【重力甜】《一句講哂,揀家姐定細妹》

608 回覆
450 Like 14 Dislike
第61回

條臭雞已經行到埋黎 ,我離開左少少道門,順勢比佢開門。 佢一行到入黎,連我個人都未見到,就比我禁撚實佢個口,用力捉住佢雙手,禁住佢把死人口唔比佢出聲!

「唔好出聲,如果唔係我羅支螺旋批隊鳩爛你個把臭口 。 」我細細聲係條mk妹耳邊話。不過原來條mk屎妹都有噴下香水,樣唔係靚,不過還可以一戰

隻臭雞好驚咁,點點頭之後就唔再出聲。

我再睇睇出面個情況,細妹個嘴已經比人除左膠紙,兩個人係度迫細妹含撚!!呀屌,豈有此理,睇少一陣就黎料??

「喂我玩住菊花先啦,呢條女最叻就玩菊花! 」外面既另一個mk妹話。然後就成支自慰棍起勢咁塞落細妹個菊花度!哇你錫撚黎隊呀仆街!! 一黎就隊架?識唔識玩架?

仆街​呀..玩屎眼咁樣玩架咩?我見到細妹眼淚都流埋出黎,真係好心痛 。 唔係我唔想幫手,家下唔係拍戲,衝出去實比佢地圍。仆街,呢班都唔知係咪黑社會添架嘛..

我回望下入左黎我廁格果條臭雞,一D波都冇,不過都算得係同法官大人講屌屌屌既

「我知你急屎,你痾住先啦。 」我極細聲話。

「你睇住我點痾呀!」臭雞做嘴型話。

我好嬲:「你唔開菊係咪要我幫你開呀?

我一手捉起條女,用力推佢埋牆邊,羅出巨龍!!望住細妹比人搞,我都已經扯哂 !於是一劍就隊落佢菊花度!

「啊!!好痛!!」隻臭雞話。

「點呀! 」外面個mk子大叫回應。「熱氣得齋呀?屎眼痛呀 ?」

我羅起支羅絲批,嚇一嚇個屎女。個臭雞驚起上黎,就話:「...係呀...係呀!

「留返d屎唔好沖!一陣比條女食!!」個mk子話。我屌你呀,想餵我細妹食屎??
屌mk妹
中撚左詛咒 再次結局都係要捱夜出
屌你老母 呀細好撚慘
第62回

我細細聲係臭雞耳邊講:「...你地咁鐘意玩人菊花,你自己又有冇玩過?

然後用力地插!!我已經有同細妹玩菊花既經驗,幾臭既屎我都有哂心理準備!!不過講返,條臭雞個菊花好向左走向右走緊!加上佢本身又急屎,成個腸都係D暖暖地林林地既東西 。唔洗多講,大家都知,一定係屎喇!仆街喇,唔知係咪爛屎添!今次真係羅黎搞

今次真係可以話係,捉蟲入屎忽呀!

我起哂勢咁抽插左成分鐘,雖然唔叫得舒服架啦,不過有得插都叫幾好,唔洗蝕!插多幾下,都已經聞到D氣味出緊黎,條女都已經開始忍唔住.. 口水都流哂..(失去意識果種流口水,唔知係咪貧血,比我插兩插屎眼就暈鬼左)

我見勢色唔對, 即刻抽番條野出黎,跟住條臭雞就痾到一地都係 哇屌!我條褲呀!!全部都係屎!!點解唔忍多兩秒呀!! 比條生路行下好呀!

「喂好撚臭呀你D屎! 」出面另一個Mk女大叫。

個臭雞比佢嚇親,即刻醒左。我羅住支螺旋批指住痾屎果個臭雞條頸,指示佢叫人黎。

「喂阿惠!過黎幫幫我...我痾到成條底都係! 」臭雞話。

MK子2號:「洗唔洗我黎幫你睇呀,哈哈哈...」

「你夠膽黎! 」臭雞話。

果然有個男仔行左埋黎..「黎啦,比我望下你屎眼係咪咁鬆,一陣插埋你呀嘛。 」佢一路笑一路行過黎。

一行到門外面,我就知時機成熟..一腳踢林左成個廁格門, 紮鳩住條mk子!!因為我已經無退路啦! 逐個擊破先至係最適合既做法!!

搞緊我細妹果3個人即刻望過黎睇下咩事,我羅支螺旋批一野就飛過去企係度果個MK仔度 !

「屌 你!」我屌住咁,好型飛把野過去,點知miss左 無計啦,平時無練開飛醥,無乜可能一下就中 於是我飛樸埋去捉住另外兩個mk女,扯住佢兩個件衫拉佢地埋牆度一野撞落去!咁就撞short撚左..見紅添唔好意思 ,你地兩個就係度訓下先啦

班人全部廢柴黎,竟然全部唔識郁比我打 白痴mk仔!原來我都可以一打十!!

「你唔好行埋黎呀!!」金毛mk子話。

佢知道我係危險人物,已經唔夠膽亂黎。不過我而家先發現,佢驚我既真正原因,係因為我唔著褲,成個下身都係屎 佢地係因為d屎會整到佢地,佢地先會驚到仆街!

但佢都算臨危不亂,即刻用力推細妹,推到細妹訓左落地,然後踩住細妹個頭! 同我講:「你..唔好亂黎!!我踩爆佢個頭!」

大獲

利申:這是Paul McCarthy的藝術品,不是屎
第63回

踩住我細妹個頭... ? 大撚膽!!

我見細妹眼泛淚光,係多謝緊我黎救佢,定覺得條好樣踩得佢好痛?不過我見到細妹對大波墊住係地下 ,鋤哂地,又噴左少少奶,嘩真係好好睇 細妹對lin就咁貼落地下已經刺激到佢猛咁標奶出黎 ,真係有D想做細妹第時個仔..狂飲奶有得!

睇到我自己又扯左 ,唉屌,講起先知,今次巨龍變左啡色!

都係唔可以望細妹啦,費事之後比細妹捉我痛腳,話我扯住旗打交!

我對住mk子話:「你唔係覺得搵個人質我就會放過你下嘛..我係痴漢黎!!

mk子望望我,成身都係屎,即刻驚一驚,後退兩步。

「不過你放番佢...我放你一條生路。 」我話。

mk子好驚:「你..你Stop la,禾不知玩得幾high!你因住禾報警話梨傷人! 」

低能子....要告都告你捉我細妹玩輪姦先啦!仆街!大陸子落黎做MK廣東話都未講得正

MK子羅住條類似狗帶既鎖鏈拉起左細妹:「幫我戴套!」

細妹慘叫左一聲,唯有照做.. 你個撚樣,想係個面前搞我細妹下話? 跟住MK子點左支煙食..懶型咁,不過睇得出佢手都震哂啦。我點做先好呢...時間越拖得耐,距離其它MK醒番既時間就越短... 我支棒球棍又擺左黎廁格..無理由返轉頭羅咁柒架...

只能咁做了,冇武器在手..都係唯有用體技解決了

四條煙vs 大陸mk子
第64回

我最後決定,另轉身開番廁所門 。mk子即刻話:「想走!!??」

我左腳退後一步作為支點,右腳以極快速度向後方回踢!正中mk子個鼻度! 佢個頭即刻向後仰,立即爆哂鼻血!又殺錯冇放過, 再補一腳踢埋佢心口度等佢後退兩三步距離!可惜佢仲渣住細妹條鎖鏈...於是一手批爭落去佢隻手腕度 ,打到佢鬆手。

然後,有件事係一定要做的,就係將我下身既屎全部hi哂落條mk仔度!!

「哇..好臭呀... 」細妹話。

我向住mk子件衫磨巨龍。「佢一陣起身仲臭!」

雖然未抹幹淨,不過即刻拿拿聲著返條褲,抱番細妹出去..!嘩原來細妹操身大細都幾重手,出到門口行左幾步,我已經要放底番細妹,跟手山左廁所道門,用我之前潛番黎的鎖匙鎖鬼埋去,熄鬼埋個抽氣。等陣你班Mk就知味道。

我拖住細妹,準備走佬。 細妹捉住我:「其實...呀哥..不如你搵件衫比我先...」

我望下細妹,上身一絲不掛,裙下面仲插住左支棒棒,口上有少少的精液,頸上面仲箍住條頸圈。由細妹乳頭度流出黎的奶已經流到差唔多成身都係 。現左少少既肚既細妹睇起上黎仲更加有成熟味道。 果然大個女啦有bb啦 。但!!呢D都無損細妹既可愛美貌!!

我除左件t shirt遮一遮細妹個身,再抱住細妹行落去訓導處,雖然係一層距離不過都真係好重。

細妹好舒服咁合埋對眼, 我心裡面突然有種使命感,就係我諗我呢成仔都要好好地保護細妹...

第65回

正所謂,惡人先告狀。邊個告先咪邊個岩!

我即刻落去同校工呀,訓導呀果d講,搞大件事佢。佢見到細妹咁樣唔著衫,即刻大為緊張,問我咩事。

我一五一十講哂比佢聽 。屌個阿叔訓導咪望住我細妹對波望咁耐呀! 比我捉到你扯旗你實仆街。

跟住佢call齊人馬上去捉番D mk ,點知有個竟然跳撚左落樓 ,正正就係果個臭雞,唉,一夜夫妻百二蚊,話哂都比我插過..不過我唔會可憐佢,死蠢真係冇藥醫..烈士就係咁出現! 又要威,跳樓都唔戴頭盔 不過佢2樓跳落去又唔會死既...斷左隻腳姐!

我當然搵番件野比細妹著啦!D校工好好人屎咁羅左件新校服比細妹著。不過..當然唔係咁簡單就完事吧。係呢段等佢地做野既時間,我地去左保健室,鎖埋度門。

我抱細妹上床,「點解唔一早講比我知呢 。」

細妹話:「好少事姐..唔洗勞煩你 。」

我忍唔住了,都爬上床,壓住細妹!用巨龍係細妹個妹妹度磨。細妹身材直係一流 大波又大羅 ,唯一缺點只可以話佢得155cm ,不過咁先可愛!! 有左BB之後身材仲勁左(唔計個肚) !唔怪得成日有人想抽細妹水!!講真呀,我果班有個咁既女仔我都驚自己唔知做D咩事啦 。其實,嚴格d黎講,細妹先係引人犯罪既惡魔 我開始體會到mk子點解捉細妹黎泄慾
第66回

「嗚呀..太多了!!」

我一唔留神,就射了!!今次射左好多出黎,不過射哂係細妹既肚上。細妹條裙比我扯起左,所以唔怕精液又整污糟件新衫

呢個時候有人衝左入黎 喂唔係鎖左門架咩?呀屌,原來頭先只係lock左,但無關實度門!!

好在,入黎果個係家姐!

家姐雖然見到我地衣衫不整,細妹又訓係度,我又射完,不過都流哂馬尿咁走去攬住細妹係度錫:「我收到學校個電話...幾驚你有事

細妹淨係識好唔好意思咁笑。

「放心啦有我係度嘛(事就一早出左啦雖然..)」 我話。

家姐:「得啦知你叻啦,今次全靠你

跟住家姐就錫左我一啖 ,哇正! 齊人之福!

我已經扯哂:「就咁算啦?

家姐話:「知你古惑架啦...今晚比你啦 。 」
第67回(大結局)

十個月後

細妹終於生了!生左個男仔 。以前從來無諗過,生仔原來咁鬼煩的 ,又呢樣要補果樣要補,果排細妹仲做哂女王咁奉旨唔洗出街,又要坐月又乜乜物物。就算生完一年入面都定期要同學校請假睇醫生,操身大細又要返中學..真係搞到我一頭煙。我好想有架車就唔洗咁辛苦啦。

當然啦,湊個仔既開支都好大!我又要讀書,細妹又要讀書,家姐又要返工。我地已經夠哂資格羅綜緩架啦,叫做幫輕少少啦...所謂男人唔可以窮,我都要快少少出黎做野先得

不過幸運既係,我地係醫院識左個靚女營養師,佢決定做呀仔個契媽,所以食咩奶粉呀,幾多個月要轉奶粉果d野完全唔係問題!真係出鬥遇貴人囉...呢個營養師叫做Kathy,幾靚女架 又高又大波

當然,呢段時間入面,我地3姐弟仍然沒有停止過開P活動 ,唯一一個缺點就係,係有時玩玩下3P,個仔又喊話要飲奶又瀨屎, 是但一個要退出咁囉...

(第1部完)
第67回(大結局)

十個月後

細妹終於生了!生左個男仔 。以前從來無諗過,生仔原來咁鬼煩的 ,又呢樣要補果樣要補,果排細妹仲做哂女王咁奉旨唔洗出街,又要坐月又乜乜物物。就算生完一年入面都定期要同學校請假睇醫生,操身大細又要返中學..真係搞到我一頭煙。我好想有架車就唔洗咁辛苦啦。

當然啦,湊個仔既開支都好大!我又要讀書,細妹又要讀書,家姐又要返工。我地已經夠哂資格羅綜緩架啦,叫做幫輕少少啦...所謂男人唔可以窮,我都要快少少出黎做野先得

不過幸運既係,我地係醫院識左個靚女營養師,佢決定做呀仔個契媽,所以食咩奶粉呀,幾多個月要轉奶粉果d野完全唔係問題!真係出鬥遇貴人囉...呢個營養師叫做Kathy,幾靚女架 又高又大波

當然,呢段時間入面,我地3姐弟仍然沒有停止過開P活動 ,唯一一個缺點就係,係有時玩玩下3P,個仔又喊話要飲奶又瀨屎, 是但一個要退出咁囉...

(第1部完)

唔通第2部係Kathy同長大成人嘅仔仔加入變5P ?!
後記

大家好,好多謝你地睇我呢個故。

今次已經係第3次出呢個故。第一次出係大約10年前鳩寫既故。
第二次係16年舊登重post,今次黎到lihkg就係第3次。估唔到仍然有fans,多謝你地。
本身呢個故想再加長少少寫既。不過無計呀,比人搞亂左我計劃,所以急急腳出埋去都無時間edit過先出。呢排大學生都知係assignment期,寫故時間無多之餘,都仲要搞模型鋪既事

巴打們有機會黎睇下,可能有機會見到我痴漢既真面目

巴打們想搵我,除左係度留言之外,記得like我fb,同期我之後會專注返去吸血鬼個故度,希望巴打們黎支持下比我正皮。

係咁啦,後會有期。

https://lihkg.com/thread/134609/page/14

我facebook專頁
https://www.facebook.com/wongghost/?fref=ts
整個4p 先la
第67回(大結局)

十個月後

(第1部完)

唔通第2部係Kathy同長大成人嘅仔仔加入變5P ?!

靚女Kathy來自甜故《2014年夏天很多野扑》既重要女角
[quote][quote]

我有印象睇過 想睇多次
[quote][quote]

我有印象睇過 想睇多次

得閒先寫啦
留名睇埋吸血鬼故
冚家產聽朝八半堂 想早d出完早d訓係唔撚得

辛苦你喇巴打
如果可以我都會正皮多次支持下你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞