【重力甜】《一句講哂,揀家姐定細妹》

608 回覆
450 Like 14 Dislike
先講廢話。

呢個故原來係大約9年前作既劣質故,上年重製過擺左係高登。原名係《我家姐同細妹...》。而家過左黎LIHKG,就擺多次出黎啦

睇過既巴打比個正皮啦 皮就是要正的

仲有樣好撚緊要好撚緊要既事!!就係,本故事純屬虛構!!

故事簡介:

主角是一名I大毒男,發現細妹原來在中學淪為性奴...
作者facebook
https://www.facebook.com/wongghost

紙言板面
https://www.shikoto.com/author/18415/%E8%8F%AF%E7%8E%8B%E5%AD%90.html

ps. 紙言《揀家姐定細妹》暫時非公開中
【廣告】

我正準備開一個模型DISPLAY鋪頭,比鐘意砌模型而又受土地問題困擾既巴打們一個可以放模型又可以靜靜地砌下模型既地方。請支持我既小生意

(仲未開張)

https://www.facebook.com/relaxbearmodelclub/
是咁的 ,

我是一個香港毒男,又稱「港毒」。

我家境好複雜,老豆大陸包二奶,老母又走左佬。而家同家姐阿妹一共3條友一齊住係個豆潤咁大既公屋度 。阿妹仲讀緊中五,我就岩岩中七叫做畢鳩左業入撚左i大,家姐就做左幾年野,全家收入都靠佢,而佢就係太古廣場一間名店度做緊sales 。

d同學成鳩日都走黎同鳩我講 :「你就好啦有個咁撚索既家姐同細妹

呢個係家姐型人常常會犯既錯誤。係,佢地的確講得岩,索就係索,兩個都腰幼腳幼又大波 ,阿妹對波仲大過家姐,行出街真係誇到我都鄧佢條腰骨辛苦。

不過咁又點呀,睇得又唔食得既 。

有時有苦都係自己知。家姐日日做野番到黎,見面都唔多,講野得果兩三句,佢個性格又有d怕怕醜醜咁既內向型,唔多想同我呢個做細佬既講多句 。

鬼咩,大個左之後男同女會多左重隔閡。咁我唔通聊女咁聊佢傾計咩...總之家家有本難念的經啦。

細妹就過下個星期18歲,不過咪又係唔撚關我事啦,屌 。咪又係同班中學mk仔女出去玩!

都係果句,睇得唔食得 。

我地錢唔多,屋企300尺鬆D,一張大床訓鳩哂佢地兩個人,我就自己入房訓。不過都好,有得自己匿埋打飛機。

今日家姐又係夜一夜先番黎 。所以我就唔理咁多,訓上張大床抖下先!因為大床係舒服d,唔洗頂腳!點知訓下訓下又真係訓鬼著左

我就梗係訓撚左先啦唔撚等佢,熄鬼哂d燈有咩野佢自己再開番啦

點知,呢晚佢訓番上床果時搞到我醒鬼左

今晚個月亮好撚堅,照到成個房都好鬼光。我比家姐整醒左,張開眼一睇,嘩屌!家姐做乜撚野唔著衫訓鳩左落黎?

我見佢訓到隻死豬咁。鬼咩,日日做野做到咁夜,天氣又熱,除哂衫咪達落床訓著左囉..

但係家姐都要顧下個做細佬既先得架.. 雖然家姐唔係話靚到咩咁果種女仔,不過係平時出親街都一定比d口痕友聊下果類斯文型。咁樣訓落黎,想唔撚扯旗都唔得啦。

趁佢係唔訓十粒鐘都唔醒既呢個狀態,睇得亂倫AV多既我,又有少少d把持不住,趁機黎番劑都好喎...
第2回

作為一個毒撚,我咁大個人都未摸過女係定律來的。散拖話話都叫拍過幾次,但打個勁少少既茄輪都未試過。 所以呢次家姐咁樣訓係度,搞到我心情不免有點緊張。

「喂,起身呀核突婆。」我郁一郁隻腳,家姐都係唔郁。

唔理啦,渣左波先講啦...家姐咁樣,擺明係想比我渣姐係咪? 同埋佢都訓左啦,渣下都得姐?

我慢慢地拉開家姐張被,然後佢滿是汗既D Cup波波已經比我睇哂! 被Bra箍緊而造成既痕都清晰可見,睇黎家姐平時都好大束縛

哇..係女人既乳頭!!試問係電腦又廢,Av都無得down既屋企,有幾可睇到女人乳頭??仲要親眼!嗚呀..係月光映照下既巨乳,更加有神秘感!

不過話時話,呢個家姐呀,平時著衫又唔覺有家陣咁大架喎! 摸起上手果種感覺..唔知點形容,好過癮。似係渣緊舊脂肪,不過摸得到乳房入面有野。(後來先知叫乳腺,太大力落去女仔會痛 )

家姐粒lin個觸感又正..不過黑媽媽睇唔到咩色。

我渣左冇幾耐,巨龍都開始都硬狗狗了!呢個時候,我好想就咁上家姐!不過我作為未扑過野既毒撚,完全無從入手!總之睇多d av啦

但係,雖然我屋企無電腦,無得down av姐,不過點都去同學屋企睇過少少,所以我首先學下av咁,用手搞兩搞家姐個小穴先。哇..呢個位置好難入到手指落去喎... 幾經辛苦,終於叫做入到去,不過..

唔...唔好搞我呀chris..」家姐發開口夢。

呀..嚇死我!做咩叫住第個男人名?淫婦! 我實在太嬲喇!本身都唔多夠膽,不過我今次為左懲罰家姐,於是走去舔家姐小穴!

哇..原來gapgap索起上黎係咁既味的,腥腥地。奶落去,覺得酸酸地,完全唔好食!!又比AV呃鳩左!! 以為gapgap好好味!

我手捉巨龍,準備插入家姐度!第一次扑野,應該唔會插錯隆掛..於是我壓住家姐,然後用巨龍頂入去..嗚呀...家姐對波就貼住左我!佢塊面就係我面前!用力地喘緊氣!

強姦佢!強姦佢!』腦入面既我不停咁講。

精蟲上腦,我決定要上家姐了!!不過我腦入面又出現另一把聲...

安全套,唔該
高登copy返過黎,可能有少少filter改漏左,請見諒
記得好睇比個正皮 比個like比我fb
文呢
文呢

今晚再出
屎眼 琪琪
屎眼 琪琪

有呢個角色咩乜
第一次睇
第一次睇

多謝支持
第3回

仆街了,屋企從來無安全套架喎 !如果搞到家姐有左咪死? 中學d性教育話,扑野只有兩個結果!一係就墮胎!一係就性病!性病我就唔怕喇,不過如果家姐有左就真係麻撚煩喇

不過思考同巨龍是分開的。我的巨龍仍然在家姐下體抽插。哇..原來扑野真係好爽!! 什麼?中出?唔怕啦,只要我係中出之前抽返出黎咪得囉。

不過我正諗住抽區龍出來果時,我立即感到一陣陰涼!!

「嗚嗚嗚...」

哇,嚇到我勁都縮埋!原來家姐係度喊緊!

下,唔通嬲我扑佢?

「對唔住家姐...對唔住對唔住..我投降.. 」我即刻慌張起上黎。

我見家姐無乜反應,仲喊緊,於是自己羅返d褲呀底褲呀,衝左入廁所整理下。真係冇諗過搞成咁.. 都係一時衝動,精蟲上腦累事。早知打左獲飛機先啦... 如果頭先射埋,真係仲難清番攤野.. 都係衰一時衝動

「喂,細佬開門呀。」家姐係外面拍門。

我:

示意圖 check過不會bam先夠膽post
第4回

屋企不嬲都細架啦,個廁所根本上就只裝得落一條友。家姐入埋黎,兩條友真係轉個身都難。 開著燈既情況下,家姐全相都比我望哂 。家姐d皮膚好白滑...對波又大又靚。家姐佢高過我幾cm,絕對係j得過果種女仔。

「家姐...請問你咩Cup? 」我忍唔住問。

「死咸濕仔,頭先做咩呀你? 」家姐話。

「下....呀... 」我比家姐蝦,都唔係第一次。不過對上一次已經好細個。

「你係咪想偷偷地同我做愛? 」家姐好認真地問。

「呀..對唔住對唔住。 」我認哂底威。

「哈哈哈! 」家姐既反應出乎意料。「頭先你根本插唔到我!你係我大脾內側插緊咋...傻仔。

我感到被侮辱:「咁我未試過呀嘛!同埋插唔中咁你喊乜?

「我嚇下你咋 ! 」家姐話。佢準備開水喉沖身。

「我警告你呀,以後唔好打我主意呀..我明花有主啦。」家姐話。

「下..」我頭先明明有機會屌家姐,而家家姐咁講,完全係將我打落十八層地獄!!

「下你個頭。你再黎我就報警呀 。 」家姐話。

「唔好啦家姐.. 」我攬住家姐。

「你又做乜呀... 」家姐話。

「家姐..我真係好想屌呀....比我屌一次啦.... 我要破處呀...

「痴線!」家姐推開我。「要屌自己去叫雞啦!

「哪有錢!你老母! 」我話。

家姐都知我地成家都無錢。「唉,怕左你 。 」

我即刻雙眼發光!!

「插就無啦..同你玩下就得。」家姐話。

玩下?咩意思?
第一次睇,皮已正
第一次睇,皮已正

第5回

「唔好講野。」家姐話。

然後..家姐錫埋黎我度!! 我而家係咪發緊夢?

嗚呀...嘴唇!!好軟綿綿!我吸緊家姐呼出黎既氣!!我同家姐..就黎合體啦!! (睇AV係咁)

家姐唔止係蜻蜓點水,仲咬我嘴唇,哇...救命!我既巨龍已經扯哂!!

家姐真係一d面都唔比,一路同我打車輪,飛擒大咬! 足足有五分鐘先停!一去就去到咁盡...

「我條利都就抽筋啦扭到.. .」我話。

家姐淫笑:「咁你鐘唔鐘意先?

「鐘意! 」我狗公樣出哂黎。

家姐捉住我巨龍。「見你咁乖..幫你打埋飛機啦。」

「好呀.. 」我老實不客氣。

家姐跪底,用手幫我打飛機! 佢o即左少少沐浴露,然後狂幫巨龍整泡泡。

「平時有無自己打飛機?」家姐話。

「無啦.. 」我話。

「平時係房無?」家姐話。

「真係無。」

「我信你啦。」

「慢d.. 」我話。

家姐竟然無慢到,仲打得快左!!豈有此理呀...玩我?於是我捉住家姐個頭,巨龍插入佢口度!!巨龍立即感受到家姐口腔既熱力!!

「唔..!!.唔!!」家姐講唔到野。

我狂前後推家姐個頭!我狂插家姐個口!!呢個先係真正屌西既感覺呀...嗚呀...

我唔理家姐被我頂到喉嚨龍,又想咳又想嘔咁。不過,我仍然前後擺動腰部插家姐個嘴!!

「嗚呀!!!」我射了!!第一次係被女仔搞射!!

我將龍汁全部射入家姐口入面...然後抽出巨龍。

「扑嘔---」家姐嘔出龍汁,嘔得好辛苦咁樣。

「含撚原來咁辛苦架? 」我話。

「你痴線...」家姐嘔到眼都紅哂,「你頂到咁入!!
整張細圖
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞