【重力甜】《一句講哂,揀家姐定細妹》

608 回覆
450 Like 14 Dislike
今日無乜人回

你出快d啦
...
加速唔該
今日無乜人回

你唔撚出我就係你出緊果個故留負皮
回呀屌你,文呢
留名 等睇無血緣關係
出故都要返到屋企先有得出架
我要正皮集氣
乳帝無得輸
皮已正
Post曬後會唔會續寫 好正
Post曬後會唔會續寫 好正

其實就有哂劇本既不過要寫左其它故先出續集
屌你咩 快啦
屌你咩 快啦

出故你睇仲要屌我?我屌你啦
食埋飯出
等緊
屌你咩 快啦

出故你睇仲要屌我?我屌你啦

我真係好中意你依種作者
第53回

我繼續同家姐黎料,騎住淫亂既家姐,巨龍係佢既小穴入面亂舞。

「啊...啊...」家姐淫叫,伴隨住越黎越急促既呼吸聲,得真係好好聽。老老實實,一條女叫床把聲真係好大影響,好似周獸娜把聲係度叫床,真係鳩都縮埋。何況,周獸娜已經波都無埋啦。

「啊..啊...家姐..我唔得啦... 」我懇求家姐放我一馬,因為我就黎射第二炮中出。我feel到我射埋呢一炮即刻就會變軟腳蟹。但家姐好似聽唔到我講野咁,仍然非常大聲地淫叫。我諗今次係家姐既大解放日。

「..嗚呀..!!太多了!!」我下體經已決堤,大量熱騰騰既龍汁填滿左本來已經有龍汁既小穴。我二話不說,立即將巨龍抽出,剩底既龍汁全部射在家姐沒有多餘脂肪的小腹上。

「呀...」家姐既小腹抽動左幾下。

呀西見我咁快搞掂,就話:「有套架老友!

我望一望佢手指指住既方向,家下先知原來檯面成打安全套係度。Hi 你唔早D出聲?射哂係入面啦!

「屌你...」我按住條腰,同家姐扑野實在好大負擔。實情家姐應該係好大性需求果類人黎。

「咁快呀?黎多轉啦!」呀西話。佢正係度比條女幫佢打緊飛機。

我無理佢咁多,當然羅紙巾搞掂番D蘇州屎啦。呢個時候,其它人都黎完1q,7788啦。下一round我諗都差唔多到大亂交,而家都只不過係前奏。

「唔...」家姐d藥力都好似過左少少,佢好左好多,但仍然有少少迷迷糊輝。「...我係...我係邊度? 」

我幫家姐戴番好條bra,扣返埋個bra扣:「咪問啦,快D著番好衫褲走人啦!

我地急急腳走人...仲踩左訓係地下果條毒撚小夫幾野,搞到佢發出幾下慘叫聲。。

呀西 :「喂!搞錯呀自己走先架!好野自己嘆!!

我:「I am your father!!!
推呀推
第54回

我同家姐急步離開呢個淫竇。老老柒柒我自己都未撚定驚呀,痴撚線班友 而家我仲心跳加速緊呀,巨龍仲扯扯地呀

我同家姐行番出街度..準備行番屋企。哇屌,原來已經12點幾啦?唔知仲有無n車搭呢?要搭的士呀? 慘了!無錢喎!!

家姐睇黎已經清醒番,但係塊面都係好紅,顯得格外靚

「頭先..真係好亂呀可 」我講得有點尷尬。 「下次唔好黎玩啦都係。」

家姐面紅紅、笑笑口咁望住我:「唔係呀..都幾好玩呀 。 」

唔係掛?咁都好玩?我睇少陣家姐都比人食左喎! 不過聽到家姐咁講,我都鬆一口氣,幾驚佢鬧我。我毒撚就賤命一條,乜都唔怕,最怕家姐鬧我。 「你開心就好啦...

「煙仔呀,我有一個要求...」家姐話。

我:

「可唔可以...繼續對我做?」家姐好怕醜咁笑。

「下..做咩?

「...傻仔。」家姐笑得好甜,然後捉住我對手渣落佢對波度!!

「喂痴線,有人行架條街 」我話。

「但我..仲想要...」家姐跪左係地下準備幫我含咁既樣。仆街喇,藥力未完全過呀 救命呀!我腳軟架喇!!

「家姐...家姐...!不如返到屋企先呢?有床有盛,細妹都應該訓左 」我話。

家姐好快手已經幫我戴左頭先係檯面果d condom,然後含下含下。咁撚快手既??

「嗚啊..嗚啊...」我成個人已經企唔穩。

家姐含得好可愛,估唔到就快二十有五既佢仲有可愛既一面。

「夠硬啦喎...」家姐講完,就轉身搵個羅友夾我巨龍!!

「啊~!!啊~!!」家姐因為巨龍掃到陰唇所以自己係度淫叫,係咪暗示我要主動插入去?

我望一望巨龍,睇黎佢都充滿信心想入去家姐入面探險。好啦,死就死啦!套都戴左啦

「啊...」我只係插左一下,家姐已經自動波係度狂扭腰。不出三分鐘我就會比家姐扭爆!!估唔到原來企係度做都可以咁舒服

「嗚呀...太多了!!」我又射左。不過今次有安全套頂住,家姐仲慢慢幫我除返佢,紮起左佢比我睇。

「走啦 。」家姐唔知做咩笑得好開心。佢就開心啦,我比佢搾左三次精呀今晚

唔知點解,我覺得同家姐扑完之後,感情好左好多。可能係錯覺吧?但見到家姐攬住我隻手黎行,應該唔係錯覺了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞