【重力甜】《一句講哂,揀家姐定細妹》

608 回覆
450 Like 14 Dislike
好 加速
屌你好緊火乜都無
第44回

呢個晚上,我同家姐兩個人一齊去約定既地點出發去唱k。

我呢,就永遠都係咁撚樣架啦,T shirt 、中褲過膝頭,整返對新把撚既波鞋,非常有型 。至於家姐呢...點解要著短裙!!!點解!! 點忍呀??

「咁家姐我幾年前去玩都係著呢d架啦... 」家姐話。

我好緊火:

去到K房,一打開門就見到一班十幾人既木嘴(我以前班中學fd)坐哂係度。我見返班豬朋狗友,當然十分興奮啦!

「嘩做咩呀?開party定re-U呀?咁撚大壘馬呀?」我大大聲叫出黎,免得唱k聲遮左我把聲。

「嘩煙哥煙哥!!坐啦坐啦!煙嫂煙嫂!」呀西見到我都十分高興,仲打量左我家姐一番添。

「咪撚亂叫呀未係嫂呀! 」我話。

我望下有無其它熟人先,一數之下10條毒L,但得8條女。有3條仲著到勁少衫,操個大陸口音。屌你唔知我四條煙最憎大陸呀?叫北姑雞??

十條毒L分別係:呀西、賤猩、龍馬、康年、小夫,其它唔重要唔講啦

我大大聲:「又話帶女黎?有兩條友冇帶喎!自己企起身先啦!」

呀西都附和我:「阿煙哥果然夠眼利,係呀,有兩條毒L都未溝到女,自己認左去啦 。 」

有兩條自己企起起身,隊左杯酒。佢地係康年同小夫。

我:「咪扮野!仲有邊3個好樣呀? 」

當然係果3隻雞隔離摸摸渣渣果3條友,扮哂野咁當無事發生過。

我:「又話re-U?做咩呀夾錢叫雞呀? 我帶家...帶條女黎睇你地叫雞架?

呀西:「咪咁燥咪咁燥...你搞到煙嫂都唔知點好啦,黎黎黎坐底先 。」

康年:「喂呀煙,估唔到你咁快溝到女喎

呢個康年想串柒我。當年佢係尖子。我話:「你夠有女啦..你唔帶出黎咋下嘛!」

康年淫笑:「出得黎玩,點會帶女架,玩女架嘛

佢笑得好撚樣衰。我知佢唔係唔想帶女,係因為條女唔見得人。

你班仆街,都知你冇好野架啦..就睇你可以搞D乜春出黎。
第45回

呀西其實果時上過黎我屋企,佢都見過家姐 ,不過家姐今日化個妝,後生左五六年,睇落仲細過我,當然冇人認得佢啦。

「嘩,煙哥,睇唔出呀下,溝到件正野喎..又大波! 」呀西話。

「講乜呀...羅你條女黎望下啦睇下乜撚樣先啦!」我指住佢隔離條女。因為家姐唔係我女朋友,所以唔會話因為我周圍識女仔而呷醋。佢今次黎,其實係睇實我唔比我亂黎,多過扮我女朋友

「唔準講粗口呀! 」家姐話。

「哈哈,你睇煙嫂。 」呀西話。

「叫我Amy得架啦 。 」家姐對住我同學就好好禮貌 。

「嘩,西嫂你好!」我同呀西條女握個手。唔係話我想恥笑佢,不過佢條女d皮膚好黑,做乜事娶個黑人返黎呀?僻邪咩? 但呀西本身就成人猩猩咁,又幾夾既。

「係呀,個個都叫佢做非洲雞。」呀西話自己條女。佢條女即刻打佢,不過估唔到佢條女把聲都幾好聽,叫床實好掂。

我見終於到我唱既歌,一手就搶起支咪,咳左兩聲:「拿到我啦,尾尾你draw神偷呀呀,個個在歪層酒!!(妹妹你坐船頭,哥哥在岸上走)~~~~~」

「你咪玩咁癲呀! 」家姐話。

係唱k聲中,呀西話 :「唔緊要啦Amy姐...呀煙哥佢一飲酒就黎料架啦,黎黎黎,你都飲杯酒先!」

我:「我屌你,咪借D易灌我老婆呀,我班馬做瓜你呀同你講。

呀西最熟我,笑笑口咁話:「點敢呀大佬...

我唔知係咪飲到wing wing地,一時口快爆左「老婆」兩個字出黎,家姐即刻紅都面哂,好可愛

「邊個係你老婆! 」家姐話。
第46回

「嘩,有戲睇囉,有人話唔做你老婆喎! 」另一個朋友,呀熊人話。熊人又係黑黑實實果d人黎。

「邊個話唔做我老婆,黎!」我拉家姐起身,攬住佢條腰。「話比大家知,你就係我老婆!

我攬住家姐狂吻佢條頸,同時對家姐上下其手,瘋狂做d平時係屋企都做唔到既非禮動作!右手向下掃落家姐既靚pat度,左手不斷推撞家姐右胸,推到搖搖下

家姐幫我抹汗:「你醉啦煙仔..」

西:「煙仔

「千杯酒已喝下去!都不醉!!」我羅住支咪大唱,然後一野嘴落家姐既玉唇度!

「唔..唔...!!」家姐狂拍我隻手,想爭脫,不過慢慢地就配合我嘴。唉,今次真的原來飲大了

呀西同一班人起哂哄:「得啦得啦信你啦,信你唔係比幾千蚊請個援交妹黎頂當啦。」

「我先唔係援交妹呀! 」家姐話。

熊人將杯酒推近:「得,信你!飲返杯先啦!

家姐因為比人話似高質援交妹有d嬲,於是即刻飲左杯one shot,我先醒起 ,你呢班仆街可能想借酒行兇搞班靚女...少則無遮派對,大則性愛party!不過我先唔會中你計...但係要我幫家姐頂酒既話,已經唔多掂,因為我已經wing wing地……但唔得,我一定唔可以比家姐比我以我既人非禮既!!有我保護,家姐唔會有事既!!
第47回

輪到家姐唱歌了,間房黑媽媽,我捉住家姐坐我大脾

「哦~~ 」我發出咸濕的叫聲,因為巨龍被家姐對美臀摩到扯哂 。家姐唱緊歌,唔可以大聲鬧我,所以只係啤左我一眼。我覺得好爽!有酒又有美人,簡直係人間享受

屌~~諗諗下其實真係幾爽。 女朋友同家姐兩個身份真係可以差好遠,我以前完全無諗過可以公眾地方對家姐咁樣摸手摸腳。我左望右望,慢慢伸手去..唔洗多講,家姐最正係對波!所以我渣左佢對波一下!

「高峰上不成,唯扮愛情順景..啊~~」家姐乳頭被刺激左一下,叫左一聲。

我搶左家姐支咪:「唔好意思,係我做既。 」

我大方承認,因為呢度既人,個個都對緊身邊條女摸手摸腳,爭在未除褲。

雖然比我狂渣波,家姐堅持唱哂成首歌,坐返係我隔離。係漆黑之中,家姐顯得更美麗。

「家姐,我... 」我係呢一刻好想同家姐打車輪。

「咪住先..我好熱...」家姐阻止我同佢小嘴攻擊。反而...捉住我個頭,攬埋落佢對波度!!

「 其實咁我都會熱埋架喎... 」我話。 老老實實講其實我已經射左少少出黎

呀西:「睇黎AMY姐都開始黎架喎!

「黎乜撚野呀?」我望住呀西。

呀西指住成檯都係既白色藥丸,「呢d囉。」

仆街呀!落藥都唔係問題,不過問題係比女飲好啦,頭先果杯好似我都有份飲

「啊~~~啊~~~」家姐唔知做乜撚野係度淫叫又扭腰磨我巨龍,完全變左另一個人格。

果然不出我所料...落媚藥呢種人渣行為係我以前玩得咁癲班friend先做得出 。我好慶幸唔係帶阿妹黎.. 如果唔係細妹實比人姦左十次
今日到呢度,明天加糖加速
今日到呢度,明天加糖加速

玩到咁大
好激wor
會唔會上房獨處架
家姐唔好其他毒L搞野
多p,不了。
好野緊係留俾自己慢慢嘆
會唔會上房獨處架
家姐唔好其他毒L搞野
多p,不了。
好野緊係留俾自己慢慢嘆

K房哪有獨立房
又話加速
會唔會上房獨處架
家姐唔好其他毒L搞野
多p,不了。
好野緊係留俾自己慢慢嘆

K房哪有獨立房

竟然要俾班毒L睇蝕
好啦,尊重你
王子最近有冇新作?
唔好啦
唔想家姐俾班毒拎輪
王子最近有冇新作?

吸血鬼囉
第48回

「你有冇搞錯呀原來叫我黎玩埋D咁既野? 」 另一個死黨龍馬條女炸撚哂型。

「你聽我解釋先啦.. 」龍馬話。龍馬個人本身就由細比人蝦到大,而家比條女蝦,好合理呀。 「我都唔知佢地會咁 。」

龍馬嫂:「我走!你唔好跟黎!

點知龍馬嫂走完,龍馬又真係跟住佢走! 咁就走左一pair。

搞到個氣氛咁,我以為一定個個都話走啦?點知呀西仲更加興奮!「走呀!走左正契弟黎!

呀西一邊狂渣佢條女左邊波,一邊話:「黎!飲!

拍左藥既3隻雞淨係係度傻笑,跟住4件毒撚已經除緊佢地件衫玩渣波。

「西哥..我地唔識...可唔可以齋睇? 」汁男小夫話。

呀西:「唔好叫我哥,唔洗齋睇,你鐘意咪渣落去囉! 」

呀西竟然捉住小夫隻手渣佢條女對波度!!呀西真係大方得令我與起手指公 。條女係咪雞黎架其實?

「咪掛住睇啦煙哥,你睇你條女? 」呀西指住家姐,原來家姐已經自動波,除哂上身衫!一對雪白既大波不斷搖動!家姐仲已經解開了皮帶,拉底緊條短褲,露埋西毛出黎!!

「喂,咪呀!」我即刻就捉住家姐隻手唔比佢繼續除啦!

「咪搞啦..我好熱呀...」家姐推開我繼續除衫。

仆街,家姐對靚波比人睇哂!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞