[億屌成材] Apple Pay × Octopus 等候區 (2)

1001 回覆
58 Like 3 Dislike
佢嗰market細,變相有error個noise冇咁大。你地都識講apple一定會將個user experience行先。
講技術,我又唔係r&d,我答唔到你架喎。
痴撚線
如果真係講技術、講安全性
唔通因爲部機無咁多人用就可以求撚其是是旦旦,可能有bug都照出咩
真係好搞笑market細就可以由佢存在有風險存在?
鳩up唔洗本

Btw 之前post圖出黎既各位有料巴打,有無夢到新資可以share下
舊年12月測試到依家你同我講唔完善?就算唔完善又急住出新聞稿話今年內推出?
其實用銀聯增值八達通,真係可以?
Apple Pay in app purchase銀聯係用唔到
你嗰個app唔support銀聯啫
上海同北京交通卡都係用銀聯買卡/增值
大陸交通卡都係用銀聯增值, 點會唔得
例:北京一卡通

你會見到佢淨係收支銀嘅銀聯提款卡
連Tap & Go銀聯都唔收
呢張係香港嘅中銀提款卡
無意義嫁喎 d no.
我知
但係遮啲又冇遮啲好柒
唔會既
大家會明你係有心實測試share比大家睇
有咩問題?game都可以話你知今年出,但仲fix緊bug啦。
你咪當我鳩噏囉,我就一定唔會貼出黎,你可以當我ff,我都唔打算證明。我好心分享,你當我扮嘢,咁我咪唔講囉。你慢慢日日上黎叫春。
Austin出左條片介紹suica同FeliCa係點運行
雖然成條片都係Ken 介紹,不過至少佢個 channel啲片終於叫有啲營養
https://youtu.be/4up7ZjOAG1c
你唔洗激動喎,lee 到d 人係咪都屌左先架啦,之前新會員巴話有,但空炮左咪又係俾人屌,最後出左咪又有班人死晒狗咁問佢野。
啱同錯係得時間可以證明,我就剩係信一樣,就係爆料人應該唔會咁無聊日日上來講大話自high 呃到人,但最後啱定錯,講真,除非你真係最高層姐,有咩變動改早改後,真係你話事咩,中又點唔中又點。
有心咪分享下囉。
其實又無人屌你,只係大家問兩句質疑兩句就惱羞成怒?
唔洗咁大口氣講咩好心分享,唔信就算既
自己望下係有理據有人信就唔會個個回覆都食晒負皮
況且人地叫春又影響到你?咁你又要日日係到mon post?
明明仲有2x日就有答案,根本大家都無證無據,大家都係好奇討論多兩句,唔明點解要發晒脾氣要人呢刻就要信咁,咁緊張為咩,輕鬆d啦
期待ing~
各位巴打唔好咁燥,都係想快d有得用正式版姐
係,講得岩
係隔離ios post已經挑晒機咁
人地期待下都唔得、都要睇唔過眼咁
話人唔好痴線,話人係叫春
就算真係有料又點,人地好奇追問下就九唔搭八
仲要串柒柒咁唔會講,無理據就算係有料都比人當傻仔啦
真係惡過鬼
本來都專登唔quote佢,費時惹佢
但最後都係被咬
真心希望佢唔係藍精靈,咁既EQ比佢serve既客真係好慘買難受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞