度倒瀉奶?

我見D奶都渣得七七八八了,就再用食指輕輕插一插乳頭,了下仲有無奶水出。

「呀哥..我企到好攰呀~~ 」睇黎細妹真係無乜耐性

「得啦得喇,渣哂啦差唔多。 」我起返身,拍拍雙手。

我望住仍然堅挺的巨乳,「我真係要買返個泵奶器比你先得啦!

「好呀...咁一齊去囉? 」細妹話。
第26回

「咁一齊去囉 ? 」細妹話。

「好,梗係好啦...不過我地而家趁無人,遊多陣lift河先啦!

我攬住細妹。我開始熟習同女仔攬攬錫錫了!多得細妹教識我

我嘴落細妹度!而家諗返,其實咁樣錫法正常女仔一定會抗拒,我諗呢個世界得細妹先會對任何對佢飛擒大咬既人都會好配合咁伸利!

「唔...」細妹發出呻吟聲。我同細妹而家攬到實一實!佢對波完全壓係我心口上,巨龍仲頂到細妹既小妹妹好緊!!

我性本能地向住細妹既小妹妹頂左兩下,細妹二話不說,伸手落我巨龍度,溫柔地摸。「呀哥你係咪又想要啦?

「想係想,不過... .」我話。

細妹即刻跪係地下,好順手地拉底我條褲連底褲!!

「喂細妹,有老閉...呀~~~」

細妹已經含住我既巨龍,搞到我一時之間都叫左出聲!

「嗚呀...唔得喇唔得喇... 」我不斷叫春。細妹含巨龍之餘,仲用利尖係度損包皮!!我唔掂啦就黎.. 本身已經扯左好耐,而家少少刺激我都隨時射得!!

我雙手按住牆邊借力,「唔好呀...救命呀...

我覺得有種男女角色互換左既感覺。細妹係度監粗黎!!不過...如果比細妹強姦的話.... 快點強姦我吧!!

細妹用力地吸巨龍,好似當左巨龍係飲管咁!又用口腔內側狂頂我龍頭!!

細妹真係...本身已經好GFABLE,又乖乖女個樣,我望一望佢我已經比佢萌到就快暈...佢咁熟手,一定係學校幫人含慣!嗚呀..我決定要打柒班MK仔!! 對個咁好既女仔竟然咁做!!

喂唔得,忍得太耐我都對自己唔住啦!我要射啦!!

「來一炮!! 」我全部射出!不過唔知係咪衝力太大,細妹吞左d落喉嚨,搞到濁親,而家不斷咁咳,咳返d龍汁出黎!!
第27回

「細妹你無事呀嘛? 」我問細妹。

細妹咳到眼淚都標埋,不過仲笑住話:「無事,無事 。 」

就算係比龍汁濁親,細妹仍然堅持要慢慢吞左d精液。嗚呀...

呢個時候,部lift發出叮一聲!仆街喇,睇黎有人禁左lift

我望一望地下,成地奶,又望下自己,褲都未撚落好。又望下細妹,口到頸都係精..件衫又比奶噴濕左兩個lin頭位。

「快d著返d衫呀!有人入lift喇! 」我話。

細妹「哦,哦」回應,一邊著好d衫。

LIFT門開左!! 仆街,我褲都未著好!!

我恐懼地望住金屬門,呢一秒就好似一千年咁耐!我眼球只對焦在金屬門中間的GAP度!!

「叮!」

「轟隆轟隆轟隆轟隆轟隆轟隆…」就算係lift好靜既開門聲,我都聽得清清楚楚..

門一開!!

嗚呀!!好在無人!! 條友一定嫌等得耐,行左去第部lift。

嚇死寶寶了...但寶寶不說,不過都係唔好喇!同細妹拿貪聲出LIFT先。
第28回

係lift入面實在太危險,所以我同細妹係6樓出左lift。工廈既設計,客lift同大堂係有度防煙門隔住既,所以我選擇係呢度同細妹繼續再戰 !!

細妹已經自動自覺埋位,靠係牆邊,吉起羅友!

「呀妹... 」我扯哂了。

「幫我除底褲啦 。 」細妹扭左再下羅友。

嗚呀..我望住無著褲既細妹,雪白既內褲有少少濕。於是我用手按住濕既位置。我諗呢度就係細妹既小妹妹了吧?

「啊~~」細妹淫叫。不過有無咁爽呀叫得咁大聲?叫到有回音喎 比個最佳演員獎你啦不如?

我親吻細妹既白滑屁股,心入面有種「只要對住呢個靚pat,比佢d屎噴到成身都係都無所謂」既感覺。唔好意思,重甜呀嘛係要講下呢d。

我將手擺落細妹白滑既pat度..慢慢手指伸入底褲入面,然後向下拉...我第一次幫女仔除底底!!!見到光脫脫既細妹,同佢既小穴,當然不能咁快插!我由後面觀察住呀妹既小妹妹!!​
第29回

我望住小妹妹​既出現,心裡莫名興奮。 原來近睇既小妹妹係咁樣樣既...我自己始終係青頭仔(雖然今朝已扑左第一次),所以真係唔太識欣賞女人既小穴..反正借今次機會慢慢睇清楚先!

細妹既小穴出乎意料地是粉紅色的,我仲以為比班mk子蹂躪過既小穴一定會變得又黑又臭。不過竟然完全相反,究竟班mk點樣對待細妹既呢?玩震蛋定青瓜呢?我有d興趣知道。

「呀呀妹,你都好濕下喎!! 」我說。沒護墊的內褲,被細妹的淫水搞到成條痴立立!好似我夢遺完咁。

細妹回過頭對我說:「咁你今日係咁搞我咁多次,梗係濕啦!

「你要還返條底底比家姐架喎..

我唔多廢話了,立即掏出早已硬狗狗的巨龍,係細妹小妹妹度掃下,將龜頭頂一頂小妹妹,又捉住細妹對靚pat,將巨龍輕掃過有點黑的菊花。

「啊...插我啦... 」細妹開始發癲了。細妹比人玩開菊花,所以菊花本能地放鬆左!但我有d驚,驚一陣真係插左入去,出返黎條j變左色..我唔想係呢個無得洗手無得洗J既地方玩菊花!

所以我諗都唔諗,立即將巨龍插入我專用既小穴穴!阻止細妹再放鬆菊花!再比佢放就有野跌出黎了!!

「啊!---」細妹叫得好大聲,係呢個密封環境下仲大聲。做咩,唔舒服咩?

「呀哥...你...細力d...」細妹比我推到講野都lag機。

「呀哥點都會錫住你喎.. 」我繼續插。今次要鍛煉下個timing,要體外射精先得,一陣又中出左就弊。

「叮當!」有無搞錯,竟然有人出6樓?lift門就快要開!!仆街喇喇點會咁架!! 收劍收唔切呀!!

死啦,今次比人斷正啦!!(雖然係得呢度扑野有d想比人見到

金屬門要開了,我終於知道原來自己有心臟病的,我就快心臟病發!! 第二獲了!!

我:

係家姐!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞