【重力甜】《一句講哂,揀家姐定細妹》

608 回覆
450 Like 14 Dislike
第41回

你地d人成日話阿妹索家姐索,有得睇冇得食 ,我而家終於可以大大聲話比你地聽:唔係的 !!

同家姐細妹3P之後既呢個月,我晚晚訓覺,左手郁一郁就頂到阿妹對大波 ,右手一郁就摸住家姐對靚大脾

兩個人任我玩,你都咪話一晚玩得哂 !!

一路係太古城一間名店做sales既家姐比老闆炒左之後,搵左份教幼稚園的工黎做 。佢本身就係讀幼教畢業的,份工都幾岩家姐既,佢咁有愛心,又做得幾開心,唔洗跑數。

而細妹呢?會考都考得幾好,都有23分。不過佢冇轉到校,又留番係間band 3學校度! 不過都唔洗怕既應該,起碼果陣sm我細妹果班mk子都實升唔到原校,走哂架啦..

我都唔擔心呢樣...掛,最多有咪報警

呢晚,我有個死黨打黎。咩呀,毒撚都一樣有死黨! 呢個中五之後係去左恆管讀business既契弟仔,叫做呀西。呀西同我講:「喂阿Ace,我地班毒撚好耐冇見過面喇喎,我搞左個聚會...一班中學同學都會黎架。記得帶埋女朋友黎喎!」

下?呢個呀西串啦,一上恆管即刻比女溝!雖然豬扒,不過成班死黨係得我無女架啦!佢專登講黎玩鳩我咩 「我無女朋友咁點呀? 」我話。

「唔好玩啦個個都有帶女黎架,無女帶個女仔fd啦,係女人就得架啦! 」呀西話。

呢條撚樣,問都未問就講到我實去硬咁

我心諗,但家陣我有兩個女人喎,帶邊個去好呀
西啊西,我有兩個西玩,你得一個咋?
緊係兩個都帶!
第42回

我回應呀西:「毒毒毒,毒老母咩,你先係毒撚呀我唔係!btw幾時呀仆街仔 。」

我雖然咁講,不過我先係最鐘意睇動漫果個 佢唔睇動漫,不過年年去日本旅行,不知著得幾潮

呀西:「明天早上九時海灘。」

我:「你食屎啦神早流流去做早操呀? 」

呀西:「講下笑炸 ,聽晚9點XX度唱K呀。」

我:「你班毒撚,K房冇動畫主題曲你唱喎,過動漫節啦 ! 」

西:「黎到你就知

講完就收左線。 好啦,一於就帶.....

=======================================

記得家姐係果日係倉度玩完3P之後同我講,

因為我地係香港無人無物,親戚得一兩個,除左樓下看更知我地三姐弟,基本上都無乜人識我地。所以如果有D新朋友問起我地咩關系,我都可以話家姐or細妹係我女朋友

其實呢個都唔係什麼FF既舉動,只係因為驚有報警撚見到我同家姐細妹太親密會報警,所以我都係對外講佢兩個係我女朋友好d,都係保障自己姐。 有陣時血氣方剛又搞多劑比人斷正,都唔洗咁大獲

「唔..好合理好合理。」我話。

雖然講得通,不過「叫我地做女朋友」呢句說話真係諗起都扯旗 ! 大佬,當家姐係女,除左扑野仲可以行街+名正言順打車論!!最緊要果樣野係,家姐索到飛起,比班街度既好樣葡萄下先最爽。正所謂,一朵鮮花....

聽日去聚會,我經過深思熟悉,決定帶家姐去!!

呢個決定我係諗左好耐。細妹個look衰d講句,有少少鈍鈍地,波又大,去到比班禽獸食撚都唔知咩事 。仲有呀,細妹個性奴格唔係話改就改,一陣班仆街癲起上黎對佢摸手摸腳,細妹真係會配合佢地幫佢地打飛機含撚!! 我最撚熟班毒撚架啦,之前呀西條痴漢走去影人裙底呀! 仲有呀佢小學已經打電話去屋企狂淫叫唔知做乜,嚇到家姐問咩人黎。所以其實佢地好危險

家姐呢就唔同啦 ,咁成熟,打扮下化下妝就變另外一個人。就算班毒撚細個果時見過家姐,都認唔到佢起唔到底

就咁話啦 真係非常正確既決定

我行埋去摺緊衫既家姐身邊,摸一摸佢充滿曲線既patpat:「家姐,聽日同唔同我去同班中學fd re-u?
第43回

「唔去呀。」家姐話。「你d fd約你呀唔係約我呀。同埋縮開隻手呀咪咁多手。」

「家姐呀~~ 」我lur住家姐。「陪我去啦~」

「走開啦 幾多歲呀仲要家姐陪 」家姐企起身想擺衫入衣櫃。

「喂,人地話要帶女朋友去呀嘛。」我跟住家姐後面好似吊靴鬼咁。「咁我咪想搵你囉...

「下?要帶女朋友去架?」家姐知道左佢係要以女朋友既身份去之後,十分緊張,佢唔知嬲定點呢?「但比我男朋友知道左我就弊架喎..」

「又係你話可以做我女朋友既? 」我話。

「咁係緊急情況先係姐..」家姐話。

我行近家姐:「做咩呀..你唔掛住我既肉棒棒啦咩?

家姐:「你唔好再講 。」

「你明明不知幾鐘意啦...尋晚你捉住唔放,啜雪條咁啜 你想做我女朋友係咪? 」我繼續挑逗家姐。

「唔好亂講呀...呀妹會聽到 。」家姐望下細妹有無聽到,然後一本正經:「第一,尋晚我只係飲醉左少少。第二,我地只係肉體關系,名義上可以係男女朋友,但實際上唔會有男女之間既愛情。明未 ? 」

「真係? 」我仍然咸咸濕濕。

「第三!我幫你含都係因為就手!無其他原因! 」家姐話。

「唔~~~? 」我發出猥褻既聲音。

「唔同你講! 」家姐行埋一邊唔理我。

「喂咁你去唔去姐?」我問。

細妹聽到我地傾計,於是走埋黎:「去邊玩?我又要去!!」

一見到可愛既細妹,我立即由咸濕仔變成一個好哥哥 :「我都想帶你去架,但係冇理由帶哂你兩個去架嘛

細妹:「我先係阿哥既女朋友喎

家姐都開口話:「你仲唔明白細妹既意思?佢係真心鐘意你呢個阿哥架

家姐係咪想逃避責任?喂咸濕事情你都有份架

細妹雖然多人追(多人J),不過我知道佢根本未試過有男朋友,但就成日比班仆街搞!我諗,唯一一個最錫佢的男仔就係我。我呢個呀哥+男朋友,真係責無旁貸。

不過其實唔係好事黎!阿妹唔應該遇到d咁慘既事! 呢個年紀應該正正常常搵個男仔拍拖先岩!

家姐原來未講完:「不過今次細妹你就乖乖地留係度啦,我地都係煙仔班朋友見一見面架姐 。 」

頂你原來你先係想同我一齊去果個!!

「哦..我聽哂家姐話 。 」細妹雖然不服氣,不過仍然好聽話,點點頭。
今日到呢度
出多編啦
出多編啦

正皮到300先加速
出多編啦

正皮到300先加速

第一日出已正皮
出多編啦

正皮到300先加速

第一日出已正皮

咁要等其它巴打幫手啦
屌你今日乜甜都無
家姐又要食春藥啦
正到爆

皮已正 加速
加速
扯到行一行
夠鐘起身出文la
出文未呀屌
一次過出多幾篇啦
lm
300喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞