[億屌成材] Apple Pay × Octopus 等候區 (2)

1001 回覆
58 Like 3 Dislike
有套 仲要係加厚套
之前都冇套一段時間成日跌
唔知係咪有內傷
一定係自爆程式啟動
citibank 個張白金八達通可唔可以用係iphone 到?
近乎冇可能 信用卡八達通係冇得分開
點解 佢都係張信用卡樣既八達通黎姐
講明租用版八達通先得...
等新版apple watch出咗就買嚟嘟八達通
so奢侈
iPhone 轉s10 會唔會好唔慣?
岩岩買左APPLE WATCH
幾時有得用8仔
Transit 個 json 加咗日本 code 入去, 奇怪嘅係之前明明日本係自己用另一個 json, 我懷疑呢啲 code 係用 Suica template for Octopus, 因為 minimum iOS version 係 iOS 13, 唔會係 for Suica

https://smp-device-content.apple.com/static/region/v2/marketgeos-ad96b072-bd96-4d3c-aff6-6cc477f0d88a.json
臨出ios 13 都好似仲咁混亂
都唔知出13時會唔會出到
幾時出?
搭車、買野見到前面個人拎部手機出黎嘟一嘟再放返入褲袋個種感覺睇到都覺得好撚爽忍唔住啦
同 9 月 iPhone 發佈會一同公佈

等新版apple watch出咗就買嚟嘟八達通
Apple Card
正式推出
只限美國
準備買多張八達通

Iphone 同apple watch 都用
ANDROID+APPLE WATCH可唔可以用到八達通?
想買隻錶俾阿媽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞