【重力甜】《一句講哂,揀家姐定細妹》

608 回覆
450 Like 14 Dislike
家姐掛住返工好 唔知細妹已經…
磨牙
加速
記錯哂
Peris 琪琪 巨龍獸

呢個故阿妹係比人玩屎眼性奴
應該係咁

咁都記得
不過你一定唔會知9年前果個version

舊登既話應該有睇過

九年前喎 果時作得好兒嬉無圖無標點乜柒都無 竟然有人睇我已經覺得出奇

雪雪嗰原版邊到有得睇番

果個係女僕cafe故,紙言有
不久將來都會重一重製,post返係lihkg

紙言嗰結局唔係改左咩 想睇睇冇改嗰個
Live
lm
記錯哂
Peris 琪琪 巨龍獸

呢個故阿妹係比人玩屎眼性奴
應該係咁

咁都記得
不過你一定唔會知9年前果個version

舊登既話應該有睇過

九年前喎 果時作得好兒嬉無圖無標點乜柒都無 竟然有人睇我已經覺得出奇

雪雪嗰原版邊到有得睇番

果個係女僕cafe故,紙言有
不久將來都會重一重製,post返係lihkg

紙言嗰結局唔係改左咩 想睇睇冇改嗰個

要去返高登舊post睇喎咁
文?
文呀文呀
文?
文夜晚出是常識吧
正皮繼續上,250加速
出得果少少!!!都唔甜!!!!
出得果少少!!!都唔甜!!!!

大把貨
留名
差個正皮就二百五
係幾快喎
我發現d文要出得快先多正皮 我一日出一話就得雞碎咁多正皮
咪幾好
我發現d文要出得快先多正皮 我一日出一話就得雞碎咁多正皮

爽手啦咁 甜故唔等得
第35回

家姐除左條裙比我睇,係咩意思?我猜不透,不過巨龍已經硬起,用行動解答呢個疑問。

「啊~~」家姐難以抵抗我突然將頭放到家姐的底褲上用力吸。「好多汗好污糟架..

汗咩味我已經好少理。就算有屎味我都要繼續用係利頂撞家姐既小穴,因為我既目的係令巨龍變得更興奮。我已經忍唔住啦,雖然今日已經射了幾炮,但仍然好想扑野。唔得..要忍住!萬一唔留神中出埋家姐,到時真係唔係會有bb既問題,係會比警察拉既問題 不過唔屌家姐,只玩弄她,都可以吧

我脫下家姐純白的底褲,但看到底褲入面有d奇怪野?「咩黎架家姐 ?」

「M巾呀死蠢... 」家姐話。原來家姐黎m?但又未有血喎!

我見無血,應該仲乾淨吧?於是學AV咁,舔左兩下,不過鮑魚好難食 !頭先都無用條利lum細妹個鮑魚,而家見家姐咁送上門就諗住歎下啦,點知原來咁難食 下次應該試下細妹個嫩鮑先得。不過可能係我唔識欣賞姐

家姐捉我企身,唔比我再對佢小穴下手。

「做咩呀?

家姐紅都面哂:「你唔好咁大動作呀..細妹會見到。」

「咁我而家..係咪做咩都得? 」我話。

家姐點頭。

第36回

做咩都得之後第一件事?唔洗講啦,一定係渣波!!我立即將雙手渣向家姐的巨乳! 這是男人的本能!我隔住衫,用力地抓住大得好似隨時會跌出來的巨乳,向不同方向磋揉。

家姐緊閉雙眼,強忍住被強搓乳房的感覺,咬緊嘴唇。做咩?被渣波唔係應該好舒服架咩?應該d女狂淫叫先岩架喎

唔得,我要比d愛比家姐先得!! 一定係我唔夠愛。

於是,我獻出我既初吻比家姐!用力地啜左佢一啖!不過..咦?點解家姐緊閉雙眼,又唔肯開口咁既??

不過我仍然狂錫家姐個嘴唇,狂吸啜,又伸利lum 。 不過家姐好似好驚咁。咩呀?尋晚我地都咩左啦?

家姐趁我停底,話:「我終於知道被人強吻係咩感覺...

「咩感覺?

「...」

「家姐,差唔多啦我。 」

「咩差唔多?

「屌得啦 。 」

家姐:

家姐望下外面乖乖地坐底既細妹,再同我講:「唔得..最多好似尋晚咁,比你插下大脾內側。」

「下..又話我做乜都得.. 」我有點失望,雖然我都無諗住真屌。不過,好唔好都做左先啦喂!!

我捉住家姐腰部,將巨龍塞入佢底褲下面既大腿內側位置,抽插。雖然都唔叫得做插架啦,不過郁下爽下都幾好啦。

「啊..啊... 」我開始忍唔住了。

「啊~..啊~~...」家姐都配合住我抽插既動作慢慢扭動佢既腰,細細聲地淫叫。係咪小妹妹被巨龍頂到,所以好爽呢?
插插下入咗洞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞