【重力甜】《一句講哂,揀家姐定細妹》

608 回覆
450 Like 14 Dislike
加速啦
正皮正皮
加速啦

一日兩回差唔多啦 出咁快唔好
一切嚟得太快
試下再快啲
睇到好心急
重po就快D啦好嘛
一切嚟得太快
試下再快啲

黎得太快係應該慢返d
重po就快D啦好嘛

正皮多就出快d
正撚咗皮,樓豬繼續!
重po就快D啦好嘛
人渣哥哥必須死
無人催故真高興
第12回

我當然不放過這個有新鮮奶飲的機會,於是我一定要...

飲呀妹既奶。

我諗呢句說話講出黎會好奇怪,點解自己呀妹會有奶?生左仔既妹既奶都唔應該係呀哥飲啦?不過,我的確飲緊。

我將嘴貼近細妹乳頭,用舌頭圍住乳頭移動,用少少力吸啜..奶就自動滲出來了。嗚呀..我又扯了

不過老老實實,人奶真是唔係咁好飲,都無味既。d咸片唔知怎解成日整埋d老土飲奶劇情,陰鳩我!

跟住細妹突然自己訓左在地上。

我個樣:

「下..做咩呀你 」我話。

「呀哥..踩我啦。

「下?做咩要踩你?

「平時佢地會咁樣踩我個胸..o即d奶出黎...」細妹話。

下??用腳? 從未聽過用腳玩奶架喎!

細妹叫到,於是我坐係床上面,用腳輕輕踩住細妹對巨乳。雖然話巨乳,不過太用力踩我都怕踩傷呀妹!

不過..D奶好快好順咁噴哂出黎!!噴到我d腳趾都濕撚哂!但的確又幾好睇... 不過呀妹會唔會好辛苦呢?

呀妹:「好舒服呀..呀哥你好溫柔...

阿妹個樣又high又enjoy又淫。 原來平時班男朋友好大力踩呀妹,而家我咁樣踩竟然叫做溫柔! 呀妹,呀哥咁耐以黎乜都唔知,搞到你比人搞我先知,我對你唔住... 不過而家,我要打個飛機先!

「呀妹..呀哥頂唔順啦.. 」我邊打飛機邊踩波波。

「呀..我幫你呀。 」細妹天真地笑。

細妹用對巨乳夾住我巨龍。「好暖呀..」

「呢招你都識? 」我話。

細妹用力夾住對波,上下郁動。「嘻嘻...

嗚呀..!!我都話左我早泄!!唔洗三分鐘我就射了! 咩呀,我得過十幾歲人,係無咁持久架啦!

「呀..」呢一炮搞到細妹成身都係龍汁!
繼續
唔好俾佢停
lm
加油
留個名
留個名先 好睇支持樓主
仆街喇就黎高正皮過我吸血鬼個故 灰都心埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞