【重力甜】《一句講哂,揀家姐定細妹》

608 回覆
450 Like 14 Dislike
第37回

家姐忍住被巨龍頂著小妹妹的快感,決定用手禁住個嘴,迫自己唔再發出任何聲音!哈,我知家姐一定係好爽既!佢一定係好鐘意扑野啦..扭哂腰咁淫賤

我停止抽插,捉住家姐隻手,然後拉佢埋身邊,然後再瘋狂渣渣佢對巨乳!我控制唔到自己,扯底家姐條bra,係咁吸啜佢淺色既乳頭!太可惜了,家姐唔係pink lin。反而細妹就好pink

我回想起細妹對又大又滑又軟熟既巨乳,而且一掂就噴奶!!家姐對波雖然都大,不過就無咁軟熟。我真係好想家姐都識噴奶,咁我就真係望一望都扯哂啦!不過佢唔識!!但唔緊要,如果第時家姐做左媽媽之後,d奶一定好好飲!!

「啊..啊~~」家姐頂唔順乳頭攻擊啦,已經叫哂出聲。叫得咁大聲,細妹點會聽唔到呢...

「家姐?咩事?」果然,係八掛既細妹把聲。

「下! 」驚慌既家姐即刻推開我,不過太遲啦,細妹見到哂比我除哂衫既家姐。

細妹:「你地...

「無,細佬幫我檢查身體之嘛.. 」家姐喘緊氣咁話。

「我知道唔係既! 」細妹衝埋黎。我展開雙手等細妹送上門,點知細妹唔係攬我,係攬家姐

「家姐你唔好為左我而比呀哥..」細妹一啖錫落去家姐個嘴度!!

喂等等先...咩事?係咪拍緊戲??嗚呀!!我睇緊乜撚野?
第38回

家姐完全無驚訝,仲合埋眼好enjoy咁錫細妹,同頭先同我錫果時個樣完全唔同!!可能..佢地兩個平時都係咁樣錫?? 佢地兩個有咩不可告人既秘密?

喂等緊先...家姐同細妹兩個一齊上,我搞唔掂喎!

同埋我想講...我頭先已經偷偷地射左,都話我早泄架啦...而家家姐成條底褲都係...而家呢個情況,我諗我都無乜氣力,..我只能影底佢地兩個,返去打返1000次j都唔掂!!

老實講,之後發生既事情我而家諗過起都唔信。不過的而且確發生左。

個倉d路好難行,係窗口前面有張書檯同張凳,有本簿比人做紀錄的,都叫做多番少少空位比我地啦!

細妹搵到張軟墊,羅黎鋪左係張檯上面。佢想做咩?唔洗多講啦..有野墊鋪住,咁既軟硬度都唔洗做得咁辛苦。

家姐成個人軟奶奶咁,我扶佢起身,帶佢埋張書檯度訓底,跟住我就拔劍了!雖然力氣已經無乜,不過俗語有云,霸王碩上弓!

我凝視住家姐個gap gap,唔知係咪因為本身我都有d戀姐情結,家姐個樣係呢一刻望起上黎都特別靚過人!仲有佢個小穴穴..呢D有錢佬都搵唔到的靚飽,我能夠有幸見到都已經感動到喊!! (雖然唔好味)

家姐咬住嘴唇,除左自己對bra,一對靚波又出現在我眼前

呢個時候細妹都不甘示弱,除番佢條大大話話都除左著番過幾次的under,跟住就騎上家姐度雙手渣家姐對波!家姐對手亦都放左上細妹對波度,溫柔地磋,可能因為怕噴奶出黎!

佢地係度互渣,真係睇到都流哂口水....

但點解...點解好似無預過我一齊玩咁既呢
第39回

到而家呢一刻,我都諗唔明點解佢兩個會無啦啦互做

我從來唔知道佢兩個有呢種關系,就好似發緊夢咁。不過諗諗下,都唔係喎...細妹可能同得我呢個呀哥有不倫關系,同家姐點解唔可以有??所以諗諗下又好合理。話哂細妹佢都係一個久受訓練既性奴...可能,家姐反而係被細妹征服果個!

屌,我諗我越諗越發現到驚天大秘密!!

「啊..啊...」細妹一興奮起上黎,對波果然又生產左d奶出黎,仲噴左落家姐堆面同個身度!!

我睇到精都滴埋 ,家姐配合住被細妹渣波動作的叫聲,話:「仲唔過黎?」

下?同我講架?咁既時勢,我唔得啦 !我行埋去,見佢地兩個已經攬埋一舊,係度互撞巨乳,乳頭撞乳頭,又被奶搞到上面濕哂,我都無謂打擾佢地上面玩得咁開心,所以...

下面都係屬於我架啦!!

我走埋家姐的秘密地點,手握巨龍,插入家姐度!! 老漢推車!!

呢次係第一次真真正正進入家姐小穴,果種感覺...

「啊~~!!」家姐淫叫!!家姐真的淫叫了!!我已經感動得流下眼淚! 我呢個毒撚心中既女神(唔係呀妹,而係家姐)竟然能比我就咁進入!!比親戚知道實報警拉鳩我地架啦...

道理倫理以外既扑野...我來了!!!

我向前推,插到最入,然後慢慢拉出巨龍,再插入!!嗚呀,原來扑野係咁既...今日已經射左幾次,耐力嚴重不足!我feel到我好似超人咁,閃緊燈了。

「呀..啊...」細妹都唔知點解配合住我既抽插淫叫緊,明明我無插到細妹架 。不過對比細妹淫底既叫聲,我還是喜歡家姐清純的淫叫!!

「嗚呀!!太多了!」我射了,今次..到家姐被我中出了

第40回

啊...」我地三姐弟同時舒服地大叫。我將巨龍拔出,一絲龍汁由兩個靚女之間拉出。

「細佬..下次你一定要插返好d...」家姐話。

咩插好d?我而家插得唔好咩?

我側身望下下面,頂!!原來我又插唔中家姐個小穴穴 !見係見到家姐下面濕哂,不過明顯小穴無被我插過。

原來頭先我插既唔通係..細妹 !!!

「啊...啊...」細妹係度大口地喘氣。「我係呀哥既人啦....」

唔係掛?咁都插錯?無理由既 ?我再彎腰望真d,頂!!原來我兩個都無插到,係隊左落佢地兩個小穴之間果個位,射左落佢地下腹部分!!

戇鳩,佢地再個貼得太埋啦,我係佢地小穴前面狂抽插 完全唔知添。

無計啦,經驗不足呀嘛...
明天進入新chapter 請繼續正皮!!
戰積:
細妹 - 2發
家姐 - 0發
明天進入新chapter 請繼續正皮!!

係地鐵到睇到扯哂....
好L緊火
即刻要冷手打個熱飛機黎賀一賀佢
多謝哂
又live左
支持支持!
返工一路睇一路扯
又要忍住
好辛苦呀
無人叫你地返工睇姐
我搭地鐵諗下劇情都扯
收工 call g
主角老母會唔會亂入
主角老母會唔會亂入

唔會
幾點有?
幾點有?

而家出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞