【重力甜】《一句講哂,揀家姐定細妹》

608 回覆
450 Like 14 Dislike
第30回

lift門一開!原來係家姐!!

有.冇.咁.撚.橋.呀?

點解家姐會係呢度出現架?

家姐: --->

細妹:

我:

「叮!」lift門關了。

靜撚左成分幾鐘,靜到達lift門關埋既「轟隆」聲都聽到。年紀最大、最成熟既家姐,見到我地兩個一個插住一個,都唔知講咩好啦。

我就最冷靜架啦(扮),即刻講左句:「咦,家姐,你點解會係度既 ? 」

家姐推住一架手推車的,佢面有d紅,唔敢直視我地:「我黎倉度羅貨...我地公司個大倉係呢度..

估唔到家姐講完就眼濕濕,全身無哂力咁坐左係地下度喊。「明明係兩兄妹,點解要做埋d咁既野?

我當然即刻扮下好仔去扶住家姐啦,不過喂,尋晚我地明明都...做乜咁睇唔開話埋自己呀家姐?

心果句,當然唔會講出黎啦!話哂家姐係一家之主,1份糧加綜緩,養起哂我地3個,所以我打從心底裡極尊重家姐的。所以我無出聲。

細妹扶起家姐:「唔好喊啦...你喊我又喊架啦...

家姐最錫細妹,見到細妹喊,佢即刻話:「好..我唔喊我唔喊...

家姐抹去兩行眼淚,我即刻遞紙巾比家姐,好在頭先買左包紙巾比細妹抹奶

家姐深呼吸,竭力平伏番心情,話:「對唔住...我只係係鋪頭做野成日比人質我食死貓..比人屈,做野好唔開心先會咁...」

我:「所以食飯時間你都要上黎羅貨,冇得食飯?

家姐點點頭,仲話:「今朝已經比老闆話炒,只係叫我上黎羅完貨,跟住順手可以羅埋兩三套衫當送比我,跟住可以執野走喎...過幾日先計埋d人工

唉,家姐做野咁辛苦,我又幫唔到手,淨係識用條J做人,有時真係覺得自己冇乜撚用 。 唉屌,我幾時先可以出人頭地
黎到呢度,出個人物介紹先

主角 - 四條煙(Ace)
毒男一個,中學畢業上唔到中六入左i大,而家係i大year2。同呀妹家姐住在勁細個套房仔,得百幾尺,一家三口。未拍過拖的。

細妹 - Alice(絲絲)
18歲考完會考既中學雞,波大腰幼到望到都扯既程度,F級!!加上可愛又善良既美貌,完全令呀哥都比佢迷倒。不過係學校原來淪為性奴隸。

家姐 - Amy
負責養起成頭家既家姐,一家之主。係太古城一間名店度做sales。不過早出晚歸,同煙仔無乜兩句。
沖埋涼繼續加速
加速加速
第31回

「家姐!我幫你啦!我地三個一齊入倉羅貨! 」我話。

「我又幫! 」細妹成個人跳起。好可愛。

「好呀... 」家姐話。「但點解你唔著返條褲先呢?」

細妹即刻拉低件衫遮住底底。家姐又話:「煙仔,我知你咸濕,不過你唔好對細妹亂黎呀 ,佢大把前途,考完會考要讀大學架!」

家姐款又出黎了

「得啦得啦。無事既。 」我敷衍佢。睇黎我仲未係時機問家姐 ,細妹有左點算好 家姐應該都未睇清楚我係咪插入左細妹度,佢以為只係磨磨下

「呀哥會保護我架。 」細妹拖住家姐。佢地平時好親密。咦咪住!!咁家姐應該知道細妹平時會噴奶啦?應該知道佢係學校係做性奴啦??

「絲絲你..咩咩左未呀?」家姐做左個渣波手勢。

「呀...」細妹話。我開始明白了!家姐平時會幫細妹擠奶!!!以防佢平時出街會漏奶!!

「奶?擠左啦!」我衝口而出。講完先知奶野。

家姐呆左望住我。我個樣:
奶吖 加速
說好的加速呢
第32回

「煙仔?你幫細妹擠奶? 」家姐好驚訝。

「呀...」我唔敢答,我驚我會比家姐打死。

「我以為你頭先係精上腦亂咁攬下細妹架咋喎,連個胸你都掂埋細妹呀? 」家姐好惡。

​「咁..咁我未掂過女仔呀嘛!!」跌落地都羅返咋沙先

「你尋日咪比你掂過囉!! 」家姐繼續發惡。

「下?家姐同呀哥你地... 」細妹眼睛充滿好奇。不過佢即使擁有大波,不過思想仍然係有點幼稚,唔知道家姐眼中亂倫的嚴重性。不過當然,係一個性奴面前,亂倫又算係d咩呀?

「大人講野,小朋友唔好插嘴! 」家姐對細妹大喝,嚇到細聲唔敢再出聲。

「你真係無鬼用架,我以為你一時好奇先做下好心比你摸下,細妹冰清玉潔架!人地第時老公知道左佢會比自己呀哥摸會點諗? 」家姐繼續噴火。

冰清玉潔?你肯定?

「...唔好意思囉...唔渣都渣左囉。 」我話。「我見細妹自己咁辛苦係度渣奶,我先幫下手姐。」

「係呀,係呀。 」細妹話。

家姐睥住細妹:「我話過係任何人面前都唔可以除衫。煙仔都唔得。」

「係喎..唔記得左添。 」細妹傻笑。

真係估唔到,明明係去羅貨,點知變左一家人嘈交
說好的加速呢

要時間架嘛
記錯哂
Peris 琪琪 巨龍獸

呢個故阿妹係比人玩屎眼性奴
應該係咁

咁都記得
不過你一定唔會知9年前果個version

舊登既話應該有睇過

九年前喎 果時作得好兒嬉無圖無標點乜柒都無 竟然有人睇我已經覺得出奇

雪雪嗰原版邊到有得睇番
出文未
第33回

「總之你唔準再掂個妹。 」家姐大大力捉住我,拉住我行。「我好驚你搞出人命,細妹就前途盡毀架啦。」

「... 」我唔敢同家姐講我中出左細妹。

「男仔同女仔唔同呀你知呀知?女仔比人搞係好大犧牲架!」家姐邊講邊mau底,解鎖開鐵閘。

我聽夠家姐呢d好似呀婆語氣咁既說話:「得啦我無搞細妹呀,..

「家姐,呀哥...」細妹跑過黎。「唔好掉底我...

原來家姐頭先捉住我走,掉底左細妹

「你睇下,對細妹唔好果個係你! 」我趁機鬧家姐,不過佢無理我

細妹:「好驚呀呢度靜英英!

老實講,工廈又真係幾恐怖既

「唔洗驚.. 呀哥係度。 」呢個時候當然就要我呢個呀哥+男朋友比安全感比細妹啦!我正準備攬住細妹,點知比家姐一野彈出黎推開左!

「細妹乖,家姐錫哂你! 」家姐攬住細妹,兩對巨乳發生一場胸戰!!

細妹好乖咁訓係家姐對波上面。「嗚嗚嗚~~

真定假呀細妹?咋嬌下嘛!! 我唔信細妹咁細膽呀

家姐啤住我:「你唔好再掂細妹啦!
記錯哂
Peris 琪琪 巨龍獸

呢個故阿妹係比人玩屎眼性奴
應該係咁

咁都記得
不過你一定唔會知9年前果個version

舊登既話應該有睇過

九年前喎 果時作得好兒嬉無圖無標點乜柒都無 竟然有人睇我已經覺得出奇

雪雪嗰原版邊到有得睇番

果個係女僕cafe故,紙言有
不久將來都會重一重製,post返係lihkg
出文未

要edit架
第34回

入到倉庫,一板二板既紙皮箱完全遮住哂視線。

家姐係入面羅左一張凳出黎:「細妹你坐係度等我地,貨等我同呀哥去羅就得啦 !」

「哦! 」聽話既細妹從來唔會違抗家姐,好可愛 我好想走埋去錫佢一啖,不過而家我做左家姐既奴隸

家姐捉住我隻手:「你跟我黎。

我跟住家姐入左深入d既貨架附近,呢個位置睇黎就算有cam都難以睇到。

我縮起個人,雙手按頭:「救命呀家姐,我知錯啦唔好打我呀

「哼,知咩錯? 」家姐話。

「我渣細妹波係我咸濕!邊個淫賤呀我淫賤!我最撚淫!!

「傻仔。 」家姐笑左出聲,我先夠膽抬起頭。諗住家姐可能會毒打我啦,點知...家姐突然除左條裙!!

我:「你想點呀!! 羅碌青瓜出黎毒打我呀?

「做咩呀?」家姐好惡。「唔係好咸濕,好鐘意睇女仔架咩?而家我比你睇,但條件係,你唔好再搞呀妹!

我:「下,真唔真呀?係咪真係比我睇先~~

「只要你肯唔搞呀妹,我就乜都得! 」家姐咬牙切齒。

「咁呀,,,,

睇黎我今次絕對不能夠Miss window...
多謝支持,正皮得好快你地

正皮向250進發,聽日扑埋家姐
家姐掛住 唔知細妹已經…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞