【重力甜】《一句講哂,揀家姐定細妹》

608 回覆
450 Like 14 Dislike
第13回

「嗚呀.. 」體能不濟既我喘住氣。

「呀哥你射左好多.. 」細妹笑笑口咁係度舔精液。喂你唔好再引我啦好嘛

「你..做咩吞哂佢?好缺蛋白質咩? 」我問細妹。

細妹傻更更咁望住我:「下?女仔唔係一定要食哂架咩?

太痴線了,原來細妹完全係一個性奴!!

「唔洗架..你而家又唔係拍緊咸片,唔洗吞架喎。

細妹:「但..呀哥果d都幾好食呀..

我:

巨龍又再一次扯起。

「唔得啦..呀妹你唔好再引我啦... 」 我感覺到而家細妹講既每一句說話同佢每一個表情都係度挑逗緊我既性慾望。

「下?我都無...」細妹話。

細妹未講完,就比我推左落床!我由後面上..用狗仔式上!!

我用巨龍係細妹個滑溜既patpat度磨下磨下,實在爽過打飛機! 細妹仲好配合住我既動作咁用patpat夾下夾下我巨龍! 哇唔撚得啦,我真係要入啦,要上啦!!

不過等等先...

「呀....邊個先係閪窿 ? 」
追到Live,文呢?
快啲出去到倉到啦
邊個係閪窿都唔知??!!
又要留名
留名
文呢!
留名
文呢?
文呢
屌到升仙
之前睇過 再追次
[quote]之前睇過 再追多次
第14回

人生終於有得第一次屌西啦!!嗚呀!! 好激動呀!!

「啊~~~~」細妹係我插左入去之後淫叫。

「下?乜原来我插左入去架啦? 」我問。

細妹有少少鄙視:「乜你自己插左都唔知架咩...

我又比細妹睇唔起... 咁我一直都係扯到行一行,都真係分唔到好爽同更爽架嘛!!

雖然話細妹未比男人屌過西,不過佢既小穴早就被各種器具插入過,所以早就破左處。唉~竟然細妹同家姐個處都唔輪到我破,人生是否悲哀?

「啊..啊...細妹...」我一路狗仔式插細妹,一路渣住佢對FCub巨乳,完全係一手渣唔哂有得左推右推推極唔厭果種波波 ,細妹真係西利..我一路插佢對波就一路噴奶!噴到成張床都濕哂。

「啊----」細妹狂叫。不過聽著佢似痛多過舒服。喂,AV唔係話d女會狂叫「揭魔知」架咩?

「哇唔得喇,呀哥唔得喇...」我又準備射啦。真係唔得..再射多次我就體力透支啦,唔掂唔掂..

我再用力插!插到細妹大叫:「好痛呀!!救命呀...!

我大大力打落細妹個大patpat度!嗚呀...好正呀... 細妹個patpat又白又大又彈手!重點係仲有得比我玩!

我越屌越起勁,仲打到細妹個patpat紅哂!嗚..好心痛!不過有對大patpat屌係特別唔同既..

「嗚呀!太多了!!」我將龍汁中出落細妹度!

「啊...完啦...」細妹話。佢完全無力咁訓係床上面。

我望住係細妹粉嫩既小穴度流出黎既白色汁,帶給我一片空虛的感覺。
佢係咪屌錯窿
佢係咪屌錯窿

一定係啦
佢係咪屌錯窿

一定係啦

有生之年竟然搵得返呢個故睇
咁就8年
日式甜故會唔會重作
想追番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞