【重力甜】《一句講哂,揀家姐定細妹》

608 回覆
450 Like 14 Dislike
加速
皮又正咗。但係冇文
都話返到屋企先有得出
甜到糖尿
正皮 加速
甜到糖尿
正皮 加速

返工睇到扯扯地
加速
第56回

同學各位,找個位,這是你的開學禮~~

聽住送神勤既歌,你就知道,九月份,中學雞要開學了。當然,我作為一個i大生,都係要開學的

不過今年,中六預科生之中多左個「特殊學生」,佢個名叫做Alice,即係我個妹。佢特殊既地方在於,佢係「未婚媽媽」。

雖然細妹已經兩個月,見到少少肚,但著左衫仍然唔多覺。不過安全起見,我同家姐兩個監護人早就已經同某間志願機構備哂案,細妹係未婚懷孕

中學校方都知道呢件事,監於細妹成積好,係少數原校升讀既中六生,濕鳩學校當然唔會想比細妹走啦,於是留底細妹讀預科。最多要生b果時讀唔切書,比細妹讀多年咁話。當然仲有一個特權,就係家長可以有通行証,隨時可以進入學校支援呢一位特殊學生

成件事表面睇,我是一個非常可靠既監護人。但事實上,我係一個置身事外的經手人 。但我當然唔會比任何人知道我就是經手人。

雖然話係通行証,但我其實好少去學校的,好多野細妹已經都搞得掂。講真呀十幾歲人,學校有咩佢搞唔掂架

呢一日,家姐做野間幼稚園放假,我當然唔會放過呢個機會,走堂都同家姐係屋企扑下野啦。今次我得到教訓之後,發現錢真係唔慳得,買多幾打condom係度備用。

扑下扑下,就扑到三點幾。所謂扑野不知時日過,家姐都已經慣哂囉。

「唉~起身啦不如。 」全裸的家姐訓係我隔離。

「你夠啦咩?」我說。

「你個牙纖仔點會滿足到我架。 」家姐話。

「你講多次! 」我一手渣住家姐左邊乳房,巨龍靠近家姐小妹妹。「我射埋第4次係你入面呀啦?」

「唔好呀!」家姐笑住話。「我唔想做大肚婆住 。 」

鎖匙聲傳來,細妹應該返到黎了。我同家姐立即著好衫褲,細妹大肚林dum,好易呷醋的。
第57回

細妹少見地放學返黎粒聲唔出,平時佢都係好開朗既陽光少女黎。

「呀哥 。 」細妹細細聲話。

我同家姐互望,當然知道細妹唔開心啦。

「咩事呀妹豬?講比呀哥知? 」 我話。

「我比人笑!話我未婚媽媽! 」細妹話。唉~乜傳得咁快架。邊個街仆爆響口呀

「笑咩姐,有呀哥有家姐錫你,佢地葡萄你姐。 」我話。

「唔係咁簡單架.. 」細妹話。我細心睇下,發現細妹對手同頸都有d印係度。

「細妹,你係咪比人打? 」我極度緊張。雖然我同細妹成日都行夫妻之禮咋喎,不過我絕對當細妹如珠如寶,一定唔會比細妹少條頭髮。

細妹搵頭髮遮住條頸,唔出聲。

家姐即刻走去撥開細妹d頭髮,細心檢查:「比我睇下。」

「係咪班mk子又返左黎?又搞你? 」我十分緊張,家姐都係。

「...」細妹好似想講野,不過最後都無講到。

睇黎,我係時候要出馬喇。

細妹與mk子
btw分享一個真實故事
今日搭巴士望出窗,離遠已經見到有對大波係度彈下彈下
我心諗邊個有對咁大既波都夠膽咁撚張揚?
望望下原來係熟人黎 仆街喇,我仲扯左添架。
佢上左同我同一架巴士,仲離遠就認到我同我打招呼。
落左車仲全程同我傾計,我要保持100%eye contact,費事比佢知我望佢對波
佢仲話想上我度,我話唔得呀下次先

細妹與mk子

個下巴尖到城之內咁
第58回

呢一日,我連學都唔番,決定要幫細妹出返啖氣! 我呢個呀哥雖然濕鳩,搞大自己細妹。不過我一定要為細妹做返少少野,唔可以再做縮頭烏龜!!

雖然咁講,不過其實老子什麼都怕 為左壯一壯膽,我決定問一問我一個朋友既意見。呢個朋友好特別..

「..喂?係咪華仔??」我戰戰競競。因為電話響左之後聽電話既係女人聲

「係呀..咩事。」女人聲話。

「呀..我想搵華仔。」我重申。

「屌都話我就係華仔囉 」電話把女人聲發哂火咁。「我把聲係咁架啦。點呀?你邊位?」

「我..唔好意思 」我話。「我係四條煙呀 係i大果個

「哦...個人類下嘛 。」華仔話。唔知點解佢講到自己唔係人類咁 不過有樣野可以肯定,就係佢好撚好打 上次佢一挑十!!

「你話有咩威脅到生命既野可以打比你架嘛.. 我細妹懷疑比人打,我而家想教訓班班忽得仔,我要點做?」

「哦,殺左佢地囉。」華仔語氣出奇地平淡。

「係..我都覺得係 。」我話。「咁點殺好?」

「對你黎講..是但搵樣架生得架啦。刀仔呀球棒呀,乜都得。」華仔話。「咁簡單既野唔好問我啦,學下殺..不過唔係喎你係人類唔應該殺人。當我無講過。」

「即係點好..

「羅架生打柒佢地算啦。」華仔講完就收左線。

華仔既說話成動左我,於是我決定係細妹返左學之後,直接潛入學校(其實只係用通行証進入,潛乜呀..不過用潛入呢個字會型少少

『今朝細妹都暫無異樣..回復番平時咁開朗,over。』我同自己講。因為我這個特殊部隊,就只有我一個人

小息,細妹自己一個上左圖書館睇書。真係好乖好可愛既細妹!!

我慢慢走去細妹身邊。佢一見到我,就好開心咁:「呀哥!點解你會黎左既?

我知係圖書館唔講得野,放隻手指係細妹果個又嫩又滑既嘴唇度:「你可唔可以話比我聽尋日發生乜事?」

細妹即刻冇哂笑容,只係搵左張紙仔,係張紙字度寫住:3p.m. 2樓男廁
啊妹幾時先脫離魔掌
班仆街幾時先可以比人打爆
兄妹亂倫 生出嚟個BB會點?
認真咗
認真咗

好大機會 會生畸胎/會有同種族先有嘅隱性疾病
好似純種貓狗咁,好短命
認真咗

好大機會 會生畸胎/會有同種族先有嘅隱性疾病
好似純種貓狗咁,好短命

呢個情況只係好多代繁殖先會出現
用人類黎講其本上你幾代都狂亂倫先會有
如果唔係一代人既基因洗牌基本上同一般人無乜大分別
呢個講法只係想嚇你地不能夠亂倫保持社會安定既謊言
舊時代D皇室都係全部亂倫,以保存皇族血統

當然你話只有一對隱性基因控制既病呢D,如果父母方都帶有基因都的確會出現既

補張圖先 顧問華仔

補張圖先 顧問華仔

可否加速
條J好凍

長知識了
今日出唔到多 assignment做緊都做唔好
聽日繼續啦好嘛
推推推

細妹與mk子

個下巴尖到城之內咁

角度問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞